Της Νατάσσας Ναούμη | © TherapyWave.eu 

Από τις πρώτες μου επαφές με πνευματικούς κύκλους και αφυπνισμένους ανθρώπους έχω ακούσει σε διάφορες περιστάσεις και -το παράδοξο- από γυναίκες, για την ακρίβεια, σχεδόν αποκλειστικά από γυναίκες, να λένε ότι δήθεν η κακοποίηση των γυναικών, η υποβάθμισή τους και φίμωσή τους από το σύστημα είναι αποτέλεσμα κακού «κάρμα».

Ότι δήθεν οι γυναίκες, πολύ παλιά, επί μητριαρχίας (χωρίς να διευκρινίζουν πότε και μη δεχόμενες ότι μητριαρχία ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ στη Γη), καταχράστηκαν την εξουσία και δύναμή τους και καταπίεσαν τους άνδρες (!), γι’ αυτό και τώρα «πληρώνουν» τα λάθη τους.

Αυτό το “ψέμα” το έχω δει να το πιστεύουν γυναίκες που υποτίθεται ότι ενθυμούνται, γυναίκες που συμμετείχαν και σε κύκλους γυναικών και κύκλους θεραπείας, γυναίκες που υποτίθεται ότι είναι σε σύμπνοια με τη Νέα Γη.

Έχω συμμετάσχει σε διαλογισμούς, ενεργοποιήσεις, θεραπείες, συντονισμούς με αυτές τις γυναίκες. Κάποιες υπήρξαν δασκάλες μου. Κι όμως, παρά την εσωτερική τους εργασία, έτρεφαν αυτό το ψέμα μέσα τους. Και λέω ψέμα γιατί το ένστικτό μου, που έμαθα να το τιμώ και να το αγαπώ, εξαρχής μου έλεγε ότι αυτά τα πράγματα είναι ψέματα και ουδέποτε έγιναν.

Ποτέ δεν ένιωθα καλά στο σώμα μου και τα βάθη της ψυχής μου όταν άκουγα να μου λένε αυτές τις αναλήθειες. Ένα βαθύ κομμάτι μου ήξερε αυτομάτως ότι αυτά ουδέποτε συνέβησαν και ότι ήταν άλλη μια στρεβλή διδασκαλία της νέας εποχής. Ότι οι γυναίκες από τη φύση τους ως Μητέρες δεν μπορούν να καταχραστούν εξουσία, πόσο μάλλον συλλογικά.

Ότι καθαρή μητριαρχία ποτέ δεν υπήρξε και γιατί άλλωστε να υπάρξει; Θέλουμε ισορροπία και αρμονική συνύπαρξη των φύλων, όχι κυριαρχία του ενός επί του άλλου.

Αυτό που υπήρξε ήταν απλούστατα η λατρεία και αναγνώριση της Θεάς, της Κοσμικής Μητέρας στη Ζωή. Αυτό δεν ήταν μητριαρχία, αγαπημένες μου. Αυτό είναι ουσιαστική, αγνή, καθάρια ζωή. Αυτό είναι το φυσιολογικό, η ίδια η Φύση.

Από την καρδιά της Μητέρας και με την ευλογία της Ίσιδος και έπειτα από εγκάρδια συζήτηση με μια υπέροχη ιέρεια με ενθύμηση που χάνεται στα βάθη της Ιστορίας, κι επειδή ήθελα να επιβεβαιώσω με μια αδερφή ψυχή με μεγάλη πείρα ότι πράγματι το ένστικτό μου ήταν αλάθητο, σας λέω με όλο μου το Είναι και με παρρησία: ουδέποτε καταχραστήκαμε εξουσία.

Η πληγή της συλλογικής θηλυκής ψυχής δεν είναι κάτι που μας αξίζει, δεν είναι μια τιμωρία ενός κακού Σύμπαντος που απονέμει δικαιοσύνη σπέρνοντας καταστροφή και τραύμα. Αυτά είναι ψέματα, αποκυήματα της ανθρώπινης ασυνειδησίας ή διαυλισμού αναμεμειγμένου με ανόητες σκεπτομορφές ή και κακόβουλες οντότητες που σκοπό έχουν να δικαιολογήσουν την κακοποίηση και τον ευτελισμό των γυναικών.

Δεν έχουν πάντα όλα ένα συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο συμβαίνουν. Οι απλοϊκές διδασκαλίες περί κάρμα δεν έχουν ουδεμία σχέση στη Νέα Γη και γενικότερα στη νέα πολυδιάστατη νόηση και Καρδιά. Κάποια πράγματα απλώς…συμβαίνουν. Μερικές φορές το στρεβλό, το κακόβουλο, απλώς συμβαίνει.

Μπορεί να εξυπηρετεί έναν ανώτερο, απώτερο σκοπό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποτέλεσμα «κάρμα» και έρχεται ως τιμωρία και ανταπόδοση. Ας σταματήσουμε λοιπόν όλες οι γυναίκες να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε αυτές τις επαίσχυντες σκεπτομορφές ντροπής και υποδούλωσης.

Αν μη τι άλλο, μια γυναίκα δεν μπορεί να μεταμορφωθεί και να ανθίσει εάν δεν μετουσιώσει κι αποβάλει όλα αυτά τα ψέματα από την κυτταρική της μνήμη.

Ξέρω ότι θα δυσαρεστήσω, αλλά δεν σωπαίνω.

Ξέρω ότι κάποιες ψυχές θα διαφωνήσουν, γιατί έχουν συνηθίσει να δέχονται ότι διαβάζουν σε βιβλία και ιστοσελίδες πνευματικού περιεχομένου ως θέσφατα και πολλές φορές να τα εμπιστεύονται πιο πολύ κι από το ένστικτό τους.

Ξέρω ότι θα γίνω καθρέφτης για τα άλυτα θέματα κάποιων γυναικών που δεν είναι ακόμη έτοιμες να δεχθούν το Φως τους.

Ας είναι. Εγώ ό, τι λέω όταν διαυλίζω Εκείνη το λέω από Αγάπη, Ακεραιότητα κι Αλήθεια και μόνο. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε κι εσείς.

«Ποτέ δεν θα σωπάσω. Ποτέ δεν θα προσπαθήσω να κατευνάσω τη φωτιά της αλήθειας που καίει μέσα μου. Ποτέ δεν θα ατιμάσω άλλο την άγρια φλόγα μου και αδάμαστη φύση μου.»

Είθε αυτή να είναι η νέα αλήθεια όλων μας.

(φωτογραφία Cover άρθρου Luis Loizides Mitsou)

©TherapyWave.eu

 

abstraction-face-girls-mother-of-the-universe