Έρχεται το 9πύρηνο Smart Choice Κ09 Dual SIM, το απόλυτο εξατομικευμένο New Age Gadget με λειτουργικό σύστημα StrawΒerry iOS, να φέρει την επανάσταση στην τεχνολογία και να γίνει ο αχώριστος φίλος σου. Φοριέται στο χέρι σαν ρολόι, συντονίζεται με τους βιορυθμούς σου, αναλύει το ηλεκτρομαγνητικό σου πεδίο και βγάζει το 4 Field Energy Profile σου τεσσάρων πεδίων. Οργανικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό, σε πραγματικό χρόνο. Με την υπερευαίσθητη κάμερα 16 MP σου δίνει την επιλογή για φωτογράφηση Αύρας 9 Κέντρων και διεξαγωγή ενεργειακών στατιστικών. Τις ίδιες λειτουργίες τις πραγματοποιεί και για όποιον άλλο άνθρωπο εισέρχεται στο δικό σου ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και αν το επιλέξεις, σου εμφανίζει την 4 Fields Energy Profile Interaction. Γραπτή ανάλυση και ποσοστά συμβατότητας ενεργειακών προφίλ και αλληλεπίδρασης των τεσσάρων πεδίων. Για να σ’ εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο, η εφαρμογή Voice Recorder, συνοδεύεται και από Lie Detector. Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, με το μοναδικό GPS του, που διαθέτει Geopathology Detector και Toxic Alarm System  που ενεργοποιείται όταν εισέρχεσαι σε τοξικούς χώρους με αρνητική ακτινοβολία.

Η εφαρμογή όμως που ξεπερνάει κάθε προσδοκία και φέρνει τη μεγάλη επανάσταση είναι η Smart Choice App. Όταν φοράς το Smart Choice σου, βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία σου ένας εξατομικευμένος ηλεκτρονικός εγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης που βάζει τέλος σε κάθε αγωνιώδες δίλημμα στη ζωή σου. Όταν αντιμετωπίζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, εκεί που σταματάει το μυαλό, έρχεται η έξυπνη επιλογή. Μπαίνεις στην εφαρμογή με το username και το password σου, πληκτρολογείς ή ηχογραφείς το ερώτημά σου και το Smart Choice κάνει την υπέρβαση για σένα. Αφού πραγματοποιήσει Energy Profile Scanning, αναλύει τα δεδομένα της συχνότητας της ενέργειας που εκπέμπεις  και με το πάτημα ενός πλήκτρου, σου εμφανίζει την πιο έξυπνη επιλογή για ολιστικά και μόνιμα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Κι αν σου πω πως αυτές τις δυνατότητες τις έχεις στη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή και δωρεάν, τι θα έλεγες;

Αναμφισβήτητα οι ρυθμοί της τεχνολογίας καλπάζουν τόσο ξέφρενα, που δυσκολευόμαστε πια να τους παρακολουθήσουμε. Όσο και να καλπάσουν όμως, δεν φτάνουν το τεχνολογικό θαύμα που έχει στη διάθεσή του ο άνθρωπος για τη γήινη βόλτα του, από την «συμπαντική κατασκευαστική εταιρεία». Το ανθρώπινο σώμα,  αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή βιο-ενεργειακής στολής/οχήματος που έχει κατασκευαστεί ποτέ, με ενσωματωμένες όλες τις εφαρμογές (και όχι μόνο), του Smart Choice που διάβασες παραπάνω, το οποίο είναι απλά μία “φανταστική” μου παιχνιδιάρικη επινόηση!

Ποτέ νωρίτερα από το 1987 όμως, κανείς χρήστης δεν είχε στα χέρια του «εγχειρίδιο» χρήσης του. Μόλις τότε και χάρη στην έκρηξη ενός Σούπερ Νόβα, κατάφεραν οι πληροφορίες ν’ αποκαλυφτούν στην γήινη συνείδηση και να υπάρχουν σήμερα διαθέσιμες ως Σύστημα Ανθρώπινου Σχεδίου (Human Design System). Στο Σύστημα αυτό, συναντιούνται όλες οι πανάρχαιες εσωτερικές γνώσεις με τις πιο σύγχρονες επιστήμες, στη σύνθεση που αποκαλείται κι Επιστήμη της διαφοροποίησης. Με τη γνώση της μηχανικής ανθρώπινης λειτουργίας, απαντά στα πιο καθημερινά ανθρώπινα προβλήματα μέχρι και στα πιο βαθιά υπαρξιακά κι ανοίγει το δρόμο στην εξατομίκευση, την αγάπη και την αυτοεκπλήρωση, που είναι η ύψιστη προσφορά στο σύνολο. Απενοχοποιεί το γήινο ταξίδι της ψυχής κι επιτρέπει την αφύπνιση στο εδώ και τώρα, σ’ ένα ταξίδι ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και δημιουργικό. Είναι ένα σύστημα λογικό, μηχανικό, γι’ αυτό και οι αλήθειες του διαπιστώνονται με βιωματικό πειραματισμό.

