Του Νάσου Παπαδόπουλου | ©TherapyWave.eu

Σήμερα 8 Μαρτίου γιορτάζει το δυνατό φύλο. Ναι ναι καλά ακούσατε φίλοι και φίλες μου. Η γυναίκα είναι το δυνατό φύλο μεταξύ των δύο. Οι λόγοι αμέτρητοι και από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις… Να τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν, με απλούς όρους και σχετικά συνοπτικά, γιατί είναι κάτι που αν αρχίσεις και χάσεις την μπάλα δεν φτάνουν όλα τα δέντρα του πλανήτη να κάνεις χαρτί για να το αναλύσεις…

Βιολογικά από τη φύση της η γυναίκα λοιπόν, είναι πολύ πιο δυνατή από τον άνδρα λόγο ότι γεννούν. Δίνουν ζωή! Ένας οργανισμός δεν χρειάζεται να έχει μόνο μυϊκή δύναμη αλλά να έχει και τις δυνατότητες να αντέξει τρομερές αλλαγές που θα γίνουν για να δεχτεί ένα νέο σώμα. Το σώμα της γυναικάς πρέπει να αντέχει τις διαδικασίες της περιόδου και της γέννας για αυτό και είναι πολύ πιο “ανεκτική” με τον πόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαφορετική αντίληψή του στο χτύπημα των ταττου, όπου οι άντρες πονούν πολύ περισσότερο από μία γυναίκα στο ίδιο σημείο. Απλά δεν παίζει ρόλο η μυϊκή δύναμη..

Χαριτολογώντας, παραδέχομαι την ανεκτικότητα του γυναικείου οργανισμού στο ξέσπασμα των ορμονών και πώς μπορούν να τις διαχειριστούν …όσο μπορούν. Χείμαρρος συναισθημάτων, πληροφοριών και επίλογων ξεχύνεται κάθε λεπτό από το γυναίκειο μυαλό ώστε να φέρει εις περάς τους προβληματισμούς της. Είναι λίγο να μπορείς να το φέρεις εις περάς όλο αυτό; Όταν όμως… να ξύπνησε λίγο στραβά το πρωί, να λίγο η συνάδελφος στην δουλεία της, να λίγο από δω να λίγο από ΄κει, ξεφεύγουν τα πράγματα και εκεί είναι που προσπαθείς ο έρμος να καταλάβεις τι συμβαίνει..

Δεν μπορείς να βρεις τι έφταιξε και σου κρατάει μούτρα! “Μήπως είχα βάλει την μπύρα πάνω στο τραπεζάκι χωρίς σουβέρ…” αναρωτιέσαι! Και αφού την έχεις ρωτήσει καμιά 50άρα φόρες τι έχει, σου λέει για την απάντηση που της είχες πει και δεν της άρεσε ο τόνος της φωνής σου, όταν σε ρώτησε την προηγούμενη βδομάδα, γι α το αν σου άρεσαν τα μαλλιά της… “Μου είπες.. “Καλά είναι..” Αλλά έτσι όπως το είπες είναι σαν να… μπλα, μπλα, μπλάα…” Και εύχεσαι να είχες ένα DeLorean, το αυτοκίνητο από το Back to the Future να πας πίσω το χρόνο..

Και αφού έχουμε φτιάξει μία ωραία ατμόσφαιρα και φτάσαμε μέχρι εδώ, ας σοβαρευτούμε και ας πάμε στο “ψητό”…τον καθοδηγούμενο Φεμινισμό. Ναι καθοδηγούμενο! Τα στοιχεία που θα αναφερθώ δεν θέλω να τα αντιληφθείς ως συνωμοτικά αλλά να σε κάνω να δεις λίγο πιο πέρα και να σε βάλω σε σκέψεις!

Και εδώ θέλω να σημειώσω και να επισημάνω! Άλλο τα ίσα δικαιώματα και άλλο η εξίσωση των φίλων και ο “ευνουχισμός” του άντρα και δεν τον έχω ανάγκη. Άλλο να χρειάζεται να δουλέψω και άλλο δουλεύω για την καριέρα και το εγώ μου. Άλλο φροντίζω τον άνθρωπο που αγαπώ και άλλο είμαι υπόχρεος. Η λίστα δεν σταματά τι είναι το ένα και το άλλο… Είναι που είναι και άντρας μπουνταλάς εκ φύσεως, έδεσε το γλυκό!

Μέχρι λοιπόν η γυναικά να αποκτήσει τα “δικαιώματά της”, ήταν στο σπίτι με τα παιδιά της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα παιδιά να μεγαλώνουν με κάτω από την καθοδήγηση τους και με όποιους τρόπους εκείνες είχαν μάθει από τους δικούς τους δίνοντας όλη την απαραίτητη σημασία και πολύ περισσότερη αγάπη και αφοσίωση!

