To OrgoniteCyprus®© είναι η πρώτη και μοναδική εγγεγραμμένη εταιρεία στην Κύπρο, κατασκευής χειροποίητων και το πιο σημαντικό, σωστών αιθερικών μετατροπέων (οργονιτών) με δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο!

To OrgoniteCyprus®© ασχολείται σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο με την οργόνη από το 2007 με αποτέλεσμα αυτό που είναι σήμερα δηλαδή ένας σωστός κατασκευαστής αιθερικών μετατροπέων σε αντίθεση με τα “υβρίδια” που κυκλοφορούν! Βασικός στόχος ήταν και είναι να κάνουμε την Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και ο καθένας μας τον εαυτό του, μια τεραστία πηγή ακτινοβολίας θετικής ενεργείας μέσα από την προσεκτική διαχείριση του αιθέρα / πράνα / τσι μέσω αυτών των μοναδικών χειροποίητων αιθερικών μετατροπέων (οργονιτών).Οι χαρακτηρισμοί αλλάζουν ανάλογα με τις πεποιθήσεις αλλά η ουσία είναι μια, η Οργόνη!

Οι αιθερικοί μετατροπείς του OrgoniteCyprus μετατρέπουν την αρνητική και βλαβερή ενέργεια και ακτινοβολία για τον ανθρώπινο οργανισμό DOR (Deadly Orgone Ratiation) σε θετική PΟR (Positive Orgone Radiation). Οι οργονίτες λειτουργούν θα λέγαμε σαν “σφουγγάρια” συλλέγοντας / απορροφώντας την ερεθισμένη βιομαγνητική ενέργεια (οργόνη) από τον άνθρωπο και το περιβάλλον του και μέσω του μάτριξ τους (οργανικής ρητίνης, μετάλλων, κρυστάλλων) την ανασυνθέτουν και την επανατοποθετούν στο χώρο. Μην ξεχνάμε πως τα πάντα στο σύμπαν είναι ενεργεία, παλλόμενα σωματίδια, και αυτή η ενέργεια δίνει μορφή στην ύλη αλλά και μας επιρρεάζει άμεσα!

Εδώ να ήθελα να επισημάνω πως οι οργονίτες του OrgoniteCyrpus  δεν χρειάζονται ποτέ “καθάρισμα” όπως στους κρυστάλλους και δουλεύουν διαρκώς ανεξάρτητα βέβαια από θρησκευτικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις! Ο λόγος είναι επειδή οι κρύσταλλοι βρίσκονται μέσα στο μάτριξ τους και λόγο της ειδικής και συγκεκριμένης σύστασής τους αυτοκαθαρίζονται! Βεβαίως ούτε ενεργούν αντίστροφα μετά από κάποιο διάστημα λόγο παρατεταμένης αρνητικής ενέργειας σε αντίθεση με πολλούς οργονίτες που κυκλοφορούν στο εμπόριο! Το μόνο που ίσως χρειαστεί και αυτό προαιρετικά μόνο και σπάνια, είναι να τους βγάλετε για κάποια ώρα στον ήλιο ώστε να φορτιστούν ή να τους ξεπλύνετε με λίγο νερό.

10308904_649472158466427_2056809715356342079_n

Μερικές από τις ιδιότητες τους είναι να:

Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Καθαρίζουν κάθε αρνητικό και μπλοκαρισμένο συναίσθημα  (θυμός, καθημερινό άγχος, εσωτερικές συγκρούσεις κ.α.) αφού έχουν την ιδιότητα να τα βγάζουν στην επιφάνεια, θεραπεύοντας τα. Οι οργονίτες του OrgoniteCyrpus, ειδικά το μενταγιόν, τα φέρνουν στην επιφάνεια καθαρίζοντας και απομακρύνοντας τα πλέον, με τον πιο ήπιο τρόπο.

Βελτιώνουν τον ύπνο δίωχνοντας τις αϋπνίες και όχι μόνο. Οι λεπτοφυής ενέργεια των οργονιτών του OrgoniteCyrpus®© επιδρά και ενεργεί άμεσα στο στάδιο του ύπνου (Alpha, Theta & Delta brainwaves) απομακρύνοντας κάθε εφιάλτη, αρνητική ενέργεια και ακτινοβολία η οποία έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερο ύπνο!

Ξεμπλοκάρουν τα τσάκρας και ενεργούν στην αύρα. Λόγο ότι εισχωρούν σε όλα τα ενεργιακά πεδία του ανθρώπου, ενεργούν άμεσα στα τσάκρας, κυρίως στο 5ο της καρδιάς αλλά και στα δευτερεύοντα ενεργοποιώντας τα σωστά. Σε συνδιασμό με διαλογισμό, γιόγκα, προσευχή και θετικές σκέψεις τα τσάκρας ξεμπλοκάρουν και αρχίζουν να κινούνται σωστά αναδύοντας όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα αλλά και στο πνεύμα.

Ενεργοποιούν το νερό αλλά και το φαγητό. Η οργόνη έχει την ιδιότητα να διεισδύει στο υγρό στοιχείο. Τοποθετώντας το φαγητό ή το νερό, σε γυάλινη κανάτα πάντα ή πλαστική πάνω στους οργονίτες ενεργοποιούνται! Το νερό γίνεται πιο φυσικό, με απαλή υφή και φυσικά ενεργοποιημένο πλέον, επειδή λόγο των διακλαδωμένων σωληνώσεων και της επεξεργασίας του, φτάνει στην βρύση μας κυριολεκτικά νεκρό και χωρίς πληροφορίες. Αντίστοιχα και το φαγητό για τους ίδιους λόγους γίνεται πιο γευστικό.

