Από RegulusTherapyWaves | ©ΤherapyWave.eu

Όση αξία έχει το σπερματοζωάριο για εμάς τους ανθρώπους επειδή μέσα του είναι συσσωρευμένες όλες εκείνες οι ουσίες που θα μας αναπτύξουν και θα είναι η βάση για την ενσάρκωση μας στη γαία, τόσο σημαντική είναι και η γύρη για τα λουλούδια και την αναπτύξή τους! Είναι ο σπόρος δημιουργίας τους με λίγα λόγια.

Φανταστείτε τώρα όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά πόσο ευεργετικά είναι για μας τους ανθρώπους αφού καταναλώνοντάς τη είναι μία βόμβα βιταμινών, πρωτεϊνών, αμινοξέων, μέταλλων, ιχνοστοιχείων και πολλών άλλων θρεπτικών συστατικών που βέβαια, χωρίς της βοήθεια των μελισσών θα ήταν πάρα πολύ δύσκόλο να έχουμε πρόσβασή σε αυτή! Ας είμαστε ευγνώμων για αυτά τα υπέροχα συλλογικά πλάσματα!

Σε αυτό το καταπληκτικό smoothie λοιπόν, εμπενευσμένο από την σεφ ομοφαγίας, Φλώρα Παπαδοπούλου, θα χρησιμοποιήσουμε νωπή γύρη! Διατηρώντας την στην κατάψυξη συγκρατεί το 100% των θρεπτικών της στοιχείων σε αντίθεση με την αποξεραμένη η οποία συντηρείτε στη συντήρηση του ψυγείου μας και χάνει ένα ποσοστό της τάξης του 15 με 20% ανα τρίμηνο.

Νωπή γύρη λοιπόν αποκαλείται η γύρη που ο μελισσοκόμος συλλέγει και αποθηκεύει ΑΜΕΣΩΣ στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ, σε 100% βαμβακερά σακουλάκια.  Με αυτόν τον τρόπο, η γύρη δεν χάνει ούτε ένα από τα 100 τουλάχιστον πολύτιμα ένζυμα που διαθέτει ενώ η βαθιά κατάψυξη εξαλείφει τα αλλεργιογόνα και τους μικροοργανισμούς.

Κάθε φορά που θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε, βγάζουμε όση χρειαζόμαστε και τοποθετούμε το σακουλάκι ξανά στην κατάψυξη.

Με απλά λόγια εάν έχουμε νωπή γύρη, δεν χρειαζόμαστε κανένα άλλο συμπλήρωμα βιταμινών, γιατί όλες οι φυσικές βιταμίνες χωρίς χημικές προσμίξεις, βρίσκονται απλά στην κατάψυξή μας

Υλικά για το εκπληκτικό smoothie

1 ρόδι
1 μπανάνα
1 κουτ. γλυκού νωπή γύρη
2 κουτ. γλυκού σπόρους hemp (σπασμένοι σπόροι κάνναβης)

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομμάτια τη μπανάνα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Στίβουμε το ρόδι σαν πορτοκάλι και προσθέτουμε στο μπλέντερ το χυμό του. Βάζουμε επίσης τη νωπή γύρη και το hemp. Πίνουμε το χυμό αμέσως.

Καλή σας μέρα γεμάτη ενέργεια!

Βρείτε μας στο Facebook @ RegulusTherapyWaves


©TherapyWave.eu

FW0105FLA01