©TherapyWave.eu

ΣΧΕΣΗ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΜΑΡΤΙΑ: Οι σχέσεις βέβαια δεν είναι κακές, δεν είναι αμαρτία ιδίως αν οδηγούν κάπου από πνευματικής πλευράς, γιατί δίνουν μεγάλες ευκαιρίες στην ζωή του κάθε ανθρώπου να δημιουργήσει και να παράγει πράγματα και να αποκτά εμπειρίες που διανοητικά να τους βελτιώνουν. Αυτό μπορείτε να το δείτε αν μελετήσετε τους-ις πρώην σαν ένα ιερό ταξίδι η ιερές ψυχές, όπου αυτό που είστε δεν θα ήσασταν αν δεν υπήρχαν.

Είτε είναι καλή είτε ζημιογόνα η εκάστοτε σχέση, μελετήστε τον σκοπό και την αιτία όλων αυτών, γράψτε και κάντε κάποια σχεδιαγράμματα και δουλέψτε το μόνοι σας. Βέβαια οι σχέσεις καταστρέφονται καθώς μεγαλώνουμε γιατί πολύ απλά αλλάζουμε, στην σχέση σωστό είναι όχι μόνο να σε γεμίζει ο άλλος-η αλλά να είναι αμοιβαίο! Σε γενικές γραμμές οι σχέσεις πετυχαίνουν μοιράζεσαι την πληρότητά σου, όταν δεν υπάρχει υποκριτικότητα, γιατί συρρικνώνεται-μαζεύετε το πνεύμα ο έρωτας η εκφραστικότητα. Πολλά ζευγάρια είναι σαν ξένοι μεταξύ τους και έτσι παραμένουν για το υπόλοιπο της ζωής τους ονειροπολώντας πλέον την σχέση που πραγματικά θα ήθελαν.

Στις σχέσεις αλλά και στους ανθρώπους μην στηρίζεσαι 100%! Είναι ατελής και θα σε πληγώσουν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να τους αγαπάς. Στο θέμα του γάμου ο πετυχημένος γάμος είναι αυτός που έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και που είσαι και εσύ σωστός άνθρωπος, αλλιώς τα πράγματα θέλουν αγώνα. Οι αλυσίδες δεν στεριώνουν τον γάμο. Η αυταρχικότητα, η κτητικότητα ή ο έλεγχος!

Αυτό που κρατά τον γάμο είναι τα χιλιάδες νήματα τα οποία είναι οι στιγμές, όμορφες ή πικρόγλυκες όπου  όπως τα σχοινιά των καραβιών που αποτελούνται από πολλά πιο μικρά νηματα και ολα μαζί αποτελούν ένα ενιαίο σώμα, το σχοινί! Για αυτό είναι καλό να κάνετε πολλά πράγματα να αποταμιεύετε στιγμές όχι όμως για να δέσετε τον η την σχέση αλλά για να την χαρείτε.

Δεν χρειάζονται παιχνίδια, τεχνάσματα, σκηνικά, mind games, για να καλυτερεύσουν τα πράγματα, παρά μόνο η αγάπη! Εάν έχετε κάνει κάποια σφάλματα βρείτε τρόπο να τα διορθώσετε και δείτε ποία είναι η ποιότητα των συναισθημάτων σας και να είσαστε ανοιχτοί για συζήτηση χωρίς επικριτικότητα. Όσο για το τι είναι αμαρτία και τι όχι, όσο απλό θα μπορούσε να φανεί άλλο τόσο περίπλοκο μπορεί να έιναι γιατί οι άνθρωποι έχουν την τάση να συγχέουν τα πάντα με τα πάντα.

ΑΜΑΡΤΙΑ: Έχουμε δύο εαυτούς τον ανώτερο και τον κατώτερο. Ο κατώτερος είναι οι ορμόνες μας, οι ασυνείδητες ορμές μας που είναι βαθιά μέσα μας για να επιβιώνουμε, είναι το αιθερικό μας σώμα που τα τρέφει, και είναι και μια ουσία στο επόμενο ενεργειακό μας σώμα, το αστρικό, που λέγετε και κάμα που σημαίνει επιθυμία, και δημιουργεί την ανάγκη για αισθήσεις για αυτό και οι άνθρωποι αισθάνονται και σκέφτονται μαζί! Αν είχαμε αυτή την ιδιαιτερότητα θα ήμασταν σαν ρομπότ, δεν θα είχαμε επιθυμίες ή έρωτα και δεν θα υπήρχε έναυσμα για κάτι. Ο ανώτερος εαυτός είναι το μάνας η αλλιώς η νοημοσύνη στο αστρικό σώμα που και αισθάνεται αλλά και έχει νοημοσύνη και απορρίπτει! Επίσης ο ανώτερος εαυτός είναι σχεδόν όλο το σύνολο των άλλων ενεργειακών σωμάτων και η ψυχή όπου άλλοι το λένε σπίθα η ΕΓΩ. Ανάλογα αυτόν που έχεις ταΐσει περισσότερο έτσι θα τα βλέπεις!