Εξισορροπούν την ενεργεία του φυσικού περιβάλλοντος η οποία βάλεται από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, WiFi, καλώδια κ.τ.λ. Τελευταίες έρευνες έχουν δείξει πως το φυσικό περιβάλλον έχει άμεσες επιπτώσεις από την καθημερινή έκθεση των φυτών (νόσος των πεύκων, εξαφάνιση μελισσών) και των δέντρων στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα παραγόμενα από τις υπόγειες και υπέργειες πήγες (ηλεκτρικά  καλώδια) αλλά και την μανιώδη εξάπλωση των κεραιών κάθε είδους και κυρίως της Κινητής Τηλεφωνίας, 3G κ.τ.λ. Τοποθετώντας οργονίτες (TowerBusters) γύρω από αυτές τις πηγές, άμεσα μετατρέπουμε την ερεθισμένη και βλαβερή οργόνη σε θετική σε συνέπεια να προστατευόμαστε πλέον από την ακτινοβολίας τους.

Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια DOR σε θετική POR. Ακριβολογώντας, η αρνητική-βλαβερή ακτινοβολία είναι στην ουσία τα θετικά(+)φορτισμένα ιοντα (κατιόντα) και η θετική-ευεργετική είναι τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα (ανιόντα). Οι οργονίτες του OrgoniteCyrpus λοιπόν έχουν την ιδιότητα, λόγο της κατασκευής τους να απορροφούν και να επανατοποθετούν, σωστά πλέον φορτισμένα, αυτα τα ιόντα.
Μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές (WiFi, Τηλέφωνα Deck). Τοποθετώντας ένα οργονίτη σε κομβικά σημεία όπου υπάρχουν συσκευές υψηλής τάσης και ακτινοβολίας (ψυγείο, κουζίνα, router) ελαχιστοποιούμε στο έπακρο τις βλαβερές τους συνέπειες.

Διώχνουν το γεωπαθητικό στρες (γραμμές Hartman και Curry). Ορισμένα μέρη της Γης εκπέμπουν θετική ενέργεια και θεωρούνται τόποι με αναζωογονητική δύναμη. Άλλα μέρη όμως εκπέμπουν αρνητική ακτινοβολία, που επιδρά δυσμενώς στην ανθρώπινη υγεία. Σαν “γεωπαθητικό στρες” χαρακτηρίζονται οι συνέπειες που μπορεί να έχει στον οργανισμό μας, η επί μακρόν παραμονή μας σε χώρους που επηρεάζονται από αρνητικές γεωακτινοβολίες. Το γεωπαθητικό στρες είναι διάφορες πηγές ενέργειας (όπως το υπόγειο κινούμενο ύδωρ, οι πηγές ακτινοβολίας και άλλες) οδηγούν σε αυξανόμενη δόνηση, και ότι αυτές οι «γεωπαθητικές τονισμένες θέσεις» πρόκειται να κατηγορηθούν για έναν μακρύ κατάλογο ασθενειών, που κυμαίνονται. Είναι ενέργειες της Γης, οι οποίες είναι ασύμβατες με τη φυσιολογία μας και απαντώνται παντού, ακόμα και μέσα στα σπίτια μας. Αυτές διαταράσσουν το φυσικό ενεργειακό μας πεδίο κι επηρεάζουν έτσι την υγεία μας.

Βοηθούν τα φυτά να αναπτύσσονται καλύτερα και γρηγορότερα. Τα φυτά είναι η πιο ΑΠΤΗ απόδειξη των ευεργετικών δυνατοτήτων των οργονιτών. Τοποθετήστε ένα οργονίτη στο χώμα του φυτού σας και δείτε πως σε λίγες μέρες θα μεταμορφωθεί και θα γίνει πιο πλούσιο σε ζωντάνια! Δεν αναφέρομαι βέβαια σε φυτά όπου ήδη είναι πολύ άρρωστα, χωρίς να το έχουμε καταλάβει και ήδη έχουν κάνει τον κύκλο της ζωής τους.

Βέβαια δεν είναι το “μαγικό ραβδί” που θα μας λύσει τα όποια προβλήματα της καθημερινοτητάς ή του χαρακτήρα μας αν δεν το θελήσουμε εμείς οι ίδιοι, σε αντίθεση με τα φύτα και τα ζώα βέβαια όπου εκμεταλλεύονται στο έπακρο την οργόνη και τις ιδιότητες της! Είναι όμως ένα πολύ καλό βοήθημα ώστε να προστατευτούμε στο ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης περιβάλλον που ζούμε, να εναρμονίσουμε την βίο-ενεργεία μας, τα τσάρκας μας αλλά και να “γνωρίσουμε” τον πραγματικό μας εαυτό μέσα από την γαλήνη που μας προσφέρουν!

www.orgonitecyprus.com | www.orgonewave.com | +357.96.860.225 | orgonitecyprus@gmail.com

10269397_649472335133076_9054178532432948222_n

 

1527072_572343989512578_1641319035_n

10431117_707636865983289_2923439006604693287_o