©TherapyWave.eu

*Αμαρτία σημαίνει κάνω κάτι λάθος και αυτό το λάθος στιγματίζει – λερώνει ενεργειακά την πνευματική μου υπόσταση.
*Σεξουαλική ενεργεία είναι το ενεργειακό το αιθερικό απόθεμα που έχω να εναποθέσω στο σώμα μου ώστε να μπορώ να κάνω έρωτα, είναι η μορφή ενέργειας που αποβάλλεται με την σεξουαλίκη πράξη.
*Σεξουαλική αλχημεία είναι όταν μέσω του έρωτα μεταξύ ενός ζευγαριού, αλληλομεταφέρνονται αιθερικά σωματίδια που αντικατοπτρίζουν κυριολεκτικά την συνολική πάστα ανθρώπου καθώς και την παρούσα συναισθηματική του κατάσταση.

Όταν γίνεται έρωτας κάτω από κάποιες άπλες άλλα συγκεκριμένες προϋποθέσεις τότε συμβαίνει κάτι αλχημιστικό, αρχίζουν να εξευγενίζονται αυτά τα δύο άτομα, γίνονται πιο πνευματώδης, λιγότερο ζωώδης, πιο ευτυχείς. Στην αλχημεία μετατρέπουν ορυκτά σε μέταλλα και τα μέταλλα σε πολύτιμα μέταλλα, το ίδιο κάνει και η Γη με τα ορυκτά τα μετατρέπει σε ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους, γίνεται κάτι αλχημιστικό, δηλαδή κάτι μαγειρεύεται… Γίνεται ένα είδος αναβάθμισης σε όλες τι υποστάσεις τις. Αυτή η ανάρτηση είναι φτιαγμένη κυρίως για μερικούς-ες που αναζητούν κάτι το εντελώς καινούργιο και πιο βαθύ από τον σαρκικό έρωτα.

Βλέπουμε στα παραμύθια την αγνή και όμορφη πριγκίπισσα φυλακισμένη ψηλά σε ένα πύργο που μαραζώνει θλιμμένη και περιμένει τον πρίγκιπα σωτήρα της. Πολλοί προσπάθησαν να την σώσουν αλλά ο δράκος τους έτρωγε η τους έκαιγε, και ξαφνικά εμφανίζεται ένας όμορφος θαρραλέος  πρίγκιπας ή ιππότης ο οποίος ξέρει πως να πολεμήσει τον δράκο επειδή του έμαθαν τα μυστικά(νεράιδα; καλή μάγισσα;) έρχεται η στιγμή της μάχης νικάει και δένει τον δράκο, ή μετέπειτα τον υποτάσσει και ταξιδεύει μαζί με την πριγκίπισσα στον κόσμο και γίνονται δικοί του όλοι οι θησαυροί του πύργου, και έζησαν όλοι ευτυχισμένοι.

Αυτό δεν είναι παραμύθι αλλά παραβολικό διήγημα μυστών της εσωτερικής σύστασης των ανθρώπων, όποιος γνωρίζει τους συμβολισμούς καταλαβαίνει και το νόημα της ιστορίας. Ο δράκος είναι η σεξουαλική ενέργεια, ο πύργος το σώμα του ανθρώπου, η πριγκίπισσα είναι η ψυχή όπου ο δράκος την κρατά φυλακισμένη ο ιππότης είναι το πνεύμα του ανθρώπου και το σπαθί του το όπλο του δηλαδή είναι η θέληση, όταν νικήσει τότε  με την δύναμη της σεξουαλικής ενέργειας ταξιδεύει ξεκλειδώνονται πολλές ψυχικές δυνάμεις.

Μέσα από μύθους και παραμύθια βγαίνουν μεγάλες διδασκαλίες. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτής της ιστορίας και πολλές από αυτές τις έχουν βάλει και στα βιντεοπαιχνίδια. Στις εβραϊκές και χριστιανικές παραδόσεις τον δράκο τον ονομάζουν διάβολο, όπου ξερνάει φωτιά και μυρίζει θειάφι. Σαν ύλη η σεξουαλική ενέργεια καίει είναι το καύσιμο του ανθρώπου είναι η βενζίνη του. Είναι το καύσιμο που μπορεί να σε πάει ψηλά. Θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές κατά την ολοκλήρωση του αυνανισμού η της επαφής, κυρίως όταν το καθυστερείτε, θα έχετε νιώσει ένα καυτό υγρό να κυλάει, η να νιώθετε ένα μικρό κάψιμο σαν αίσθηση στα γενετικά όργανα σας.