Για παράδειγμα, κάποιος που κάνει όργια δεν τα βρίσκει βλαβερά γιατί τα βλέπει μέσα από τα γυαλιά του κατώτερου εαυτού, όπως είναι ένα ζώο που αν του αρέσει κάτι δεν καταλαβαίνει ότι είναι κακό ή καλό γιατί απλά το κάνει χωρίς να συναισθάνεται! Για αυτό και όλοι οι αρχαίοι λαοί έκαναν νηστείες για να μην τρέφεται ο κατώτερος εαυτός, ώστε μέσα από την παροδική στέρηση τροφής και των παθών κυρίως, να μπορεί να δυναμώνει ο άλλος εαυτός και να διακρίνει! Φανταστείτε τί γίνεται λοιπόν με το παραφύσιν σεξ το οποίο είναι πολύ καλά πλασαρισμένο ώστε να ενεργοποιεί στην γυναίκα τον κατώτερο εαυτό της όπως και στον άντρα! Ο άνθρωπος είναι όπως μια μπαταρία, έτσι έχει και πόλους. Η αρνητική λοιπόν ενέργεια που υπάρχει γενικά στο πρωκτό μεταφέρεται στα όργανα του άντρα και μετέπειτα στην γυναίκα και έχει σαν αποτέλεσμα να τραυματίζει-μολύνει τα ενεργειακά σώματα.

Αμαρτία σημαίνει λάθος έχοντας αυτό το πράγμα στο μυαλό μας μαζί με ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ καταλαβαίνουμε τι είναι αμαρτία. Τι είναι λάθος; Κάποιοι ερωτευμένοι που κάνουν έρωτα ή κάποιος παντρεμένος που κακομεταχειρίζεται την γυναίκα του με την πρόφαση τώρα είμαστε παντρεμένοι; Ποίος έκανε μεγαλύτερη αμαρτία, η γυναίκα που απάτησε τον άντρα της ή αυτός που ποτέ του δεν την πρόσεχε, δεν την θαύμαζε ή δεν της έλεγε ένα καλό λόγο;

Τα πνευματικά αμαρτήματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τα σαρκικά, και μπορείτε να το καταλάβετε κάνοντας ένα παράξενο πείραμα. Πάρτε ένα βάζο με ένα έντομο η ένα μικρό ζωίφιο και μία φορά που θα είστε πολύ θυμωμένος-η εκπνεύστε μέσα στο βάζο για μερικά λεπτά για να εκτονώνετε τα συναισθήματα σας! Το έντομο, σε λίγα λεπτά θα είναι νεκρό οπότε αντιλαμβάνεστε πόση μεγάλη δύναμη έχει το μίσος.

Στα παιδιά πρέπει να διδαχτεί ότι οι γυναίκες όπως και οι άντρες δεν είναι αντικείμενα ηδονής, γιατί οι φιλήδονες ορμές θα τα κάνουν να μην έχουν συναίσθηση του τι προξενεύουν με το να εκμεταλλεύονται. Ανεβάστε τον πήχη του μπράβο η επικρότηση να υπάρχει για ένα άθλο για ένα επίτευγμα όχι για τον ποιον κέρδισε, πόσες/πόσους “μάγεψε με την παρουσία του/της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να τα ενθαρρύνετε να συναναστρέφονται μεταξύ τους τα δύο φίλα. Δείτε με πόση “σοφία” και μαεστρία μπορεί να εξαπατούν ο ένας τον άλλον για να πέσουν στο κρεβάτι, και δείτε πόσοι ξέρουν να ξυπνήσουν τα ιδανικά του συντρόφου του. Τι χαρά μπορεί να έχει ένας άντρας ή μια γυναίκα όταν βλέπει τον σύντροφο του μόνο για το σεξ; Λογικό είναι να βαρεθεί, να θελήσει άλλο σύντροφο γιατί απλά δεν μπορεί να φτάσει μακριά ένα τέτοιο ζευγάρι!

