Ότι και αν είχαν πει τα μη χρηματοδοτούμενα μέσα ενημέρωσης για τον κατασκευασμένο πανικό του ιού Έμπολα πλέον επιβεβαιώνονται, συμπεριλαμβανομένου ότι αυτή η τελευταία κρίση της νόσου θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να ωθήσει περισσότερα φάρμακα και εμβόλια.

Ο διευθυντής του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), τμήμα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), διέρρευσε πρόσφατα στα μέλη του καναδικού τύπου για ένα σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής της κυβέρνησης με αυτή την κρίση: να εμβολιάσουν τους πάντες.

Αυτό βγήκε από τις δηλώσεις του ο Δρ Anthony Fauci, ο οποίος στο παρελθόν έχει προωθήσει τα εμβόλια της γρίπη των πτηνών και τη γρίπη των χοίρων. Σύμφωνα με αυτή την «παράδοση της διαφθοράς», ο Δρ Fauci τώρα ισχυρίζεται ότι είναι αδύνατο να σταματήσει η εξάπλωση του ιού Έμπολα, εκτός εάν ο καθένας έχει εμβολιαστεί.

“Είναι πιθανό ότι αυτή η επιδημία δεν θα γυρίζει ανεξέλεγκτη ακόμη και αν ρίχνουμε μέσα σε αυτό,” δήλωσε ο Δρ Fauci, όπως αναφέρεται από Modern Healthcare.

“Καθώς η επιδημία της γίνεται όλο και πιο τρομερή και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεφεύγει από τον έλεγχο, είναι  λογικό, αν όχι απίθανο, ότι μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσουμε το εμβόλιο σε ολόκληρη τη χώρα ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε την πανδημία. ”

Σε ποια ακριβώς χώρα αναφέρεται ο Δρ. Fauci παραμένει ασαφές. Προφανώς όμως εννοεί, κάθε έθνος, όπου η επιδημία έχει εμφανιστεί, σε αυτή το οργουελική προοπτική, η οποία θα μπορούσε τελικά να περιλαμβάνει τις ΗΠΑ  αν το CDC, το NIH, ο Ομπάμα και άλλοι αλλάζουν συνεχώς τις «ιστορίες» τους ώστε να κρατήσουν το ιό Έμπολα στο προσκήνιο.

Η κυβέρνηση του Ομπάμα λέει πλέον ανοιχτά ψέματα στον κόσμο για το πώς ο ιός Έμπολα μεταδίδεται, η οποία θα επιδεινώσει απλώς την κατάσταση. Και όλα αυτά είναι, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) παραδέχεται ότι Έμπολα μπορεί να μεταδοθεί από τον αέρα.

Ο τρόπος οπου ότι οι αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο διαχειρίζονται την κρίση υποδηλώνει ότι περισσότερο θέλουν να εμβολιάσουν τον κόσμο παρά να σταματήσει σύντομα αυτή η πανδημία με τις φαρμακευτικές να πιέζουν ακόμα πιο πολύ.

Το καλοκαίρι, η Truthstream Media ανέφερε μέσω των δηλώσεων του ο ιολόγου Δρ. Ben Neuman ότι στην κρίση Έμπολα, υπάρχει μία εσκεμμένη προκατάληψη, ακριβώς όπως τη γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των πτηνών και την εποχιακή γρίπη, όπου στόχος του είναι για να τρομάξει τους ανθρώπους και να εμπλουτίζει τις τσέπες των αρχόντων των φαρμάκων στον κόσμο.

«Δεν είναι μόνο ένα φάρμακο που χρειαζόμαστε για τον Έμπολα. Χρειαζόμαστε ένα κοκτέιλ φαρμάκων και ίσως ένα ωραίο εμβόλιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί,» δήλωσε ο Δρ Neuman, σε μια εκστατική δήλωση.

Και  πρόσθεσε:

“Όλα αυτά κοστίζουν πολλά χρήματα και δεν ξέρω ότι αν υπάρχει αρκετός πανικός ή αρκετά άτομα που είναι μελλοντικοί πελάτες για τα φάρμακα αυτά για να δικαιολογήσουν μια εταιρεία, να τα εφαρμόσει και να βγάλει χρήματα.”

www.naturalnews.com