Η σεξουαλική ενέργεια λέγεται σεξουαλική γιατί βγαίνει αποβάλλεται κυρίως με το σεξ, όταν γίνεται εγκράτεια και σωστή χρήση της πηγαίνει στον εγκέφαλο και ενεργοποιούνται μεγάλες δυνάμεις. Για αυτό οι σκοταδιστές φρόντισαν να υπάρχει τόσος μεγάλος βομβαρδισμός με το σεξ και το πορνό ώστε οι άνθρωποι να εθιστούν να προσκολληθούν και ζημιωθούν να μην μπορούν να εξελιχθούν και δυναμώσουν ακόμα και αν μάθουν! Ενώ δεν είναι κακό η βλαβερό το μετέτρεψαν με τρόπους τέτοιους, ώστε να γίνεται βλαβερό.

Όταν κάνουμε σεξ τα γενετικά όργανα του ανδρόγυνου συνδέονται και τότε ξεκινάει η ανταλλαγή ενέργειας. Τα τσάκρας στον άντρα στροβιλίζονται δεξιόστροφα όπως οι δείκτες του ωρολογίου ενώ της γυναικάς περιστρέφονται αριστερόστροφα, κάτι ”μαγειρεύεται” ανταλλάσσονται πληροφορίες με μορφή ενέργειας, το υποσυνείδητο της αντιλαμβάνεται το συνειδητό απλά νιώθει αισθήσεις. Αν για παράδειγμα κάποιος-α είναι φιλάργυρος-η θα αρχίζει να επηρεάζει τον-ην άλλον-η αρνητικά αυτό θα φαίνεται στην ψυχολογία του άλλου και μπορεί να αρχίζει να γίνεται και αυτός φιλάργυρος, αυτό γίνεται γιατί μεταφέρνεται το ποιόν του άλλου στον άλλον άνθρωπο. Αυτό γίνεται μέσω των δεσμών.

ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ

Οι ερωτευμένοι είναι +60% πιο τηλεπαθητικοί γιατί οι ερωτευμένοι έχουν μεταξύ τους δυνατούς δεσμούς. Όταν δύο άνθρωποι κάνουν σεξ μεταφέρει ο ένας στον άλλον αιθερική ύλη, αλλά σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό από ότι με μια συναναστροφή. Κάποιος  που αγάπα πολύ την μάνα του και η γυναικά του τον έκανε να αντιπαθεί την μάνα του και να μην την νοιάζεται. Δεν το έκανε με το κάλο σεξ που όλοι λένε και φαντάζονται, αλλά με την αιθερική ενέργεια της μεσώ του σεξ. Τα συναισθήματα και οι πεποιθήσεις, μεταφέρονται σιγά σιγά σε αυτόν μεσώ τον δεσμών που φρόντισε να υπάρχουν μεσώ της “αγάπης” και της απόλαυσης-σεξ που του πρόσφερε και το ανάποδο. Μετέφερε μέρος του ποιόν της σε αυτόν. Για αυτό βλέπουμε άντρες-γυναίκες να αλλάζουν απόψεις γνώμες συμπεριφορές συναισθήματα, όταν συνάπτουν σχέση με κάποια-ο. Ο πιο δυνατός νικά αλλά αν είναι πιο δεκτικός συνήθως τότε ”χάνει”. Για αυτό λένε μην κάνεις σεξ με “αμαρτωλές” γυναίκες ή άντρες.

Αμαρτία σήμαινε στα αρχαία ελληνικά λάθος! Αν πετάξεις νερό στο pc σου θα χαλάσει θα έχεις κάνει μια αμαρτία-λάθος για παράδειγμα. Όποιος δένεται συσχετίζεται με “αμαρτωλές γυναίκες-άντρες” που δεν διαζειρίζονται δηλαδή σωστά την σεξουαλική τους ενέργεια “αμαρτάνει-λανθάνει” σιγά σιγά. Όλοι είμαστε καλοί όταν όλα είναι καλά, στα δύσκολα και στην πράξη φαίνονται οι πραγματικοί εαυτοί. Καλό είναι όταν κάνουμε μια σοβαρή σχέση η γάμο να κοιτάζουμε και την ενεργειακή καθαρότητα δηλαδή τι άνθρωπο πάω να παντρευτώ; Τι σόι άνθρωπος είναι; Τι προθέσεις έχω και έχει; Βέβαια δεν μεταφέρνονται μόνο τα κακά στοιχεία αλλά και τα καλά, το ίδιο ισχύει και όταν η γυναίκα είναι έγκυος, αν και τον κύριο ρόλο για το έμβρυο τον έχει η μάνα και τα συναισθήματα της.