Διάφοροι πολεμιστές, ιππότες από μυστικά τάγματα και άλλα διάφορα, μπορεί να διαβάσουμε πως έκαναν σεξ ή μη ολοκληρωμένο σεξ μεταξύ τους για να αυξήσουν την αρσενική τους ενέργεια ώστε να έχουν δύναμη στα βασανιστήρια που μπορεί να υποστούν η για να έχουν παραπάνω δύναμη, ή και υπερφυσικές δυνάμεις. Οι υπερφυσικές δυνάμεις αναπτύσσονται πολύ αργά, χωρίς όμως  την θηλυκή ενέργεια δεν μπορεί κάποιος να φτάσει ψηλά, και είναι όπως το φαγητό που παρασκευάζεις  όπου μόνο με ένα στοιχείο δεν μπορείς να μαγειρέψεις! Αυτό που θα μπορούσαν να αποκτήσουν είναι παραπάνω θάρρος και κουράγιο, πράγματα που θα μπορούσαν να αποκτηθούν και από μία συχνή ομαδική προσευχή η κάποιο διαλογισμό. Όπως και να έχει δεν μπορεί να αναπτυχθεί κάποια δύναμη, να ανέβει η σεξουαλική ενέργεια, γιατί δεν μπορείς να τους αγαπάς, να τους σέβεσαι, να τους ποθείς, να τους  θαυμάζεις όλους ενώ είσαι μέσα σε τόσα ηδονισμένα κορμιά! Αν ναι για πόση ώρα; είναι αμοιβαίο; Ακόμα και αν είναι έτσι για πόσο καιρό θα είναι; Για κάτι παραπάνω απαιτούνται ένας άντρας και μία γυναίκα, τέλος!

Σε άλλες ιστορίες μπορούμε να ακούσουμε όπως στο ναό της Αφροδίτης στην αρχαία Κόρινθο για τις ”ιερές” πόρνες όπως τις έλεγαν όπου ήταν σε ναούς και έκαναν σεξ ώστε η θηλυκή ενέργεια να διαχέεται και η γη να είναι γόνιμη και άλλα διάφορα, όπου δεν παίζει ρόλο αν η γη είναι γόνιμη  ή όχι αλλά πιο σημαντικό ρόλο παίζει η πρόθεση, το συναίσθημα και η πίστη του ανθρώπου γιατί ενσαρκώνεται στην ύλη.

Στις εποχές μας κυρίως και όχι μόνο υπόσχονται σε μαθητές ότι με κάποια σεξουαλικά όργια, με την “διαστρεβλωμένη Τάντρα” ή το ζωώδες σεξ, θα αποκτήσουν δυνάμεις θα ξεκλειδώσουν δυνάμεις, η τους πείθουν πως η σεξουαλική ενέργεια είναι πανίσχυρη, εμείς ξέρουμε τα μυστικά, και άλλα πολλά παραμύθια…

Στους χώρους αυτούς δύο πράγματα γίνονται συνήθως. Το πιο σύνηθες, απλά εκμεταλλεύονται τον κόσμο για την δική τους κατώτερη ευχαρίστιση, και άντε μετά ο φαντασμένος μαθητής να καταλάβει τι παίζεται. Το δέυτερο είναι ότι όταν γίνεται σεξ, εκλύονται μεγάλα ποσά ενέργειας, όπου από αυτά τρέφονται κάποια αστρικά πλάσματα– ζιζάνια ακόμα και πνεύματα αποκτόντας μεγάλη δύναμη. Είναι το μεγαλύτερο έδεσμά τους, για αυτό και στις ιεροτελεστίες που κάνουν οι μύστες ή κάποια ομαδικά όργια, τα κάνουν ενώ είναι μέσα σε έναν κύκλο. Ο κύκλος είναι προστασία, και φροντίζουν να μην την παίρνουν τα αστρικά πλάσματα.