Με το εγχειρίδιο του Ανθρώπινου Σχεδίου στο χέρι, εκατομμύρια άνθρωποι πια, έχουν πειραματιστεί και έχουν διαπιστώσει τις κατασκευαστικές δυνατότητες του δικού τους μοντέλου, που ξεπερνούν αυτές των πιο εξελιγμένων σύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών που χρυσοπληρώνουμε.

Από το 1781 με την ανακάλυψη του πλανήτη Ουρανού (σημείωσε πως ο Ουρανός συμβολίζει την ανώτερη διάνοια, την επανάσταση, την προηγμένη τεχνολογία, την απελευθέρωση, τη διαφορετικότητα), το μοντελάκι που έχει στη διάθεσή του ο άνθρωπος, είναι ένα αναβαθμισμένο μεταβατικό μοντέλο υψηλών προδιαγραφών, πολύ διαφορετικό από κάθε προηγούμενο ή επόμενο.

Το αναβαθμισμένο σύγχρονο μοντέλο είναι «9πύρηνο» (9 ενεργειακά Κέντρα) έναντι του παλιότερου «7πύρηνου» (7 ενεργειακά Κέντρα). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η βασική λειτουργία ανθρώπινης επιβίωσης, από manual system operation, αναβαθμίστηκε σε automated system operation κι έτσι ο σύγχρονος ο χρήστης μπορεί να εμπιστευτεί όλη τη λειτουργία και πλοήγηση στον αυτόματο πιλότο και ν’ απολαμβάνει ξέγνοιαστος τη βόλτα.

Αρκεί βέβαια να το ξέρει. Διαφορετικά, είναι σαν να πάρεις τη γιαγιά απ’ χωριό που έχει μάθει να μετακινείται με γαϊδούρι, και να τη βάλεις να πετάξει ένα F16 με τον ίδιο τρόπο.

Το παλιό μοντέλο εξυπηρετούσε την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης μέσα από την ανάπτυξη και χρήση της νοημοσύνης. Και δεν τα πήγε άσκημα. Όλη η πρόοδος του ανθρώπινου πολιτισμού και της τεχνολογίας μέχρι σήμερα, είναι κατάκτηση της εξουσίας της ανθρώπινης ευφυίας. Παρ’ όλα αυτά, στις μέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας κορυφωμένης παγκόσμιας κρίσης και παρακολουθούμε πως όσο κι αν έχουμε προοδεύσει ως είδος, όλες οι δομές των συστημάτων που αναπτύχθηκαν αρχίζουν να καταρρέουν. Παρατήρησε τα σημάδια γύρω σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Όταν το μυαλό σε κοιμίζει, η ζωή σε ξυπνά. Όσο πιο πιστά ακολουθείς την κοινή λογική για να  διαχειριστείς τα πράγματα, τόσο πιο απροσδόκητα, απογοητεύεσαι.

Η λογική της νόησης δεν έχει πια τη δυνατότητα να εξουσιάσει το όχημα. Καθώς δεν το γνωρίζει όμως, προσπαθεί να το ελέγξει και παρεμβαίνοντας, το αποσυντονίζει από τη σωστή του λειτουργία, με κωμικοτραγικά κι ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Το μυαλό μέχρι να καταλάβει, πως είναι μόνο ένα εργαλείο στην υπηρεσία σου χωρίς τη δυνατότητα ν’ αποφασίζει σωστά για τη ζωή που ήρθες να ζήσεις ανησυχεί, αμφιβάλλει και φοβάται. Είναι συνηθισμένο στη σκλαβιά την ενοχή και την ευθύνη και δυσκολεύεται ν’ απελευθερωθεί απ’ όλους τους εξωτερικούς προσδιορισμούς, που το θέλουν να εξακολουθεί να εξουσιάζει. Χρειάζεται χρόνο για να πειραματιστεί με το εγχειρίδιο και να διαπιστώσει με ανακούφιση πως ο ρόλος του είναι να σου κρατάει καλή παρέα και η αυθεντική επικοινωνία με τους άλλους συνταξιδιώτες.

Με τις προδιαγραφές του αναβαθμισμένου μοντέλου, η εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης συντελείται με την ανάπτυξη και χρήση της συναισθηματικής νοημοσύνης, για να γεννηθεί ο νέος κόσμος στη θέση του παλιού που καταρρέει.

Έχοντας πια τις οδηγίες χρήσης για τον δικό σου Τέλειο Σχεδιασμό, μαθαίνεις πώς να επιτρέπεις στο όχημα να κάνει τη δουλειά του για να εξυπηρετήσει το σκοπό σου και ν’ απολαύσεις το ταξίδι μ’ αυτοεπίγνωση, βάζοντας τη δική σου υπογραφή στη δημιουργία του κόσμου που γεννιέται.

Εβίτα Ζαχαριάδου Living Your Design Guide | evita_zach@yahoo.com

10632715_1491178321155054_5688702699000485894_n

 

mandala

salaluc2