Έρευνα Νάσος Παπαδόπουλος | ©TherapyWave.eu

Την αρχή λοιπόν την κάνει η Αυστραλία από 1η Ιανουαρίου 2016 καταργώντας τα επιδόματα σε γονείς οι οποίοι αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους! Αυτό δημιουργεί ένα σοβαρό πλήγμα στα οικονομικά τους αφού το ύψος των επιδομάτων και των φοροαπαλλαγών φτάνουν τα 15.000 δολάρια Αυστραλίας συμβάλει αρκετά το οικογενειακό πορτοφόλι.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας δήλωσε την προηγούμενη βδομάδα προπαγανδίζοντας βέβαια, πως οι γονείς όπου εμβολιάζουν τα παιδιά τους είναι απόλυτα ασφαλείς στους παιδικούς σταθμούς ή τα σχολειά σε σχέση με αυτούς που παίρνουν το ρίσκο να μην το κάνουν, και δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται για κάτι. Βέβαια είναι ασφαλή αφού έχουν ήδη τους απενεργοποιημένους ιούς μέσα τους.

Συμπλήρωσε βέβαια πως αυτοί που ήδη είναι σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, στάση ζωής ενάντια στο Μάτριξ θα το αποκαλούσα καλύτερα, θα συνεχίσουν να το λάμβάνουν καθώς και όσοι ανίκουν σε θρησκευτικες οργανώσεις οπου είναι αποδεκτες από το κράτος και βέβαια εχειεγγριθει  η ένστασή τους! Πόσοι είναι αυτοι λοιπόν…; (ριτορική έρώτηση)

Βλέποντας λοιπον την ραγδαία αυξητική τάση αποφυγής τους φτάνοντας τα 39.000 ανήλικους κάτω των 7 ετών ανεμβολίαστους, τις φαρμακευτικές να χάνουν όλο και περισσότερα κέρδη, αν και είπαμε δεν τους νοιάζει η υγεία μας αλλά ο έλεγχος και η υβριδοποίηση του ανθρώπου, μπήκανε μαχητικά στην αντεπίθεση… Σας θυμίζει κάτι με την κάρτα του πολίτη…;

Οι παρενέργειες των εμβολίων, όπου δηλητηριάζουν τα παιδιά με υδράργυρο, – κατά τα άλλα τα θερμόμετρα μας έφταιγαν – με τεχνητά κατασκευασμένους ιούς και με ιούς όπου «ενεργοποιούνται» σε συγκεκριμένες ηλικίες και με συγκεκριμένες συγκινησιακές συγκρούσεις,  και ότι άλλο φανταστεί κάνεις αφού πλέον και τα γεννώσιμα «τα φάρμακα μπανάνες» που τα ονομάζω μιας και δεν είναι επαρκώς τεσταρισμένα, έχουν σαν αποτέλεσμα οι γονείς να προσανατολίζονται στην ομοιοπαθητική και άλλες φυσικές άμυνες του οργανισμού.

Το σώμα μας έχει την ιδιότητα, και όχι μόνο το σώμα μας αλλά κάθε ζωντανός οργανισμός να αυτοθεραπεύεται. Ένα σωστό ανοσοποιητικό σύστημα, μια υγιής, χωρίς στρες ζωή, σωστές τροφές  και σωστό περιβάλλον είναι μερικοί αλλά από τους πιο βασικούς παράγοντες για είναι εφικτό. Πόσοι όμως έχουμε αυτά τα προνόμια, έστω στην πλειοψηφία τους…; (ριτορική ερώτηση)

Αυτό είναι το πρώτο πλήγμα βέβαια.. Για να το πάμε λίγο πιο προφιτικά τώρα….

Σε ένα υποθετικό σενάριο, όπου μπορεί να γίνεται και ήδη, γιατροί σε συνεννόηση να μην δηλητηριάζουν τα παιδιά τους και το κράτος να συνεχίσει να δίνει προνόμια. Ο στόχος όμως είναι ο έλεγχος όπως είπαμε. Πως μπορεί να υπάρξει βιολογικός έλεγχος λοιπόν.. Με το βιομετρικό τσιπάκι όπου δεν θα γνωρίζει μόνο που είμαστε αλλά και τι τροφή καταναλώνουμε, αν έχει πάρει το τσεκάρισμα για το τάδε εμβόλιο κλπ κλπ.. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους δικούς σας συνειρμούς.

Φαίνεται φαντασία και όμως μια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα δούμε μια άλλη πραγματικότητα οι οποία έγινε με την συγκατάθεση μας!

Θα κλείσω με κάτι πολύ σημαντικό. Κάθε τι έχει την καλή και την κακή του πλευρά και ένα από αυτά είναι και το ίντερνετ.

Ένας από τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ είχε πει πιο παλιά:

«Ότι αφήσαμε ελεύθερο το ιντερνετ είναι από τα μεγαλύτερα λάθη μας»

Αφού έχουμε αυτό το όπλο που άθελα ή και όχι βγήκε προς τα έξω ας το χρησιμοποιήσουμε συνειδητά προς την ενημέρωση μας αλλά και τους άλλους. Από εκεί και πέρα όμως η επιλογές είναι καθαρή προσωπική υπόθεση.

Νασος 3,14


© TherapyWave.eu

 

child_vaccination