Του Νάσου Παπαδόπουλου | ©TherapyWave.eu  

Όταν ο άντρας σ΄αγαπά, δεν βλέπει ποτέ πάνω σου τις φακίδες που μπορεί να σε πειράζουν που τις έχεις ή ένα μικρό σπυράκι που μπορεί να έβγαλες λόγο άγχους ή επειδή το πείραξες.

Όταν ο άντρας σ΄αγαπά, δεν τον νοιάζει αν ξέβαψε λίγο το μεικάπ σου και ενώ εσύ μπορεί να νιώθεις άβολα, στα μάτια του συνεχίζεις να είσαι η πιο όμορφη από όλες!

Όταν ο άντρας σ΄αγαπά, δεν βλέπει κύκλους κάτω από τα μάτια σου αλλά βλέπει μέσα στα μάτια σου όλο τον κόσμο του. Όλα εκείνα  που θα ευχόταν να σου δώσει όσο πιο περιγραφικά γίνεται αλλά τις περισσότερες φορές παραμένει σε μία απλή περιγραφή.

Όταν ο άντρας σ΄αγαπά, δεν βλέπει τα μικρά πραγματάκια που σε ανησυχούν αλλά βλέπει την αγαπημένη του και μόνο. Ακόμα και εκείνες τις άσχημες μέρες που του μήνα που μπορεί να θες να φωνάξεις όσο πιο δυνατά γίνεται, εκείνος ακόμα και τότε σε βλέπει πανέμορφη, ενώ παρακαλάει μέσα του να βρει τρόπο να σε ηρεμήσει.

Όταν ο άντρας σ΄αγαπά, παραμένει δίπλα σου ακόμα και όταν εσύ τον διώχνεις μακριά επειδή «πνίγηκες» από τις σκέψεις σου, εκείνος θα παραμείνει σιωπηλά δίπλα σου / μακριά σου να σε περιμένει να γίνεις καλύτερα να βρέι τρόπους να σε βγάλει από το αδιέξοδό σου.

Όταν ο άντρας σ΄αγαπά, έχει μία εικόνα σου χαραγμένη από την πρώτη στιγμή που σε είδε και δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό του. Έχει κρατήσει την εικόνα αλλά και το πιο βασικό, την αίσθηση εκείνης της όμορφής πρώτης ματιάς. Την αίσθηση που μοιάζει σαν τσουνάμι, σαν ανεμοστρόβιλος, οι σεροτονίνες αρχίζουν το τρελό ξεφάντωμα διαπερνόντας κάθε χιλιοστό του σώματός του, τα μάτια του βγάζουν σπίθες και η καρδιά του χτυπάει σε τρελούς ρυθμούς με μία μόνο επιθυμία…

Να σε έχει δίπλα του, να σε κάνει ευτυχισμένη!

TherapyWave.eu | Nasos 3,14

5a7e5356f67dea1085f7831da5702bd5 copy