Στην κοινωνία τώρα όταν έχεις πολίτες με αρχές, σωστή εκπαίδευση, και μεγαλωμένους με αγάπη, δύσκολα τους χειραγωγείς. Έχουν πιο καθαρό μυαλό και πιο σωστή κρίση. Δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις εύκολα. Οπότε είναι πρόβλημα για τους κυβερνόντες ένας τέτοιος λαός. Και επειδή το κακό όταν είναι να ενεργήσει, ενεργεί ολιστικά, δηλαδή πηγαίνει στην πηγή κατευθείαν, και η πηγή εδώ είναι η οικογένεια!

Πως θα χτυπηθεί η οικογένεια λοιπόν; Με την χρυσή συνταγή “Διαίρει και Βασίλευε” και με απλά λόγια θα την διαχωρίσουμε! Με το ζόρι ποτέ δεν γίνεται τίποτα! Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν είναι να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα ώστε να το ζητήσει το ίδιο το “θύμα της κοινωνίας” την λύτρωση και την απελευθέρωση του. Η “λύτρωσή” και η” απελευθέρωσή” του όμως είχε πολλές περισσότερες πτυχές και ευκαιρίες και για το σύστημα και σαφώς πολλές παγίδες..

Επιπλέον κέρδη. Μέχρι τότε ο μισός πληθυσμός δεν δούλευε και βέβαια δεν φορολογούταν… Οπότε με την προώθηση των “δικαιωμάτων στην εργασία” τα ταμεία των κρατών θα γέμιζαν άμεσα, με τελικό βεβαία παραλήπτη… τους Ροκφέλερ! Αφού λοιπόν το γυναίκειο φύλο θα ξεχυθεί στη αγορά εργασίας ζητωκραυγάζοντας, τα παιδιά τους θα ενσωματώνονται αναγκαστικά από πολύ πιο μικρή ηλικία στο σύστημα και βεβαία η εκπαίδευση που θα παρέχεται είναι δική του υπόθεσή πλέον.

Βέβαια τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ και είναι ακόμα πιο σοβαρά όταν, όπως οι ΜΚΟ έτσι και τα φενιμιστικά σωματεία από κάπου χρηματοδοτούνταν και ακόμα βέβαια από την προαναφερόμενη οικογένεια. Αν πάρουμε υπόψη και την συμμετοχή της CIA, εκεί περιπλέκεται ακόμα περισσότερο τα οποία αναφέρονται στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

Όταν έχει κανονίσει η θρησκεία πρώτη πρώτη να υποβιβάζει το γυναικείο φύλο γιατί είπαμε πως και ενεργειακέ είναι πολύ ανώτερες και αυτό φοβούνταν. Όταν από την καταπίεση που δεχόταν από το σπίτι, ήταν αναγκασμένη να πνίγει μέσα της κάθε ανησυχία και στενοχώρια. Όταν η κοινωνία και οι νόμοι την έκαναν σκουπίδι σε κάποιες περιπτώσεις όπως στα ισλαμικά κράτη  χωρίς να αναφέρω τίποτα περισσότερο τι θες να γίνει; Δεν θα την αρπάξει αυτή την ευκαιρία.. και βεβαία!

Εκεί όμως έγινε η παρερμηνεία! Αυτός ο λάθος φεμινισμός λοιπόν έφτασε την κατάσταση στο σημερινό σημείο όπου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι.. Στις μέρες μας λοιπόν, πως να είναι ο άλλος κυνηγός, όταν το θήραμα έχει γαλουχηθεί με “Sex & the Cιty” και “50 shades of Grey”;

Πως μπορεί να δημιουργηθεί μία οικογένεια όταν η γυναικά η οποία είναι ο “λαιμός του κεφαλιού” αφοσιώνεται στην καριέρα της; Δυστυχώς όταν ζούμε στην εποχή που το παιδί είναι τεκμήριο αναγκάζεσαι να δουλέψεις, αλλά παιδιά και δουλεία δύσκολα συμβαδίζουν. Βεβαία εξαρτάται και ο λόγος των παιδιών. Ολοκλήρωση σαν χρέος για την ανθρωπότητα και στα μάτια των γονέων με αποτέλεσμα να περιφέρεται από γιαγιά σε γιαγιά και από θείο σε θεια για να ζήσει και το ζευγάρι, ή εκπαίδευση ενός σωστού ανθρώπου με γερές βάσεις και πολύ αγάπη;

Τα πράγματα που μπορούμε να αναφέρουμε  είπαμε είναι πάρα πολλά σημασία όμως έχει το πως τα βλέπουμε και από πια οπτική οπότε ας μείνουμε σε αυτές τις συνοπτικές αναφορές και να προσπαθήσουμε να δούμε πίσω από αυτές

Όπως και να έχει όμως… Άντρας χωρίς γυναίκα δεν γίνεται και πάντα θα σας αγαπάμε! Η μέρα της γυναικάς είναι κάθε μέρα και πρέπει πάντα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό!

 ©Νάσος Παπαδόπουλος


 

© TherapyWave.eu

 

african-woman-painting-portrait-fantasy-color-shape-pattern-decorative-art-female-beautiful-wings

6355185432306440141049745503_feminism