Το συγκεκριμένο άρθρο δεν θύγει τους “πραγματικά χαρισματικούς”, ούτε αυτούς που πράττουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ σε αυτό το πεδίο, αλλά αυτούς που μέσα στο πνεύμα της “Νέας Εποχής” και της δυστυχίας κάποιων ανθρώπων εκμεταλλεύονται στο έπακρο την αδυναμία τους πουλώντας τους όντως φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της Καίτης…

Η Καίτη γλυκύτατη, πάντα είναι εκεί για να ακούσει τα προβλήματά σου, να συζητήσει μαζί σου διάφορα θέματα, κυρίως περί θανάτου, ψυχής, για το σύμπαν τις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας για οτιδήποτε μεταφυσικό κ παραφυσικό.

Την ρώτησα λοιπόν:

– Βρε με έχεις αφήσει άφωνη που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά;

– Άσε με έχω διαβάσει πλέον πάρα πολλά βιβλία γιατί στην αρχή με έπιασαν και έμενα κότσο όπως πάρα πολλές άλλες!

– Θα μου πεις καλέ τι έγινε;

Ε! με τα πολλά τα παρακάλια, μου είπε και τρελάθηκα, αφού διαβάσετε τα παρακάτω και εσείς θα απορήσετε, θα πείτε πως μπορεί κάποιος μέχρι σήμερα να βγάζει λεφτά με πράσινα άλογα κ μεταξωτές κορδέλες, μπορεί, και μάλιστα πολύ καλά. Μόνο που στην περίπτωση μας το «πιασάρικο» συστατικό είναι οι άγγελοι και αρχίζει λοιπόν η Καίτη…

Είχα και εγώ τις αναζητήσεις μου πριν καμία δεκαριά χρόνια, ποιοι είμαστε, που πάμε τι κάνουμε σε αυτήν την ζωή ,τι γίνετε η ψυχή μετά τον θάνατο.

Πήγα που λες με μια τότε γνωστή μου στον Πειραιά σε ένα σπίτι, τι σπίτι δηλ έμπαινες μέσα και τα έχανες! όλες οι πολυτέλειες εκεί μαζεμένες και γύρω – γύρω  πορτραίτα και πίνακες αγγέλων  μια απαλή μουσική να ακούγετε στο βάθος και καμία τριανταριά γυναίκες που όλο καλοσύνες μοίραζαν η μια στην άλλη  «Α! τι ωραία! Καινούργια στην παρέα μας.», «Είθε ο άγγελος σου να σε κάνει να γαληνέψεις εδώ!»,  «Α! Σε αγαπάει πολύ ο φύλακας σου για να φέρει τα βήματα σου εδώ σε εμάς!», Όπα όπα σκέφτηκα! Τι έγινε εδώ ρώτησα την γνωστή μου την Ελένη.

– Α έτσι είναι εδώ, η αγάπη και η ένωση διέπει τις σχέσεις  σε αυτήν την ομάδα, καλώς ήρθες θα σου αρέσει πολύ! Έλα να σε γνωρίσω στην δασκάλα!

– Από εδώ η Καίτη

Χάρηκα πολύ λέω εγώ.  Και ξαφνικά πιάνει το χέρι μου και μου λέει…

– Μην κουνιέσαι βλέπω τον άγγελο σου!

– Που καλέ που;

– Και είναι όμορφος και θέλει να ξέρεις ότι είναι δίπλα σου και σε αγαπά…

Ε! Τα λόγια είναι περιττά παράγγειλα και εγώ το πίνακα που υποτίθεται θα ζωγράφιζε η δασκάλα τον άγγελο μου 1000 ευρώ κοτζάμ άγγελος, και από τότε έκανα συχνές καταθέσεις , την μια καθαρίζαμε το κάρμα  για μήνες με την βοήθεια των αγγέλων φυσικά από 80 ευρώ την φορά πάνω από 1500 ευρώ αυτό το σεμινάριο, για να καθαρίσω τον δρόμο για την ψυχή μου προ την Πέμπτη διάσταση μετά τον θάνατο μου  άλλα 2000 ευρώ και πάει λέγοντας αυτή καθάριζε το κάρμα μου και εγώ καθάρισα το κτηματάκι που μου άφησε η γιαγιά κληρονομιά, τι θα κοίταγα το κτηματάκι η την ψυχή μου?

Όλο αυτό το παρέδωσε συνέχισε με τα χρόνια έβαλε στο ρεπερτόριο ότι ήταν της μόδας την εκάστοτε εποχή, βότανα κρυστάλλους διάμεσα, θιβετιανά μπολ κρυστάλλινα, όλα σε τιμές ευκαιρίας!

Ευτυχώς για έμενα που τελείωσαν τα λεφτά γιατί αν συνέχιζα θα τα έχανα όλα μπορεί και το μυαλό μου!

Πάντως προκοπή δεν είδα, ούτε αφθονία ούτε παραπάνω αγάπη από τον άπιστο άντρα μου ούτε αρμόνια μέσα στην οικογένεια μου και όχι μονό εγώ όλες! Για αυτό και πολλές που είχαν τα λεφτά μετά από τόσα χρόνια σταμάτησαν να πηγαίνουν!

Τώρα έχει ακόμη κόσμο άλλα πολύ λίγο και οι τιμές δεν είναι οι ίδιες.

Μετά τα τόσα χρόνια σκληρής δουλείας, πολλών ταξιδιών, τριών πλαστικών, δυο σπιτιών – εξοφλημένων έτσι – διακοπών και πολλών δικών μας κόπων ήθελα να ήξερα αυτή, τι ψυχή θα παραδώσει; Θα καθαρίσει κ αυτή το κάρμα της για να πάει στην Πέμπτη διάσταση;

Πέρσα Μιχαλάτου

Πηγή

 

29370_10151729211538293_347058067_n