Η τηλεπάθεια είναι στην ουσία αποστολή και λήψη ενεργειακών δονήσεων. Μιας μορφής δόνησης που δεν εμποδίζετε από την στερεή ύλη όπως οι ακτίνες Χ ούτε καν από τις διαστάσεις. Η τηλεπάθεια είναι από την φύση της αυθόρμητη και ελεύθερη είναι φυσική και αγαθή .Όταν ο λόγος ήταν στα πρώιμα στάδια κυριαρχούσε η σκέψη ως μέσο επικοινωνίας, όπως στα ζώα,θα έχετε ακούσει πολλές φορές ότι τα ζώα έχουν τηλεπάθεια. Τηλεπαθητικά επίσης θα επικοινωνούν και τα έντομα. Η φύση δεν ανέχεται να την παραμελείς, αλλιώς σε ατροφεί, ότι αφήνεις σε αφήνει. Η τηλεπάθεια είναι σχεδόν αδύνατη έτσι όπως είμαστε τώρα είτε γιατί αρκεστήκαμε στο λόγο είτε γιατί μας έκρυψαν την γνώση. Μερικοί άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ, που μοιάζουν πολύ νοητικά στο τρόπο σκέψεις νόησης κτλ οι πράξεις τους συγχρονίζονται την ίδια χρονική στιγμή η σκέφτονται το ίδιο γιατί είτε αγαπιούνται είτε μοιάζουν τόσο πολύ που οι εγκέφαλοι τους εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος περίπου. Ο υποσυνείδητος νους προσπαθεί να πάρει από το νου του πομπού την πληροφορία όταν και οι 2 είναι σε δεκτική κατάσταση. Ακόμα και να διεγείρουν την ερωτική επιθυμία κάτι που συμβαίνει συχνά μεταξύ εφήβων.

Στο πρώτο μέρος της ανάρτησης, αναφερόμασταν στην μυική ανάγνωση που ήταν στην ουσία μεταφορά πληροφορίας μέσο υλικών δονήσεων.Η πραγματική τηλεπάθεια είναι μεταφορά πληροφορίας χωρίς υλικό μέσο.Η τηλεπάθεια είναι η αποστολή μιας σκέψης στο νου του άλλου μέσω του διαστήματος-απόστασης που μεσολαβεί αυτός λέγετε πομπός και δέκτης λέγεται αυτός που μπορεί να δέχεται σκέψεις. Η 6 αίσθηση είναι η τηλεπάθεια, ακόμα και μερικοί που λένε ότι επικοινωνούν με τους νεκρούς ισχύει δεν ισχύει δεν είναι αυτό το θέμα μας,γίνεται μέσο τηλεπάθειας. Γενικά είναι πιο εύκολο να δεχθείς ένα μήνυμα παρά να στείλεις ένα. Στην προηγούμενη ανάρτηση είναι απαραίτητο αυτή η περίπου 7μήνη εξάσκηση στην μυική ανάγνωση ώστε να δυναμώσετε πολύ στο να δέχεστε μήνυμα. Η τηλεπάθεια θέλει σταδιακή εξάσκηση και μπορεί να την επιτύχει κάθε άνθρωπος.  Εάν είστε αμοιβαία με κάποιο άτομο πολύ ερωτευμένοι και είστε δεκτικοί στο θέμα τηλεπάθειας αξίζει να δοκιμάσετε επιτόπου αυτές τις ασκήσεις, το ίδιο ισχύει και για αυτούς που μοιάζουν πολύ στις επιθυμίες και τον χαρακτήρα.

Στην εξάσκηση για τηλεπάθεια δεν χρειάζεται να σουφρώνεται φρύδια μάτια στόμα η να φτάσετε σε κάποια υπερδιέργεση η να πιέζεσαι. Πρέπει είστε γαλήνιοι,ήσηχοι με αυτοκυριαρχία. Η διανοητική σας κατάσταση πρέπει να είναι σαν ενός υπομονετικού ερευνητή που θέλει να τα δοκιμάσει όλα και να συγκρατήσει την αλήθεια.Δεν χρειάζεται να πιστεύει ότι θα μεταδώσει σκέψη,τα διάφορα αποτελέσματα θα του δίνουν θάρρος. Ακριβώς έτσι πρέπει να είναι και ο βοηθός του ο πομπός.