Ας πούμε ότι η πολύ ερωτευμένη Μαρία κάνει σεξ με τον Κώστα και παντρεύονται, ο Κώστας όμως αντιπαθεί και μισεί τον στενό φίλο της, με τον καιρό σιγά σιγά αν η Μαρία παραμένει δεκτική και ερωτευμένη με τον Κώστα θα αρχίζει σιγά σιγά να να αντιπαθεί τον φίλο της, μέσω του σεξ ο Κώστας της μετέφερε ενέργεια μεγάλη ποσότητα του ποιόν του των πιστεύω του, ειδικά αν τον αποδέχονταν πολύ. Γενικώς όλα μπορούν να αλλάξουν, τίποτα δεν είναι παντοτινό, τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα.

Για αυτό και λένε τα αδέρφια πρέπει να αγαπάνε τους συζύγους των αδερφών τους, γιατί τα αδέρφια έχουν δεσμούς μεταξύ τους και μπορεί η κακία-αντιπάθεια ενός αδερφού να μειώσει την ευτυχία της αδερφής του με τον άντρα της. Για αυτό ασυνείδητα για να προστατεύσουν τον γάμο τους μερικοί ξεκόβουν από συγγενείς, γιατί κόβουν τους δεσμούς τους.  Βέβαια τίποτα δεν είναι μόνιμο όλα μπορούν να αλλάξουν, απλά απαιτείται, δουλεία.  Γενικά σε ένα ζευγάρι ο ένας ταυτίζετε με τον άλλον και τον βάζει στον κόσμο του άλλου, έτσι όπως τα βλέπει ο ένας τα βλέπει και ο άλλος.

Οι δεσμοί υπάρχουν και χωρίς να γίνεται σεξ, αν μπορείτε και όσο μπορείτε και γίνεται να χωρίζετε όσο πιο ήρεμα αργά και πολιτισμένα αλλιώς μπορεί να γίνετε ψυχολογικά χίλια κομμάτια. Είναι σαν να κόβεις μαχαίρι τα ναρκωτικά από έναν ναρκομανή ή το αλκοόλ από έναν πότη. Με τον καιρό σιγά σιγά σβήνουν εξασθενούν οι δεσμοί. Το πως και το πόσο να χωρίζει η να απομακρύνεται κάποιος από μία σοβαρή σχέση εσείς η κατάσταση και η μη χρωματισμένη από τα συναισθήματα σας συνείδηση σας θα το κρίνουν.

Όταν κάποιος έχεις πολλές σεξουαλικές σχέσεις ιδίως όταν υπάρχει και κάποιος συναισθηματισμός είναι δυνατόν να δημιουργήσει πολλούς δεσμούς, είναι σαν να έχεις πολλά στόματα να σου μιλούν, δεν ξέρεις τι να κάνεις ποιόν-α να διαλέξεις. πολλές-οι πορνοστάρ νιώθουν μετά από χρόνια να μην νιώθουν καθόλου καλά και να κυλούν στα ναρκωτικά ή τα ψυχοφάρμακα σαν μέσω διαφυγής.

Όταν το σεξ γίνεται άψυχα, αδιάφορα, μόνο με σκοπό την σεξουαλική εκτόνωση η σεξουαλική ενέργεια κυκλοφορεί εκεί κοντά στο πρώτο τσάκρα. Aν αγαπιούνται πολύ και αμοιβαία και κάνουν έρωτα επειδή το νιώθουν και το θέλουν την ίδια στιγμή τότε πάει στο 4 τσάκρα (στην καρδία) και βιώνουν μεγάλες σεξουαλικές εντάσεις, πολύ πιο διαφορετικές από την έντονη διέγερση των γενετικών οργάνων. Σε ακόμα πιο προχωρημένο επίπεδο φτάνει μέχρι τον εγκέφαλο, τότε βιώνουν μια σεξουαλική έκσταση καμία σχέση με τις προηγούμενες, γενικά η σεξουαλική ενέργεια όσο πιο ψηλά φτάνει τόσο πιο πολύ εξελίσσεται πνευματικά ο άνθρωπος.

