Ένα ποτό με 3 μόνο υλικά που θεραπεύει τον καρκίνο του πνεύμονα και ο κ. Seto ορκίζεται γι αυτό. Είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει με την αποτροπή σχηματισμού των καρκινικών κυττάρων, δηλαδή με πρόληψη, αλλά και να περιορίσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, δηλαδή με θεραπεία.

Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα. Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Έπινε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες και τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί. Το ποτό θαύμα! Χρειάζεται μία ρίζα τεύτλων (δηλαδή των παντζαριών), ένα καρότο και ένα μήλο, που θα τα συνδυάσετε μαζί για να κάνουν το χυμό!

Πλένετε τα παραπάνω, τα κόβετε με τη φλούδα σε κομμάτια – τα βάζετε στον αποχυμωτή, και αμέσως πίνετε το χυμό. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή λάιμ για περισσότερο δροσιστική γεύση.

Αυτό το ποτό θαύμα είναι αποτελεσματικό για τις ακόλουθες παθήσεις:

1. Αποτρέπει τα καρκινικά κύτταρα που αναπτύσσονται, και συγκρατεί τα καρκινικά κύτταρα να μην αναπτυχθούν.

2. Αποτρέπει τις ασθένειες του ήπατος, νεφρών και παγκρέατος, και θεραπεύει το έλκος. 3. Ενισχύει τους πνεύμονες, κάνει πρόληψη για την καρδιακή προσβολή και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

5. Καλό για την όραση, τα κόκκινα και τα κουρασμένα μάτια ή την ξηροφθαλμία.

6. Βοηθάει στην εξάλειψη των μυϊκών πόνων.

7. Αποτοξινώνει, βοηθώντας την κινητικότητα του εντέρου και θεραπεύει την δυσκοιλιότητα. Επομένως θα κάνει το δέρμα σας πιο υγιές και να φαίνεται πιο λαμπερό θεραπεύοντας  και την ακμή!

8. Βελτιώνει την κακοσμία του στόματος, που οφείλεται στην δυσπεψία, και τις λοιμώξεις του λαιμού.

9. Βελτιώνει τους πόνους γενικά.

10. Βοηθάει τους πάσχοντες απο αλλεργική ρινίτιδα (πυρετός εκ χόρτου).

Δεν υπάρχει απολύτως καμία παρενέργεια. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και απορροφάται εύκολα ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό και για στην απώλεια βάρους.  Θα παρατηρήσετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα βελτιωθεί μετά από 2 εβδομάδες και καλό θα ήταν να το πίνετε αμέσως από τον αποχυμωτή για καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό. Η βητακυανίνη μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες, αλλά και να αναστείλει τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων στο στομάχι, το έντερο, τους πνεύμονες, και το νευρικό σύστημα, σύμφωνα με κάποιες έρευνες. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του καρότου είναι πολλές, γι’ αυτό άλλωστε και οι αρχαίοι Έλληνες το αποκαλούσαν «φίλτρον» του οργανισμού.

Ο ιδιέταιρος αυτός χυμός λοιπόν, βελτιώνει τα συμπτώματα τυμπανισμού, κολικών, κολίτιδας, διάρροιας και του πεπτικού έλκους. Αποτρέπει την κατακράτηση υγρών και την κυστίτιδα. Η αυξημένη κατανάλωση του χυμού ενδείκνυται σε καταστάσεις ρευματοειδούς και ουρικής αρθρίτιδας. Θεραπεύει το βήχας, τη βρογχίτιδα και το άσθμα. Προλαμβάνει και θεραπεύει λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος ενώ ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τέλος η κατανάλωσή του έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, καθώς, περιέχει την αντικαρκινική ουσία φαλκαρινόλη. Το μήλο είναι θρεπτικό φρούτο, περιέχει αρκετές φυτικές ίνες, βιταμίνες (C), αντιοξειδωτικά και μέταλλα, τα οποία είναι πολύ ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, τα μήλα περιέχουν

και αποτοξινώνει το σώμα όπως άλλωστε και όλες οι τροφές που περιέχουν πηκτίνη. Πιείτε το πρωί πρωί με άδειο στομάχι! Μετά από μία ώρα μπορείτε να φάτε πρωινό.

Για γρήγορα αποτελέσματα: Πίνετέ τον 2 φορές την ημέρα, το πρωί και πριν τις 17:00.

176087-fruit-apples

therapywavecarrots

therapywaveeat-beetroot-salad