Η ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΚΗ κατάσταση που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε τηλεπαθητικά στις ασκήσεις είναι να είστε σε μια κατάσταση άγρυπνης γαλήνης.Η τηλεπάθεια είναι ο ΝΟΜΟΣ της ΑΡΜΟΝΙΑΣ. Μην οργίζεστε,ενεργείτε βιαστικά, η ανυπομονείτε. Αλλιώς δεν θα μπορείς να λαμβάνεις μηνύματα από τους άλλους θα κλειδώνεσαι από την τάδε συναισθηματική κατάσταση,η γαλήνη και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητα για την επιτυχία. ΣΤΙΣ ασκήσεις ΔΕΝ πρέπει να συμμετέχουν άτομα που αντιπαθείτε η σας στεναχωρούν έστω και στο ελάχιστο, και αδειάστε το μυαλό σας από κάθε νοητική ενόχληση η κάτι που να σας απορροφά. Η κάθε άσκηση δεν πρέπει να έχει διάρκεια πάνω από 10-15 λεπτά,μετά τα 10 λεπτά κάντε ένα μικρό διάλειμμα και ξανά πάλι,μην υπερβαίνεται την μια ώρα εξάσκησης την ημέρα,γιατί συνήθως θα κουραστείτε με τον καιρό και θα τα παρατήσετε.

Από αυτό το σημείο και μετά διαλέξτε εσείς την άσκηση που θέλετε να ξεκινήσετε, οι ασκήσεις είναι με μια σειρά ταξινόμησης από το εύκολο προς το πιο δύσκολο,πιο σωστό είναι να τις κάνετε με την σειρά. Μετά από 10 λεπτά άσκησης κάντε ένα διάλειμμα 1-3 λεπτών για να υπάρχει καλή διάθεση αλλιώς εμποδίζουμε την πρόοδο και μετά ξανά πάλι. Μην τον βοηθάτε στο μάντεμα ούτε με υποδείξεις, και ούτε καμία βοήθεια αν ρωτάει αν το πέτυχε η όχι μην απαντάτε,στο τέλος κρατάτε σημειώσεις προόδου. Σαν σύνολο εξάσκησης μην ξεπερνάτε την 1 ώρα. Στις ασκήσεις δεν μετράει η διανοητική ενέργεια που έχουμε η μεταδίδουμε αλλά η συγχρονητικότητα το timing.

ΑΣΚΗΣΗΣΗ 1 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
Είστε έξω από το δωμάτιο και δένετε τα μάτια σας και λέτε φωναχτά(αρκεί να σας ακούσουν) στους παρευρισκόμενους του δωματίου να αποφασίσουν ποιον θα πάτε να αγγίξεται,και όταν αποφασίσουν,εσείς μπαίνετε μέσα και τους παρακαλάτε να σου δείξουν ΝΟΗΤΙΚΑ με την σκέψη ποιον αποφάσισαν. Αν π,χ, η μαρία είναι πίσω σας και είναι αυτή που πρέπει να αγγίξεις τότε θα πρέπει όλοι νοητικός να σου δίνουν οδηγίες π,χ, κανε ένα βήμα πίσω σου,γενικώς πρέπει να σας οδηγήσουν σιγά σιγά,και πρέπει να το επαναλαμβάνουν για να πετύχει. Σημαντικό είναι να μην στεναχωρηθείτε αν αποτύχετε κάποιες φορές.Σε αυτή την άσκηση ποτέ δεν ανοίγετε τα μάτια σας.