Οι άντρες σαν φυσιολογία έχουν την σεξουαλική ενέργεια κυρίως στο πρώτο τσάκρα, κοντά στα γενετικά όργανα ο λόγος είναι για να έχουν αυξημένο θάρρος, δύναμη για επιβίωση για κυριαρχία για κατάκτηση, ενώ στις γυναίκες είναι κυρίως στο 4 τσάκρα εκεί στην καρδιά, για αυτό και είναι η φύση της είναι πιο ευαίσθητη πιο ρομαντική πιο συναισθηματική σε αντίθεση με τους άντρες που είναι κατά ένα εμφανή βαθμό ρηχοί ”ζωώδης” και άμεσοι. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Ο λόγος είναι ότι η θηλυκή ενέργεια είναι αυτή που θα εμψυχώνει και θα στηρίξει στις αδυναμίες στην αρσενική ώστε να δημιουργήσει οικογένεια και φυσικά να την προστατέψει.  Όταν πάει η σεξουαλική ενέργεια στο τέταρτο τσάκρα, στην καρδιά, ο άνθρωπος αρχίζει να βάζει παντού αγάπη. Η αγάπη είναι σαν το αλάτι πάντα νοστιμίζει, και αρχίζει να προσπερνά εγωισμούς και ανόητες αντιπαλότητες. Αν νιώθει συνέχεια ενοχές, η σεξουαλική ενέργεια μένει συνέχεια στο δεύτερο τσάκρα θα έχει μίση και εθισμούς η θα είναι πολύ επιρρεπής σε εθισμούς, και αν νιώθει ντροπή γενικώς θα είναι απογοητευτικός προς την απόλαυση και την προσφορά.

Δυστυχώς δίχως προσπάθειες και γνώσεις αφήνουν την σεξουαλική ενέργεια μόνο στην ηδονή και την εφήμερη απόλαυση, ώσπου κάποια στιγμή αργά η γρήγορα έρχεται ο κορεσμός και δεν βρίσκουν ούτε εκεί νόημα η απόλαυση. Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι νέοι ψάχνουν σεξουαλικές απολαύσεις αλλά το ότι προσκολλούν εκεί για πάντα. Είναι και φυσιολογικό στις αρχές κάποιος άνθρωπος να είναι κυρίως επιφανειακός μέχρι ένα σημείο ωριμότητας γιατί και το σεξ είναι και αυτό ένα στάδιο ωρίμανσης, και το να προσκολλήσει για πάντα κάποιος μόνο στο σεξ είναι φυσιολογικό αλλά είναι αντί-εξελικτικό.

Και πολλοί από αυτούς μπορούν να οδηγηθούν πολύ εύκολα σε διαστροφές για να βρούν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση και απολαύσεις. Οι άνθρωποι που δεν είναι μόνο προσκολλημένοι στην ικανοποίηση με τον καιρό οι σκέψεις τους τα συναισθήματα τους  γίνονται βαθύτερα, η ζωή αποκτά πιο βαθύ νόημα γίνονται πιο πνευματώδης και αλλάζει η οπτική τους και ο τρόπος που αγαπούν αλλά και βλέπουν, τους μειώνεται ο εγωισμός και η επιπολαιότητα.

Στις μικρές ηλικίες πρέπει να δείχνουμε κατανόηση, γιατί μαθαίνουν να αναζητούν! Είναι σαν τα μωρά που ότι βρίσκουν το βάζουν στο στόμα τους για να μάθουν να δουν, να νιώσουν. Η ψυχή έχει κάποιους κώδικες ηθικής γύρω από το τι πρέπει να γίνεται και τι όχι στο σεξ και την σεξουαλική απελευθέρωση και συμπεριφορά. Η απεριόριστη σεξουαλική ελευθερία και πράξη χωρίς κάποια ψυχική επαφή δεν εξελίσσει τίποτα και μερικές φορές το αντίθετο. Γενικώς πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο. Η πολύ σεξουαλική καταπίεση όπως και η πολύ σεξουαλική απελευθέρωση μπορεί να κάνει τον άνθρωπο ένα μπάχαλο.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ

Η σεξουαλική ενέργεια λέγεται έτσι επειδή εγχέεται με το σεξ μέσω των νεύρων από τα γενετικά όργανα. Είμαστε σαν μπαταρίες έχοντας ενέργεια την οποία ξοδεύουμε. Βέβαια αναπληρώνεται ως ένα βαθμό ο οποίος μειώνεται μετά τα 18-21. Όταν αυτή η ενέργεια ξοδευτεί κατά πολύ ο άνθρωπος αποδυναμώνετε ασχημαίνει, γερνάει, αποβλακώνεται. Θα έχετε δει σε ταινίες και κόμικς όπου κάποιος σκοτεινός άρχοντας ρουφάει την ψυχή κάποιου και όσο γίνεται αυτή διαδικασία το σώμα λεπταίνει ασχημαίνει αποδυναμώνεται και κυρίως γερνάει τελείως. Κάτι τέτοιο βλέπουμε και στην ταινία “Ο μάγος τους Οζ” (2013). Αυτή είναι μια μορφή βαμπιρισμού όπου ρουφιέται η σεξουαλική ενέργεια. Ύστερα από πολλά χρόνια πολλών και άσκοπων σεξουαλικών σπαταλών οι άνθρωποι είναι σαν αποβλακωμένοι ως προς την ενεργητικότητα τους τον λόγο τους.

Οι γυναίκες μοιάζουν σαν να έχουν χάσει τους χυμούς τους την σφριγηλότατα τους, μερικοί θα πουν είναι η ταλαιπωρία από την ζωή, αν γίνετε πιο προσεκτικοί θα καταλάβετε την διαφορά. Είμαστε σαν τα σαπούνια κάθε φορά χάνουμε και ένα μικρό ποσοστό, δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός έχουμε αρκετό για να ξοδέψουμε ως ένα σημείο όμως, όπως η μπαταρία του κινητού. Ένας μέσος όρος ξοδέματος που έχει ο άνθρωπος είναι 4000-7000 από εκεί και πάνω δεν μπορεί να γίνει αναπλήρωση και απλά υπάρχει η κάθοδος όπως νευρασθένιες ακόμα και θάνατος. Aπό τις 2000-3000 μπορούμε να νιώσουμε μεγάλη πτώση.

ΓΗΡΑΣ: Παρατηρήστε ότι οι παππούδες πεθαίνουν πιο γρήγορα από τις γιαγιάδες όπου οι γιαγιάδες είναι στην κλιμακτήριο και δεν έχουν τον βαθμό ορμονών να τις υποστηρίζει στην υγεία. Ο λόγος Επειδή οι γιαγιάδες και γενικότερα οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη εγκράτεια, δεν γνώριζαν η δεν έπρατταν την αυτοϊκανοποίηση, η οποία δεν είναι κάτι κακό αλλά μόνο όταν γίνεται συστηματικά! Φαίνεται πως η αναπλήρωση σεξουαλικής ενέργειας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις ορμόνες, όπου οι μεσήλικες θα μπορούσαν να πίνουν τσάι από αφροδισιακά βότανα αναπληρώνοντας με αυτό τον τροπο ένα μέρος της. Με λίγα λόγια η φθορά ως προς το γήρας αυξάνεται με την αλόγιστη απώλεια σωματικών υγρών.

ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ: Τα εγκεφαλονωτιαία υγρά επικοινωνούν μέσω της σπονδυλικής στήλης και κατά ένα ποσοστό με τα γενετικά όργανα. Η αλόγιστη εκροή σεξουαλικών υγρών αποδυναμώνει τον εγκέφαλο και μειώνει πολύ την ανάπλαση του.  Κάτι παρόμοιο αναφέρετε και στην μυστική θεολογία του αγίου Γρηγορίου Νύσσης: Είναι όπως το νερό το όποιο είναι μέσα σε ένα στεγανό σωλήνα και κινητέ όρθιο πολλές φόρες από την πίεση που το σπρώχνει προς τα πάνω επειδή δεν έχει που να διαφύγει μολονότι η φυσική του κίνηση είναι κατωφερής όπως και ο ανθρωπινός νους.

