Πάντα θαύμαζα την πραότητα και σιγουριά που αποπνέουν οι πνευματικοί φωτισμένοι άνθρωποι! Αυτό το απροσδιόριστο κάτι παραπάνω, που σίγουρα ξέρεις ότι κατέχουν για την ψυχή. Αυτό το κάτι από μόνο του, σε κάνει να δίψας, να θες να το αποθησαυρίσεις, να το κάνεις δικό σου, μέρος του εαυτού σου! Σε καθηλώνει εκεί μπροστά τους, παρατηρώντας κάθε τους κίνηση. Παρατηρώντας την σπίθα του θείου να τρεμοπαίζει σαν την φλόγα του κεριού!

Περιμένοντας και εσύ την μεταλαμπάδευση αυτής της φλόγας νιώθεις και αισθάνεσαι, την ζέστη,την αγιοσύνη,την αγάπη που αποπνέουν ,χωρίς καμία απαίτηση! Να σου δώσουν ναι! να σου πάρουν όχι! Ιδανική πραγματικά εικόνα Αγίων ανθρώπων! αυτοί είναι οι αυθεντικοί οι πραγματικο, ας τους πούμε γκουρού! Υπάρχει όμως και μια αυξανόμενη κατάσταση, που δεν είναι τόσο αγγελικά πλασμένη και με χιούμορμπλακ! όπως λένε πολλοί την ονόμασα. Η παρθενογένεση των γκουρού!

Λονδίνο,άνοιξη ,σε μια μεγάλη έκθεση με αντικείμενο οτιδήποτε μεταφυσικό,απόκοσμο για πολλούς από εμάς και άκρως δελεαστικό για άλλους! Μπορούσες να παρακολουθήσεις ένα σωρό σεμινάρια New age, από το πως να μάθεις τα βήματα  για να μιλήσεις με τον φύλακα άγγελο σου μέχρι το πως να φτιάχνεις ενεργειακά ελιξήρια  από βότανα και κρυστάλλους,μέχρι μουσικά όργανα,για σαμανιστικες τελετές! Περίεργες πυραμίδες ενέργειας, πως να έρχεσαι σε επαφή με την θεά μέσα σου, όλων των ειδών τις κάρτες μαντείας, πως να γίνεις διάμεσο, τα πρώτα δέκα βήματα και απίστευτα πολλά άλλα…

Ουφ ζαλίστηκα ,ας πάρω ένα χυμό,να αράξω εδώ και να κοιτάξω για λίγο την περατζαδα!

Καταπινοντας την πρώτη γουλιά, γούρλωσα ξαφνικά τα μάτια μου…

-Τι έγινε παιδάκι μου τι έπαθες, είπε η φίλη μου η Νίκη

-Ρε ‘συ η «τάδε» δεν είναι αυτή εκεί  που λέει ότι μιλάει με τα πνεύματα, αυτή καλέ από την τηλεόραση!

-Πάμε να δούμε τι κάνει

-Κοιτάει ένα βιβλίο

-Τι βιβλίο

-Κάτσε να δω, το αγοράζει κιόλας!

-«Channeling Angels»

-Ελα ξεκολλά πάμε να φύγουμε να μην μας δει!

Να μην σας πω πολλά ,στην ίδια έκθεση συναντήσαμε κυρία με κληρονομικό χάρισμα μαγείας, ήταν στην προηγουμένη ζωή Δρυίδης και θυμάται τα παν τα σε αυτήν την Ζωή, αλλά στο Λονδίνο μάλλον τα ξέχασε γιατί ότι βιβλίο υπήρχε πάνω στο θέμα το ξεκοκάλισε!

-Κοίτα να δεις που πέσαμε πάνω σε γνωστές ρε συ Νίκη!

-Ποσό μικρός είναι ο κόσμος, πραγματικά μια σταλιά !

Πέρασε το καλοκαίρι Ε! εκεί κατά Οκτώβριο μεριά η κυρία από την τηλεόραση, στην Ελλάδα πλέον, έλεγε ότι ο φύλακας άγγελος της, της είχε δώσει οδηγία να μάθει και σε άλλους να κάνουν  channeling τους αγγέλους τους ήταν επείγον, για να δεχτούν τις καινούργιες ενέργειες της  Πέμπτης διάστασης Μαντέψετε 250 ευρώ το πρώτο σεμινάριο και τα επόμενα 3 σε καλύτερη τιμή αν γινόταν μέσα στο διάστημα 2 μηνών! Δεν ξέρω μπορεί να είχε να πληρώσει κανένα δάνειο η κοπέλα! Α! και όλος τυχαίος η κυρία Δρυίδης  αποφάσισε να αναβίωση την παλιά τέχνη των Δρυιδων! Επιτατική ανάγκη! Τόση πηγαία γνώση ξεχείλιζε έπρεπε να την μοιραστεί να γράψει βιβλία! Ε! με συνοπτικές διαδικασίες έκανε μια ομάδα μαθητριών  μελών που θα έδιναν 50 ευρώ τον μήνα  σαν βοήθεια στην γκουρού – δασκάλα – δρυίδη για να τις μυήσει στην κρυφή δική της κατά τα άλλα γνώση!

Και ο κατάλογος παει και τραβάει και συνεχίζει…

Καμία αναφορά περί ταξιδίων στας Αγγλίας! Για τα σεμινάρια , τα βιβλία, τα πάρε δώσε εμπειριών και γνώσεων, που αποκόμισαν από άλλους, δεν τα κατέβασε η κούτρα τους όπως λαϊκά θα λέγαμε! Μια συμβουλή βρε! Σε εσάς τους «εν παρθενογένεση»  κατά την Ελλάδα μας γκουρού, αμαρτία μεγάλη!

Θα το εκτιμούσαμε καλύτερα αν μας λέγατε, πήγαμε στο εξωτερικό για το τάδε και φέραμε μια καινούργια τεχνική ελάτε να σας την μάθουμε και εσάς, με το αζημίωτο δεν λέω τόσα ταξίδια τόσα λεφτά χαλάσετε κ εσείς! Γιατί να σας πω κάτι ! Το ψέμα δεν βγάζει ζεστασιά ούτε αγάπη, αγάπη για το χρήμα μπορεί ναι!,αλλά όχι για τον συνάνθρωπο! Τελικά η αλήθεια είναι ο πραγματικός γκουρού…

Δεν φοβάστε εσείς οι δήθεν φωτισμένοι να μην λιώσει στα χέρια σας το κερί από παραφίνη και σβήσει η φλόγα; Οι πραγματικοί γκουρού την φλόγα την κουβαλάνε μέσα τους δεν χάνετε ΠΑΡΘΕΝΟΓΈΝΕΣΗ καλά μου ελληνόπουλα δεν υπάρχει και αν υπάρχει είναι σπάνια και δεν κοστίζει ο κούκος αηδόνι!

© TherapyWave.eu | Πηγή

 

fake-guru