ΑΣΚΗΣΗΣΗ 2 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
Η παρέα σου κάθεται σε ένα τραπέζι και βάζουν ένα φίλο τράπουλας στο κέντρο του τραπεζίου,όσο αυτοί αποφασίζουν εσύ έχεις δεμένα μάτια σου και γυρισμένη την πλάτη σου στο τραπέζι. Όταν αποφασίσουν πιο φίλο χαρτιού θέλει η παρέα, τότε θα αρχίσουν νοητικά όλοι συγκεντρωμένοι να σου στέλνουν νοητικά την σκέψη τους ότι έχουμε το τάδε φίλο.H παρέα βλέπει καλά το φύλο να το εντύπωση στο νου της και απλά μεταδίδει την ιδέα, δεν χρειάζεται κάποιος από την παρέα να έχει κλειστά μάτια Εσείς που πρέπει να βρείτε το χαρτί  μην βιάζεστε απαιτείται λίγος χρόνος και υπομονή για να σας προκαλέσει βαθία εντύπωση στο νου, και να το βρείτε.

ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΒΟΗΘΙΤΙΚΗ: Φτιάξτε από ένα φίλο μεγάλου χαρτιού ένα σωλήνα,διαμέτρου 10cm και μήκος 70cm. Ύστερα παίρνετε ένα χαρτί της τράπουλας το βάζετε πάνω στο τραπέζι με δυνατό φωτισμό και κοιτάτε μόνο το φίλο του χαρτιού,αυτό το κάνει όλη η παρέα ο καθένας φτιάχνει το τηλεσκόπιο του.Δεν πρέπει να χαλαρώνεται η να θολένει η όραση,να είστε εστιασμένοι. Έτσι συγκεντρώνεται η παρέα και το σήμα που εκπέμπει είναι πολύ πιο δυνατό.

ΑΣΚΗΣΗΣΗ 3 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
Κάθεσαι δίπλα στο φίλο σου του ποιάνεις το χέρι η και τα δύο χέρια και του λες φωναχτά, σκέψου έναν αριθμό και εγώ θα πω τον πρώτο αριθμό που θα μου έρθει στο νου. Μόλις τα πάτε καλά από πλευράς αποτελεσμάτων. Μετά πιάνεται το κεφάλι του φίλου σας και του λέτε φωναχτά σκέψου ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και εγώ θα προσπαθήσω να συλλάβω τη σκέψη σου. Μόλις τα πάτε καλά, δεν τον ακουμπάτε τον φίλο σας αλλά κρατάτε μια απόσταση 2+ μέτρα και του λέτε να σκεφτεί μια όχι τόσο δύσκολη φράση που να εκφράζει επιθυμία Η ιδέα, π,χ, είμαι κουρασμένος,διψάω,θυμώνω κτλ χρειάζονται μέρες προσπαθιών για τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Και όταν θα τα πηγαίνετε καλά και εκεί τότε μεγαλώστε την απόσταση και κάντε το ίδιο με ονοματεπώνημα. Η σκέψη δεν γνωρίζει όρια ούτε χώρο ούτε χρόνο,η βαθμιαία απομάκρυνση της σωματικής επαφής δεν παίζει κάποιο ρόλο. Απλά στην αρχή η σωματική επαφή ενθαρρύνει πολύ τον νού και τα καταφέρνει πιο γρήγορα.

