Μέρες ολόκληρες έτρεχαν να πρoκρατήσουν το νέο iPhone 6 νέοι και νέες, οι πιο πολλοί έρμαια της κατανάλωσης, όπου  καρτερικά περίμεναν να αποκτήσουν αυτό που προστάζει η μόδα της τεχνολογίας και σαφώς ένας βαθύτερος στόχος του Στιβ Τζόουνς. «Να υπάρχει σε κάθε σπίτι ένας Mac». Τώρα υπολογιστής Mac μπορεί να μην είναι αλλά σίγουρα είναι κάτι της Apple.

Και αφού μια ακόμα προπαγάνδα / πλύση εγκεφάλου, του update των iPhone στέφθηκε με επιτυχία και όλοι ανυπομονούσαν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους gadget, αυτό, παρόλο το κόστος του, τους πρόδωσε! Μπορεί να έχουν σκληρά κότσια οι διαφημιστές που το προωθούν αλλά σαν ποιότητα κατασκευής πιάνει πάτο και ο λόγος είναι ότι λυγίζει. Ναι καλά διαβάσατε λυγίζει με απλή πίεση των χεριών και ακόμα χειρότερα σπάει η οθόνη αν προσπαθήσετε να το επαναφέρετε.

Φανταστείτε δηλαδή, να έχετε πάρει το νέο σας απόκτημα και όπως έχετε συνηθίσει το βάζετε στην πίσω τσέπη του παντελονιού. Συναντάτε λοιπόν την παρέα σας και αφηρημένος κάθεστε πριν προλάβετε να βγάλετε την πολυπόθητη αγάπη σας από την τσέπη. Πριν προλάβετε να πείτε «κοιτά ‘δω τι πήρα» ακούτε ένα κρακ ενώ στιγμιαία πέρανε από το μυαλό σας όλες εκείνες οι αμέτρητες ώρες που περιμείνατε πως και πώς μέχρι να έρθει στα χέρια σας. Μετά ακολουθούν οι θυσίες που κάνατε για να μαζέψετε το απαραίτητο χρηματικό ποσό καθώς και η στιγμή που το πιάσατε για πρώτη φόρα. Αυτό που θα σας παρηγορήσει είναι πως θα είσαστε ο μόνος.

Ο Λιούις Χιλσέντεγκερ, ένας you tuber από το κανάλι Unbox Therapy μετά από τις αμέτρητες διαμαρτυρίες για την εν λόγο ατέλεια του πολυσυζητημένου iPhone μπήκε στην διαδικασία να το δείξει άμεσα! Βέβαια για μια ακόμη φόρα αποδεικνύεται πως τα gadget αγοράζουν εμάς και όχι εμείς εκείνα αφού πρέπει να το προσέχεις σαν κόρη οφθαλμού και πού περισσότερο!

Ο νοών νοείτω με την Apple να κάνει την πάπια προς το παρών!

 

Apple_Oct_2014_193

14896412328_666fd5d1e8_o1

iphone_6_1-still003