Ν.Π. για το ©TherapyWave.eu | 

Μήπως ήθρε η ώρα ενός νέου θηλυκού φυσικού βιάγκρα με ακόμα πιο θεαματικές και άμεσες επιδράσεις;

Στο TherapyWave.eu πάντα προωθούμε την σωστή και φυσική αντιμετώπιση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας που έχει να κάνει με το ανθρωπινό σώμα σε οποίο και από τα επίπεδα του. Ετσι δεν μπορούσε να λείπει και η ανακάλυψη του Τζον Χάλιντεϊ και Νόα Σόουλ όπου επίσημα από το 2001 ήταν οι πρώτοι που κατέγραψαν την επίδραση και τα αποτελέσματα από τη χρήση ενός μύκητα που μπορεί να προκαλέσει άμεσα οργασμό στις γυναίκες.

Για τον συγκεκριμένο μύκητα βέβαια έχουν ασχοληθεί και οι George M Halpern MD PhD and Andrew H Miller  στο βιβλίο τους “Medicinal Mushrooms Ancient Remedies for Modern Ailments” οπου αναφέρουν εκτενώς τις επιδράσεις στον γυναικείο οργανισμό. Αυτός ο μύκητας λοιπόν της οικογένειας Dictyophora.

Ο κύκλος ζωής τους είναι απο τριάντα μόλις λεπτά έως 4 ώρες μόνο!

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της ιδιαίτερης και έντονης μυρωδιά του ώστε να προσελκύσει τα έντομα στα οποία επιδρά άμεσα αλλάζοντας την συμπεριφορά τους με τις σεξουαλικές φερομόνες που αναδύονται από αυτό.

Αξιοσημείωτο είναι πως αυτές οι φερομόνες είναι οι ίδιες φερομόνες που να αναδύονται από το γυναίκειο σώμα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής του διέγερσης μεταφερόμενη από τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο και κατ’ επέκταση στα συγκεκριμένα σημεία πάνω στο σώμα. Στην αντίπερα όχθη όμως στους άντρες η συγκεκριμένη μυρωδιά του μανιταριού προκαλεί μόνο άμεση αποστροφή!

Βεβαία δεν είναι μόνο αυτό το μανιτάρι καθώς υπάρχουν και άλλες ήδη που έχουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα όπως το Phallus Impadicus το οποίο κατά “περίεργη σύμπτωση” μοιάζει με ανδρικό φαλό. Μία ακόμη εξακρίβωσή δηλαδή για τη σοφία της φύσης και πως αλληλεπιδρά επάνω μας, μιλόντας μας άμεσα… Ποιος όμως έχει “μάτια ανοιχτά”; (ριτορικό ερώτημα)

Ο συγκεκριμένος ανοιχτόχρωμος πορτοκαλί μύκητας έχει βρεθεί στη Χαβάη, σε περιοχές στις οποίες είχε ρεύσει λάβα πριν 600 με 1000 χρόνια, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες καθώς και την ανάλογη γενετική τους μετάλλαξη, ώστε να μπορεί να αναπτυχτεί και να αναπαραχθεί.

Αν και στους γηγενείς κατοίκους οι ιδιότητές τους ήταν γνώστες εδώ και πολλά χρόνια ο δυτικός επιστημονικός κόσμος το αναγνώρισε σχετικά πρόσφατα…


©TherapyWave.eu

2012-07-24_Phallus_multicolor_crop-1

mushroomsextracts2010