Πολλά πολλά πράγματα δεν θα γινόντουσαν αν δεν τρεφόντουσαν αυτά τα πλάσματα, διότι αποκτούν δύναμη και προκαλούν μεγάλο κακό. Με με την ταυτόχρονη αύξηση του πορνό και του σεξ, ενώ είναι “χορτασμένοι” οι άνθρωποι δείτε πόσο αυξάνονται οι διαστροφές οι κακοποιήσεις οι βιασμοί κτλ. Υπάρχουν βέβαια και τα “καλά πνεύματα” που και αυτά τρέφονται βέβαια αλλά όχι τόσο εγωιστικά. Αυτό γίνεται και έρχονται όταν κάποιοι κάνουν έρωτα και όχι σεξ, βλέποντας ο-η άλλος-η τον σύντροφο όχι μόνο σαν σάρκα αλλά σαν μια θεϊκή έκφραση . Δεν βλέπουν το σεξ μόνο σαν ηδονή αλλά και σαν αγάπη σαν ανώτερο σκοπό και ζητάει o εραστής ή και οι δύο με το πνεύμα τους και την εσωτερική τους φωνή. Αυτά τα κάνουν κυρίως οι μάγοι που ο νους τους και το πνεύμα τους το μισό είναι εδώ και το άλλο μισό στον άλλον κόσμο, τα οποία αυτά μπορεί να σας φαίνονται τρέλες, αλλά είναι πράγματα που οι ενορατικοί τα βλέπουν και είναι αυτοί που έχουν ξεκλειδώσει το τρίτο μάτι, το πέμπτο τσάκρα δηλαδή!

Επανερχόμενοι λοιπόν αυτό που γίνεται, είναι γιατί θέλουν να ικανοποιήσουν πνεύματα και άλλες οντότητες για δικούς τους σκοπούς ή θέλουν με κάποιο τρόπο αυτό το ποσό ενέργειας για να να το μεταφέρουν σε κάποιο κρύσταλλο, με την σκέψη τους κυρίως! Μην ξεχνάτε για μαγεία μιλάμε. Μπορεί βέβαια κάποιοι να μην είναι πραγματικοί άνθρωποι και να “τρέφονται” έτσι, είτε απλά είναι και αυτοί όπως και τα θύματα φαντασμένα και νομίζουν ότι κάτι κάνουν ή θα καταφέρουν. Όλα αυτά δεν είναι θέμα ιδιοτροπίας Θεού η Διαβόλου είναι θέμα ολιστικής φυσιολογίας, κοσμικών τάξεων και συμπαντικών νόμων! Με πολύ βρώμικα ενεργειακά σώματα δεν πας κάπου καλά, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ασύδοτους… Όλα μπορούν να αλλάξουν.

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ: Στην Ασία μερικοί γιόγκι παίρνουν τον μαθητή και του ξεδιαλύνουν, αποσαφηνίζουν τα πάντα ώστε να μην έχει φοβίες, ανασφάλειες, δογματικότητα, του διευρύνουν τον νου, κάνοντας νηστείες, αναπνοές, ζει όσο πιο φυσικά μπορεί! Ύστερα από χρόνια, όταν οριστεί ότι είναι έτοιμος του γνωρίζουν μία κοπέλα που να του αντιστοιχεί και αναλογεί σε όλα τα επίπεδα και μένουν μαζί για 3-5 μήνες χωρίς να την ακουμπάει αλλά να την θαυμάζει ως μια θεϊκή εκδήλωση! Εδώ να κάνουμε μία μικρή παρένθεση, πως κάτι ανάλογο γινόταν και στην αρχαία Σπάρτη, όπου τους έφηβους, και ιδιαίτερα τα αγόρια, τους είχαν συνέχεια σε δοκιμασίες και εκπαίδευση ώστε να μην “ξεφεύγει” το μυαλό τους με τις ηδονές. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά βέβαια αφού ήταν από τους πιο σεβαστούς πολεμιστές στην εποχή τους!

Μετά το πέρασμα αυτών 3-5 μηνών λοιπόν, αγκαλιάζονται με αγνότητα, ώστε το σεξ να διαρκεί ώρες χωρίς να χάνουν πολλά σεξουαλικά υγρά. Είναι θα λέγαμε σεξουαλικοί σαολίν, ελέγχοντας πλεόν κάθε ορμή! Βέβαι για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν αγνοί και δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Αγκαλιάζονται και χαϊδεύονται και το βιώνουν όπως τα μωρά. Λέγεται κιόλας ότι ο πρώτος έρωτας του παιδιού είναι ο γονέας το οποίο έχει παρανοηθεί! Το μωρό δεν μπορεί να σκεφτεί η να νιώσει τον έρωτα όπως ένας μεγάλος άνθρωπος, απλά για το μωρό έρωτας είναι, μια αγκαλιά, ένα χάδι, είναι κάτι πολύ αγνό αλλά δυνατό για το μωρό, κάτι που εμείς δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε γιατί απλά μιλάμε για μωρό για παιδί όχι για έφηβο ή ενήλικο. Ύστερα από χρόνια αυτοί γίνονται αθάνατοι στο γήρας, ο χρόνος δεν τους αγγίζει οι ορμόνες δεν πέφτουν αναγεννιούνται τόσο τα κύτταρα τους που μένουν σταθεροί, και υπερτερούν πνευματικά σε σύγκριση με τον μέσο σημερινό άνθρωπο.

