Το ηλεκτρονικό περιοδικό TherapyWave.eu σε συνεργασία με το Αιθέριο Bio Stores παρουσιάζουν την διάσημη συγγραφέα Σεφ-Σύμβουλο και εκπαιδεύτρια Χορτο-Ωμοφαγικής διατροφής Φλώρα Παπαδοπούλου (www.omofagia.gr), για πρώτη φορά στην Κύπρο, για ένα μονάδικο σεμινάριο παραγωγής ωμοφαγικών “γαλακατοκομικών” προϊόντων από καρπούς.

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο που απευθύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους έχουν πρόβλημα με την λακτόζη ή την γλουτένη – όχι μόνο σε vegetarians ή vegans – και θέλουν μια θρεπτική αλλά και γευστική εναλλακτική λύση στο πρόβλημα “της ζάχαρης των γαλακτοκομικών” ή θέλουν να αντικαταστήσουν ένα μέρος της διατροφής τους με φυτικά προϊόντα

Θα δούμε από πρώτο χέρι χρήσιμες τεχνικές και τρόπους παραγωγής “γαλακτοκομικών” προϊόντων από καρπούς όπως

• Γάλα
• Βούτυρο
• Τυρί και
• Παγώτο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σάββατο 23 Απριλίου | Green Foods by Αιθέριο | Αθαλάσσας (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)
ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυριακή 24 Απριλίου | Αιθέριο bio store (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Κόστος συμμετοχής: € 25 | Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Οι 20 πρώτοι, θα παραλάβουν με την είσοδό τους ένα βιβλίο 170σελίδων με 175 συνταγές της Φλ. Παπαδοπούλου “Μediteranian goes Raw” ένω όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλαβουν δωροκουπόνi €20 για αγορά αφυγραντήρα ή αποχυμωτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ +357.96.860.225
και στα καταστήματα Αιθέριο Bio Stores

Flora_A_Final copy

Λίγα λόγια για την Φλώρα Παπαδοπούλου | www.omofagia.gr

Γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Υπήρξε εκ γενετής χορτοφάγος με αποστροφή για κάθε ζωική τροφή, γεγονός που την οδήγησε στον διατροφικό δρόμο που έχει επιλέξει σήμερα, δηλαδή στη χορτοφαγική ωμοφαγία.

Αφού πέρασε από πολλά μονοπάτια αποκλειστικής χορτοφαγίας, προκειμένου να απολαύσει επιτέλους μια πλήρη χορτοφαγική διατροφή, κατέληξε στη χορτοφαγική ωμοφαγία, την οποία, κυρίως για το δικό της διατροφικό όφελος, εξέλιξε στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα και τη διέδωσε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα πήγε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στον Αλφα, Αντ1, Μέγκα, Σταρ, στο κανάλι των χορτοφάγων κλπ

Επίσης έχει δώσει αμέτρητες συνεντεύξεις μέχρι σήμερα από το 2006 σε εφημερίδες, περιοδικά έντυπα αλλά και ηλεκτρονικά καθώς και έχει μιλήσει για την χορτοφαγική ωμοφαγία σε αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές της Αθήνας, Κρήτης και Βόρειας Ελλάδος.

Έχει κάνει πολλές ομιλίες σε διάφορα κέντρα και συλλόγους καθώς έχει λάβει μέρος και σε δυο μεγάλες εκθέσεις εναλλακτικών.

Παρακολούθησε αρκετά μαθήματα και σεμινάρια σε άλλες χώρες, τα οποία έχουν σχέση με τη χορτοφαγική διατροφή. Τελικά χάραξε τον δικό της δρόμο στο σημαντικό αυτό αντικείμενο που καθορίζει τη ζωή μας, δίνοντας στην ωμοφαγική διατροφή το μοναδικό «άρωμα» των μεσογειακών γεύσεων, που έλειπε από τη διεθνή ωμοφαγική κουζίνα.

Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και με σεμινάρια ωμοφαγικής διατροφής online όλο το χρόνο και ζωντανά 1 τετραήμερο κάθε χρόνο.

Facebook Page: https://www.facebook.com/therapywave

Etherio e-shop: www.bioshop.com.cy
Slow Juicers & Food Dehydrators e-shop: www.juicerscy.com
Vending Machines: www.etheriohealthyvending.com
www.facebook.com/etheriobiostores
www.facebook.com/juicerscy
https://www.facebook.com/GREEN-FOODS-fresh-bio-184105695281137/?fref=ts


©TherapyWave.eu

med_goes_raw

91eAyU+fl1L._SL1500_