ΑΣΚΗΣΗΣΗ 4 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
Εσείς με το φίλο σας είστε σε ξεχωριστό δωμάτιο με κλειστές τις πόρτες, ο πομπός ο φίλος σας δηλαδή σας στέλνει με την σκέψη εντολές και εσείς τις σημειώνεται. Π,χ, ας πούμε ότι η ώρα είναι 9:00 εστιάζεται και σας στέλνει για 10 λεπτά την εντολή ”πήγαινε βόλτα” μέσα σε 10 λεπτά πρέπει να την βρείτε και να την γράψετε,μετά αφού περάσουν τα 10 λεπτά ο πομπός επί 10 λεπτά σας στέλνει εντολή ”γέλα” εσύ το σημειώνεις μόλις είσαι σίγουρος. Αυτή η άσκηση έχει πολύ καλά αποτελέσματα για αρχή όταν γίνεται με άτομα που έχετε καλή χημεία. Οι χρονικές στιγμές πρέπει να είναι ορισμένες! Όταν θα τα πηγαίνετε τέλεια μπορείτε να το δοκιμάζεται και με το να είστε σε μεγαλύτερες αποστάσεις,όπως π,χ, να είστε σε διαφορετικές πόλεις η και χώρες. Και φυσικά μπορείτε να αυτοσχεδιάζεται.
ΑΣΚΗΣΗΣΗ 5 ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
Όταν θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα μπορείτε να κάνετε αυτή την άσκηση. Αλλά έχει δυο εμπόδια αυτή η άσκηση. 1)μπορεί ο άλλος να μην είναι σε δεκτική κατάσταση, π,χ, εμβρασμός ψυχής. 2)μπορεί να αποστρέφεται σε αυτή την ιδέα ο φίλος σας. Ας πούμε ότι θέλεις να υποβάλεις στο φίλο σου που μένει σε άλλη πόλη την ιδέα  να σας γράψει ή στείλει ένα e-mail η γράμμα πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Κάτσε σε ένα τραπέζι μέσα στην γαλήνη του δωματίου σου και γράψε ένα σύντομο σημείωμα, όπου θα του λες να νιώσει την ακατανίκητη παρόρμηση να σας γράψει αμέσως. Χρησιμοποίησε φράσεις αρκετά απλές και κατανοητές. Μετά συγκεντρώσου στο γράμμα με όλη σου την προσοχή. Φυσικά δεν του στέλνεις το γράμμα η e-mail . Το μήνυμα πρέπει να γράφει κάτι λογικό. Αν το κάνεις και το επιθυμείς 75% πιάνει. Η νοερή φωτογράφηση του μηνύματος σας δεν βοηθά στην τηλεπάθεια απλά σε βοηθά πολύ στο να έχεις συγκεντρωμένη την σκέψη σου.
Η τηλεπάθεια είναι μια από τις πολλές δυνάμεις που έχουμε. Οι πρώτοι πραγματικοί απόγονοι μας είχαν πλήρη τηλεπάθεια και είναι βαθιά χαραγμένη μέσα στο DNA μας. Η τηλεπάθεια είναι ένα μεγάλο εφόδιο για την ζωή. Η τηλεπάθεια αναπτύσεται με την συνεργασία ανθρώπων που υπάρχει καλή χημεία και ενώνεται η θέληση τους για αυτό. Αν κάποιος έχει αντιπάθεια η θυμό προς κάποιον αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό του ακόμα και αν έχει τηλεπάθεια. Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά πρέπει να κρατάει σημειώσεις προόδου και παρατηρήσεις. Η ανάπτυξη της τηλεπάθειας είναι πάρα πολύ απλή, απλά θέλει επιμονή και υπομονή,τίποτα δεν αποκτιέται χωρίς κόπο. Υπάρχουν κάποιοι πολύτιμοι λίθοι που όταν γενικά φοριούνται αυξάνουν κάποιες συγκεκριμένες δυνάμεις μας. Για την τηλεπάθεια είναι οι εξής,ανά δύναμη πρώτος: Μολδαβίτης, Αμέθυστος, Aκουαμαρίνα, Κυανίτης, αγγελίτης ζαφείρι μετά είναι όλοι οι ημιπολύτιμοι λίθοι που βοηθούν στην μαντεία (google) Τους λίθους μπορείτε να τους κάνετε κολιέ ή βραχιόλι κτλ ή να τους κρατάτε αρκεί να μην αποσυντονίζεστε. Μην τους αγοράσετε αν δεν έχετε σκοπό να αφωσιωθήτε στην ανάπτυξη της τηλεπάθειας, τα χρήματα σας θα σπαταλήσετε.
TherapyWave.eu | Source

3606659184_5a97899bda