Οι προσπάθειες, για να διανεμηθούν φυσικά σκευάσματα αντιμετώπισης του ιού Έμπολα, μπλοκάρονται για μία ακόμα φορά από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization W.H.O.) Συγκεκριμένα σταματάει την παράδοση κολλοειδούς αργύρου (10ppm) όπου είναι ένα φυσικό πανίσχυρο αντιβιοτικό με αποτέλεσμα να υποφέρουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι.

Οι αξιωματούχοι του WHO, φαίνεται επίσης ότι «σαμποτάρισαν» την κατασκευή μίας συγκεκριμένης μονάδας οπού είχε αναλάβει οι τοπικές αρχές υγείας η οποία θα χορηγούσε το κολλοειδή άργυρο στους ασθενείς παρόλο που η αμερικάνικη κυβέρνηση είχε υποδείξει την αποτελεσματικότητα του ενάντια στον ιο. Διέταξαν δε δίκη για να σταματήσει άμεσα παρόλη την υποστήριξη που είχε δείξει στο παρελθόν.

Τόσο η WHO όσο και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχουν δώσει την ευλογία τους σε πειραματικές θεραπείες για Έμπολα, επικαλούμενη την έλλειψη των αποδεδειγμένων θεραπευτικών επιλογών. Όταν όμως πρόκειται για τη χρήση κολλοειδούς αργύρου, τα πράγματα αλλάζουν…

Σύμφωνα με το Natural Solutions Foundation (NSF), οι προσπάθειες να μεταφέρει νανοσωματίδια αργύρου στη Σιέρα Λεόνε έχουν μέχρι στιγμής αποτύχει. Η οργάνωση έχει προσπαθήσει να παραδώσει ένα φορτίο των 200 μπουκαλιών (nanosilver 10 ppm) και 100 κρέμες  νανοσωματιδίων αργύρου σε μορφή gel, χωρίς αποτέλεσμα και η αποστολή να επιστρέφει στις ΗΠΑ για τρίτη φορά!

“Η βοήθεια αποστέλλεται με την Air Express με κόστος 3.400 δολάρια στη Σιέρα Λεόνε στις 20 Αυγούστου, η οποία δεν έφυγε από το Παρίσι,” καταγγέλλει η NSF. “Η Air France δεν έχει ακόμη βρει κάποιο σοβαρό λόγο γιατί το κάνει αυτό αλλά το έπραξε για 3η φορά, χωρίς να παραδοθεί στην Αφρική το φορτίο και να επιστρέψει ξανά στην Αμερική. ” συμπληρώνει.

Παλαιότερα διαβαθμισμένα έγγραφα που λαμβάνονται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) αποκαλύπτουν ότι αντιμικροβιακά διαλύματα αργύρου όπως το είδος NSF προσπαθεί να παραδώσει στην Αφρική έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για την καταπολέμηση του Έμπολα και άλλες μορφές του αιμορραγικού πυρετού. Έρευνα που διενεργήθηκε από το U.S. Department of Defense (DOD) και αρκετές άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες πίσω στο 2008, επιβεβαίωσε αυτό, αν και οι ρυθμιστικές αρχές για την υγεία το αγνοούν σε μεγάλο βαθμό!

Μια παρουσίαση με τίτλο ” Νανοσωματίδια αργύρου και εξουδετέρωση αιμορραγικού πυρετού ιών,”( “Silver Nanoparticles Neutralize Hemorrhagic Fever Viruses,”) η οποία αποκάλυψε ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά του, θάφτηκε και κρατήθηκε μυστικό για χρόνια. Στην ουσία, οι ερευνητές απέκρυψαν  ότι υπαρχουν απλές λύσεις εξουδετέρωσης ιών όπως τον Arenavirus και τον Filovirus, δύο εκ των οποίων σχετίζονται με Έμπολα.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί, ότι η έρευνα διεξήχθη με την υποστήριξη του U.S. Department of Defense (DOD) το Defense Threat Reduction Agency (DTRA) U.S. Strategic Command Center (Κέντρο για την καταπολέμηση όπλων μαζικής καταστροφής). Η παρουσίαση έγινε από ερευνητές από την Applied Biotechnology Branch και την 711th Human Performance Wing of the Air Force Research Laboratory. Βέβαια για μία κόμη φορά τα μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν την παρουσίαση ενώ τα πορίσματά της έχουν αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις υγειονομικές αρχές.

Δυστυχώς, αυτό το πολιτικό τέλμα – των νανοσωματιδίων αργύρου, αποτελεί προφανή απειλή για τα φαρμακευτικά συμφέροντα και έτσι περιθωριοποιείται ενώ έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο χιλιάδων αθώων θυμάτων στην Δυτική Αφρική

www.globalresearch.ca

therapywave.eu_colloidal 3