©TherapyWave.eu

Πριν αναφερθούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Shakila-Ιωάννας Μπράτη «Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά» η οποία θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 και θα προλογίσει ο Κωνσταντίνος Γρίβας στο Loukoumi Bar, (Πλατεία Αβησσυνίας 3 στο Μοναστηράκι) πάμε να δούμε επιγραμματικά τι είναι αυτος ο κρυσταλλικός βελονισμός και πως εφαρμόζεται μαζί με τους κρυστάλλους και τα ορυκτά.

Ακολουθώντας λοιπόν τη θεωρία του Βελονισμού και τους κανόνες της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, σύμφωνα με τους οποίους η ζωτική ενέργεια διατρέχει το σώμα μέσω καναλιών – μεσημβρινών σε όλη την έκταση του σώματος, ο Κρυσταλλικός Βελονισμός εξετάζει τη σύνδεση των βασικών μεσημβρινών ενέργειας με τα επτά βασικά Ενεργειακά Κέντρα της Ινδουιστικής παράδοσης. Στη συνέχεια, μελετά μέσα από τεχνικές τον τρόπο με τον οποίο η ισχυρή ενεργειακή επίδραση των κρυστάλλων και των ορυκτών μπορεί να δράσει θεραπευτικά για το ανθρώπινο σύστημα, πάντοτε ακολουθώντας τη σύνδεση μεσημβρινών, βελονιστικών σημείων και ζωτικών οργάνων με τα Ενεργειακά Κέντρα του σώματος.

Στα ενεργειακά εργαλεία που μπορούν να θεραπεύσουν ολιστικά μέσα από αυτή τη θεωρία, προστίθενται, εκτός από τους κρυστάλλους και τα ορυκτά σε όλες τους τις μορφές (ακατέργαστα ή κατεργασμένα, σε μορφή εκκρεμούς, healingstickή μασαζοκρύσταλλου), τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, ο διαλογισμός, οι κινησιολογικές τεχνικές και πολλά άλλα.

Άλλωστε, κάθε μορφή ενεργειακής θεραπείας είναι πιο αποτελεσματική όταν κινείται ολιστικά και συνδυαστικά και αυτό ακριβώς είναι και το όραμα που ανέρχεται από τη θεωρία αυτή. 

Η επιθυμία της Shakila-Ιωάννας Μπράτη να μεταδώσει την αγάπη και τη γνώση της για τους κρυστάλλους την οδήγησε στην έκδοση του πρώτου της βιβλίου “Κρύσταλοι: Οι δάσκαλοι του Φωτός” το 2010. Στο δεύτερο συγγραφικό της εγχείρημα, “Κρυσταλλικός Βελονισμός” κάνει ένα τολμηρό βήμα: ξεκινώντας από τον Κινέζικο Βελονισμό ως βάση, συνδυάζει με τρόπο δημιουργικό και πρωτοτυπο φιλοσοφιές και τεχνικές από την Κινεζικη Ιατρική και την Κρυσταλλοθεραπεία, εμπλουτίζοντάς τα με στοιχεία από την Αγιουρβέδα και την Ταρώ.

 

acupuncture (1)

 

Το βιβλίο «Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά» είναι το απόσταγμα 20ετούς και πλέον πείρας, μέσα από την εργασία της με τους κρυστάλλους και την ενασχόλησή της με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Ο κρυσταλλικός βελονισμός είναι ένας μαγικός συνδυασμός της θεραπευτικής ενέργειας των ορυκτών και της Κινέζικης φιλοσοφίας των μεσημβρινών. Τολμώντας ένα βήμα ακόμα, η θεραπευτική αυτή τεχνική εμπλουτίζεται με στοιχεία της Ινδουιστικής φιλοσοφίας και της θεωρίας των chakra.

Aποτελεί πολύτιμο βοηθό για εσάς που κατανοείτε τη φυσική αλλά και την ενεργειακή υπόσταση του σώματος και επιθυμείτε να εμβαθύνετε στην αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων του. Παρέχει τις γνώσεις εκείνες που χρειάζονται για τη διάγνωση της α-σθένειας, όπως αυτή εκδηλώνεται στο σώμα, καθώς και τα ψυχολογικά, συναισθηματικά και νοητικά συμπτώματα. Εντοπίζοντας τα αίτια της δυσαρμονίας, το βιβλίο αυτό θα σας καθοδηγήσει ώστε να εισχωρήσετε με την ενέργεια των κρυστάλλων, των μεσημβρινών και των ενεργειακών κέντρων γρήγορα και άμεσα στη ρίζα του προβλήματος. Παράλληλα, θα βρείτε τεχνικές με εκκρεμές, χάρτες που βοηθούν στην διάγνωση ώστε να καθαρίζετε τα μπλοκαρίσματα δυναμικά και συνάμα υποστηρικτικά.

Aπευθύνεται σε αυτους που αίσθάνονται πως η υγεία είναι μία ολιστική στάση ζωής και επιθυμούν να την προσεγγίσουν με έναν καινούργιο τρόπο, πιο εναλλακτικό και πρωτοποριακό αλλά και σε αυτούς που ως θεραπευτές, επιθυμούν να προσφέρουν στους θεραπευόμενούς τους μία πολύπλευρη και βαθύτερη ίαση της οποιασδήποτε α-σθένειας που εκδηλώνεται στη ζωή τους με ποικίλους τρόπους. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση επισκεφθείτε το event στο Facebook:
Παρουσίαση βιβλίου «Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά


©TherapyWave.eu 

crystals-outside-1050x700