Η Louise L Hay είναι μεταφυσική ομιλήτρια, δασκάλα και συγγραφέας πολλών βιβλίων. Τα έργα της μεταφράστηκαν σε 29 γλώσσες, σε 35 χώρες. Εδώ και περισσότερο από 25 χρόνια βοηθάει εκατομμύρια ανθρώπους να ανακαλύψουν και να χρησιμοποιήσουν στο έπακρο το δυναμικό των δικών τους δημιουργικών δυνάμεων για προσωπική ανάπτυξη και αυτοθεραπεία όπου έχει ιδρύσει και είναι πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Hay House Inc, που με τα έργα του συμβάλλει στη θεραπεία του πλανήτη.

Αυτό το βιβλίο έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Έχει πουλήσει περισσότερα από 50.000.000 αντίτυπα και εξακολουθεί να είναι No 1 μπεστ σέλερ.

Είναι η ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, δίνοντας της την ομορφιά που της αξίζει!
Η Λουίζ Χέι, με ένα μοναδικό τρόπο, δίνει λύσεις για μια ζωή γεμάτη ευτυχία, ευημερία και υγεία. Στον συγκεκριμένο βιβλίο περιγράφονται αναλυτικά τα πιθανά νοητικά πρότυπα που προκαλούν ασθένειες καθώς και πρότυπα νέων σκέψεων ή δηλώσεων που χρειάζεται να κάνουμε για να έχουμε καλή υγεία.

Είναι μια καλή αρχή για τον εντοπισμό των αιτιών που προκαλούν τις ασθένειες.

Πολλοί άνθρωποι που εφαρμόζουν εναλλακτικές θεραπευτικές αγωγές βρίσκουν πως οι νοητικές αιτίες που οδηγούν σε διαταραχές που φτάνουν στο 90 με 95%. Αν κατανοήσουμε πως μόνοι μας σαμποτάρουμε τον εαυτό μας και αλλάξουμε τις σκέψεις μας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα πιο τολμηρά όνειρά μας.

Να δημιουργήσουμε όμορφες σχέσεις. Να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα επαγγελματικά μας προβλήματα.

Να βρούμε τη δουλειά που μας ικανοποιεί και μας εκφράζει και το πιο σημαντικό να έχουμε μια υγεία χωρίς προβλήματα. Σωματική αλλά και ψυχική!

 

transformarea-vietii