Δήλωση της Nana Kwome, νοσοκόμας στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο κόσμος της Δύσης πρέπει να ξέρει τί γίνεται στην δυτική Αφρική.

Ο ιός του Έμπολα δεν υπάρχει και δεν εξαπλώνεται. Ο Ερυθρός Σταυρός “έφερε” την ασθένεια σε τέσσερις συγκεκριμένες χώρες για τέσσερις συγκεκριμένους σκοπούς και έχει συνταχθεί μόνο από εκείνους που λαμβάνουν θεραπείες και ενέσεις από τον Ερυθρό Σταυρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Λιβερία και Νιγηρία έχουν αρχίσει να κλωτσάνε τον Ερυθρό Σταυρό από τις χώρες τους και να αναφέρουν στις ειδήσεις την αλήθεια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για «μείωση του πληθυσμού», όπου χωρίς αμφιβολία είναι στο μυαλό της Δύσης και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την Αφρική. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως  Αφρική δεν μπορεί πότε  να αποδεκατιστεί σκοτώνοντας 160 άτομα την ημέρα, όταν οι χιλιάδες που γεννιούνται καθημερινά. Έτσι, οι πραγματικοί λόγοι είναι πολύ πιο απτοί.

Λόγος 1: Το εμβόλιο που εφαρμόστηκε για τον ιο Έμπολα εισήχθη στη Δυτική Αφρική για τον τελικό στόχο της να πάρει τα στρατεύματα στο έδαφος στη Νιγηρία, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε. Αν θυμάστε η Αμερική απλώς προσπαθεί να μπει στη Νιγηρία αλλά κατέρρευσε όταν Νιγηριανοί άρχισαν να λένε την αλήθεια. Δεν υπάρχουν απαγωγές κοριτσιών. Η παγκόσμια υποστήριξη κατέρρευσε και χρειάζονταν ένα νέο λόγο όπου ήταν απαραίτητος για να πάει τα στρατεύματα στην Νιγηρία και να κλέψουν τα νέα κοιτάσματα πετρελαίου που έχουν ανακαλυφθεί.

Λόγος 2: Σιέρα Λεόνε είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής διαμαντιών στον κόσμο. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι εργάτες απεργούν, αρνούμενοι  να τους παράσχουν τα διαμάντια λόγω φρικτών συνθηκών εργασίας και αμοιβών σκλάβος. Η Δύση δεν θα πληρώνει ένα δίκαιο μισθό, επειδή η βασική της ιδέα είναι να κρατήσουν αυτούς τους ανθρώπους με συνθήκες διαβίωσης άθλιες, με ένα πιάτο ρύζι από εξωτερική βοήθεια με αποτέλεσμα να παραμένει έτσι μια πηγή φθηνού εργατικού δυναμικού σκλάβων για πάντα. Ηταν επίσης ένας λόγος απαραίτητος για να πάει τα στρατεύματα στο έδαφος της Σιέρα Λεόνε για να αναγκάσει ένα τέλος στους ανθρακωρύχους διαμαντιών να λήξουν της απεργίες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό έχει γίνει. Όταν μεταλλωρύχοι αρνούνταν να εργαστούν οι στρατιώτες αποστέλλονταν με εντολή ακόμα και αν πρέπει να σκοτώσουν.

Φυσικά για να ξεκινήσει πολλαπλές καμπάνιες ώστε  να εισβάλουν στις χώρες αυτές χωριστά θα ήταν πάρα πολύ απίθανο. Αλλά κάτι σαν “Έμπολα” επιτρέπει την πρόσβαση σε ολόκληρη την περιοχή ταυτόχρονα.

Λόγος 3: Εκτός από την κλοπή πετρελαίου της Νιγηρίας και αναγκάζοντας τη Σιέρα Λεόνε πίσω στην εξόρυξη, τα στρατεύματα έχουν επίσης αποσταλεί ώστε να αναγκάσουν τους  τους εμβολιασμούς (Deadly “Έμπολα” Poison) στους Αφρικανούς που δεν είναι αρκετά ανόητοι.

Τα 3000 τα στρατεύματα που έστειλαν για να βεβαιωθούν ότι αυτό το “δηλητήριο” συνεχίζει να εξαπλώνεται, μέσω των εμβολιασμών. Καθώς όλο και περισσότερα άρθρα ειδήσεων κυκλοφορούν ως έχουν στην Λιβερία, ενημερώνοντας για τα ψέματα των ΗΠΑ και της χειραγώγησης, όλο και περισσότεροι Αφρικανοί αρνούνται να επισκεφτούν Ερυθρό Σταυρό. Τα στρατεύματα θα αναγκάσουν για αυτούς τους εμβολιασμούς κατά του λαού για να εξασφαλίσει την ορατή εμφάνιση μιας πανδημίας Έμπολα. Εκτός από αυτό που θα προστατεύσουν και τον Ερυθρό Σταυρό από την Λιβερία και τους Νιγηριανούς οι οποίοι δικαίως τους έχουν απορρίψει από  τις χώρες τους.

Λόγος 4: Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η εμφάνιση αυτού του Έμπολα “πανδημία” θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να τρομάξει τα αμέτρητα εκατομμύρια σε για τη λήψη ενός «Έμπολα του εμβολίου”, που στην πραγματικότητα είναι η πανδημία. Ήδη έχουν αρχίσει με ιστορίες για το πώς έχει έρθει στις ΗΠΑ και έχει εμφανιστεί στο Ντάλας, πώς λευκοί γιατροί ιάστηκαν, αλλά μαύροι μολυσμένοι δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζονται, κ.λπ.

Φαίνεται πως η πανδημία εχει επιλεχτεί ειδικά για τους μαύρους τους οποίους δεν μπορούν να γιατρέψουν. Με όλα όσα έχουμε δει και αποκαλύψει για τα εμβόλια φέτος θα έλεγε κανείς ότι έχουμε μάθει το μάθημά μας. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω. Βασίζονται στην άγνοια μας για να ολοκληρώσουν την ατζέντα τους.

Ρωτήστε τον εαυτό σας: Αν ο Έμπολα πραγματικά είχε μεταδοθεί από άτομο σε άτομο, αντί της ελεγχόμενης εξάπλωσης μέσω του εμβολιασμού – Τότε γιατί θα το CDC και η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να επιτρέπει πτήσεις από και προς τις χώρες αυτές χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση έως καθόλου; Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και την ανταλλαγή πληροφοριών σε παγκόσμιο επίπεδο, επειδή δεν δίνουν την πραγματική διάσταση της κατάστασης  των ανθρώπων που ζουν εδώ στη Δυτική Αφρική. Λένε ψέματα για το δικό τους όφελος και δεν υπάρχουν αρκετές φωνές εκεί έξω με για να βοηθήσουν  να μοιραστούν την πραγματικότητά μας. Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν σκοτωθεί, παραλύσει και έχουν καταστεί άτομα με ειδικές ανάγκες από αυτές και άλλα “νέα” εμβόλια σε όλο τον κόσμο. Τώρα τι θα κάνουμε με όλες αυτές τις πληροφορίες;

Nana Kwome (Ghana Nurse)

sierra-leone-diamonds

Artisanal MIners in Sierra Leone

Artisanal MIners in Sierra Leone