Δηλαδή όταν συσσωρεύεται ανεβαίνει ψηλά γιατί δεν έχει που αλλού να πάει και τότε ενεργοποιεί της ψυχικές μας δυνάμεις. Σαφώς για την ανάπτυξη ψυχικών δυνάμεων δεν απαιτείτε μόνο εγκράτεια αλλά είναι το πιο απαραίτητο, τα υπόλοιπα έρχονται δευτερεύοντα,  διαλογισμός, προσευχή, οραματισμός, αναπνοές, τσάκρα.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ: Στην σημερινή εποχή κυνηγούν όλο και περισσότερο την ηδονή μέχρι που παύουν να είναι κύριοι του εαυτοί τους. Οι μύστες και οι ιερείς όρισαν κάποιους φραγμούς ώστε ο άνθρωπος να μην φέρεται σαν ζώο και να γίνεται υποχείριων των ορέξεων του. Πολλοί θα πουν μια ζωή την έχουμε, ναι, αλλά δεν γνωρίζουν μερικά πραγματάκια στο υλικό κομμάτι, αν δούλευαν περισσότερο την ποιότητα και τον έρωτα θα είχαν μεγαλύτερες ηδονές, όμως το θέμα δεν είναι οι ηδονές.

Oι άνθρωποι όταν χάνουν τους φραγμούς τους γίνονται αδύναμοι και δεν μπορούν να πουν ένα όχι μπορούν να κάνουν όργια, κτηνοβασίες, διαστροφικά φετιχ και άλλα! Όλα αυτά καταστρέφουν τα ενεργειακά σώματα γεμίζουν με αμαρτίες δηλαδή λάθη, errors-σφάλματα, ενεργειακούς λεκέδες, χρωματικός μαύρες τρύπες στην κυριολεξία, οι οποίες εμποδίζουν τον άνθρωπο να πάει στους διάφορους “παραδείσους”. Όταν πεθαίνουμε συνεχίζουμε την ζωή μας με τα ενεργειακά μας σώματα που έχει ενδυθεί η ψυχή και που εγκαταλείπουν το φυσικό μας σώμα κατά τον θάνατο, στις επόμενες διαστάσεις ανάλογα το πόσο βρώμικα είναι τα σώματα μας πάμε και στο ανάλογο υπο-επίπεδο της κάθε διάστασης, είναι θέμα φυσικής.

Όσο πιο χαμηλό είναι το υπο-επίπεδο τόσο πιο σκοτεινές οντότητες υπάρχουν, ενώ ο άνθρωπος θα πρέπει να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξεφύγει από όλα αυτά. Αν έχετε δει κάποιο εφιάλτη-όνειρο όπου είστε σε κάποιο χώρο πανομοιότυπο του φυσικού, π.χ. στο σχολείο στο σπίτι κ.τ.λ. και τα χρώματα ήταν κάπως άσχημα η μουντά και βιώνατε τεράστιο τρόμο χωρίς να υπάρχει κάποιο τέρας φάντασμα, μόλις πήρατε μια μικρή γεύση των κατώτερων υπο-επιπέδων των διαστάσεων, και αν είδατε κάποια σκιά κάποια φιγούρα που να σας κατατρόμαξε μόλις είδατε μερικούς “κάτοικους”.

Όσοι είδατε τέτοια όνειρα είναι κάτι φυσικό γιατί η ψυχή είναι περίεργη! Πολύ σπάνια είναι μια προειδοποίηση για να συνετιστούμε. Όταν λένε για διάφορους νεκρούς που περνούσαν ανεμπόδιστοι από σκοτεινές οντότητες ήταν αυτοί που δεν είχαν βαριά και λερωμένα ενεργειακά σώματα. Όλοι έχουμε κάποιες αμαρτίες, το κακό όμως είναι τα πάθη και οι βαριές αμαρτίες. Βέβαια άλλο πάθος για χορό και άλλο πάθος για να βασανίζω.

Όσοι είναι έκφυλοι, “άσωτοι” μπορούν να αλλάξουν και να καθαριστούν/απαλλαχθούν! Δεν χρειάζεται να μας καταβάλει κάποιος πανικός ή τρόμος, ή απελπισία γιατί όλα διορθώνονται και εξελίσσονται, αλλιώς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης.

Συνεχίζεται…

Εδώ το Δεύτερο μέρος


 

©TherapyWave.eu

Alex_Grey-Copulating (1)