Αυτοί οι άνθρωποι μένουν στην αφάνεια και βοηθούν τις κοινωνίες αλλά ποτέ δεν μαθαίνεται ή απλά απολαμβάνουν την ζωή. Πολλοί θα πουν μα καλά δεν βαριούνται; Όχι δεν βαριούνται! Δεν είναι μαρτύριο η αθανασία. Το αν θα βρεθείς είναι θέμα κατάστασης συνείδησης! Όσο είσαι ενωμένος με το θείο, δεν μπορείς να βαρεθείς ίσα ίσα που θες και άλλο! Αυτοί λοιπόν μπορούν αργότερα να πηγαίνουν και σε άλλες διαστάσεις με τα ενεργειακά τους σώματα και να απολαμβάνουν τα υπο-επίπεδα της κάθε διάστασης που μπορούν να φτάσουν και μετά να ξανά επιστρέφουν στα φυσικά τους. Θυμηθείτε τα φτερά στο κηρύκειο. Η αθανασία γίνεται μόλις το 7 τσάκρα ανοίξει μεγαλώσει σαν ανθισμένο λουλούδι δηλαδή. Έτσι όπως το λουλούδι έχει πέταλα έτσι και το τσάκρα έχει ακτίνες παχιές και μοιάζει σαν λουλούδι. Τότε αρχίζει και περιστρέφετε πολύ γρήγορα και ακτινοβολεί, αυτό το λένε το λουλούδι της ζωής, τρέφει με τόση πολύ αιθερική ενέργεια το σώμα που μένει αθάνατο στο γήρας.

Με λίγα λόγια το 7 τσάρκα απορροφά και διανέμει τόση ενέργεια ώστε το σώμα που τη δέχεται νικά το γήρας. Βέβαια δεν λέμε οτι είναι άφθαρτοι! Η αφθαρσία είναι άλλο επίπεδο αθανασίας, όπως και η αναγέννηση και η ανάσταση. Το να μιλάμε για αθανασία είναι σαν να μιλάμε για κλωνοποίηση στο μεσαίωνα ή τρελός θα ονομαστείς ή βλάσφημος και αιρετικός. Πολλοί στρέφονται προς την τάντρα, η οποία στην ουσία σου διδάσκει να μην είσαι ζωώδης και να έχεις ένα πιο ευγενή και εκλεπτυσμένο τρόπο απόλαυσης! Το κακό είναι ότι πολλοί χάνονται σε δυσνόητες διδασκαλίες και άκαρπες φιλοσοφίες!

Το ταντρικό σεξ από μόνο του δεν σε φτάνει στην αθανασία του γήρατος αλλά είναι στάση πνεύματος και ζωής! Δεν νιώθουν ζήλιες κτητικότητα, μίσος, δεν δολοπλοκούν με το μυαλό τους! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θυμώνουν, άνθρωποι είμαστε, απλά δεν προσκολλούν, δεν καταναγκάζουν τον εαυτό τους,  γίνονται ήλιοι, λάμπουν χωρίς να περιμένουν κάτι ή να έχουν ανάγκη κάτι άλλο για να λάμψουν! Αγαπούν χωρίς να περιμένουν ανταπόκριση, “αγαπάτε αλλήλους” που λέμε!

Για να φτάσει κάποιος σε αυτό, πρέπει να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο κάθαρσης με νηστεία, διαλογισμό, αυτοκριτική, αυτογνωσία, να έχει έναν υψηλό σκοπό. Να λάμπουν σαν ήλιοι και να συμπεριφέρονται σαν μέλισσες! Να κρατούν δήλαδη όλα τα καλά- γύρη και προχωρούν και σιγά σιγά μέσα τους μαζεύοντας το μέλι. Αυτά έπρεπε να διδάσκουν οι ιερείς και όχι να στήνουν στο τοίχο τον καθένα για το τι είναι αμαρτία και τι όχι γεμίζοντας τον φόβο και ενοχές!

Από την άλλη όμως μπαίνει και ένα σωτήριο φρένο έτσι στο ζώο που έχουμε μέσα μας με το φόβο της αμαρτίας, αλλιώς έτσι όπως είναι σήμερα η μάζα μπορεί να μετατρέψει μια πολιτισμένη κοινωνία σε ζούγκλα!

Συνεχίζεται…

Εδώ το Τρίτο μέρος

Εδώ το Πρώτο μέρος


 

© TherapyWave.eu

 

divine