©TherapyWave.eu

Άλλοι βλέπουν το σεξ μόνο σαν τεχνική μόνο για ηδονή όπως τα ζώα, άλλοι βλέπουν το σεξ σαν ένωση με αγάπη και δημιουργία και άλλοι το βλέπουν σαν εφαλτήριο για να γίνουν θεοί.

Οι γονείς δεν πρέπει να το προτρέπουν στο παιδί να “φυλάει” για παράδειγμα την γιαγιά η τον παππού κ.τ.λ. για να είναι χαρούμενοι και να ικανοποιήθουν εκείνοι! Το παιδί δεν θέλει να φυλάει κόσμο, αλλά το κάνει γιατί το προτρέπει ο “θεός” του δηλαδή ο γονιός του, και ένα παιδί θα κάνει πολλά για να έχει χαρούμενο το “θεό” του. Το πρόβλημα σε όλο αυτό είναι ότι θα γίνει ένας άνθρωπος που θα ενδίδει! Μια κοπέλα που θα είναι εύκολο “θύμα σεξουαλικά” για τους άντρες, ή θα είναι ένας άντρας που θα λυγίζει εύκολα στις προτροπές των γυναικών, ιδίως όταν θα επιμένουν! Αφήστε το παιδί σας ελεύθερο να κάνει αυτό που νομίζει σωστό και νιώθει!

Για αυτους που δεν εχουν σύντροφο τώρα, η αυτό-ικανοποίηση είναι κάτι το φυσικό και δείχνει ζωή και ενέργεια δεν είναι κάτι το αμαρτωλή πράξη! Είναι “αμαρτία”, και είπαμε τί είναι αμαρτία, όταν γίνει τρόπος ζωής και φθείρεις τον εαυτό σου πολύ αποκτώντας πλέον πάθη. Όταν έχεις ορέξεις είναι σαν να έχεις ένα τσούρμο πιτσιρίκια και να σου χτυπούν την πόρτα και το σαλόνι “άντε ρε άνοιξε μας να βγούμε έξω να παίξουμε…”!

Αν τα αφήσεις θα ξαναέρθουν αλλά θα είναι κουρασμένα και αποδυναμωμένα, αν τα αφήνεις συνέχεια έξω θα σου φέρουν κακές παρέες (πάθη-αδυναμίες). Αν δεν τα αφήνεις έξω και τα πολεμάς τιμωρώντας τα και θεωρώντας τα αμαρτία και διαβολικά θα δημιουργήσεις ντροπές ενοχές και νευρώσεις! Αν τα προτρέψεις να πάνε πάνω να διαβάσουν, θα μορφωθούν και θα σου παράγουν έργο στο μέλλον, και κάποιες φορές άμα δεν πάει άλλο άφηνε τα να ξεσκάνε και αυτά. Τα παιδιά συμβολίζουν την σεξουαλική ενέργεια, το σπίτι το σώμα σου, και η προτροπή να πάνε πάνω είναι ο ανώτερος σκοπός σου.

Μπορεί κάποιος-α εκείνα τα λεπτά που έχει ορμές, να στείλει αυτή την ενέργεια προς το μυαλό εστιάζοντας για εκείνα τα λεπτά μόνο στο στόχο στο όνειρο του. Τότε σιγά σιγά αναπτύσσονται κέντρα και δυνάμεις που θα σου φτιάξουν τον δρόμο για το όνειρο σου, είτε είναι αυτό το όνειρο να μάθεις μια ξένη γλώσσα, ένα πτυχίο, μία τέχνη ένα σύγγραμα, μία δύναμη οτιδήποτε θέλεις πραγματικά και βγαίνει από μέσα σου με λίγα λόγια!

Αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα και επικίνδυνα μυστικά για αυτό φρόντισαν η να νιώθεις αμαρτωλός ή άξιος όταν το σπαταλάς! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος; Αυτό είναι το νόημα της ζωής; Λάθος! Αυτός είναι ο μισός δρόμος, και το τέρμα δεν είναι μόνο ένα. Στο μέλλον μετά από χρόνια άσκησης από ένα σημείο και μετά αρχίζει να μειώνεται δραματικά ο φόβος στον άνθρωπο. Θυμηθείτε τους αρχαίους Έλληνες πόσο ατρόμητοι ήταν σε σύγκριση με τους υπόλοιπους, ήταν ερωτικός λαός αλλά με σύνεση.

Σεξουαλική αλχημεία

Αλχημεία σεξουαλική με ομοφυλόφιλους-ες δεν γίνεται όσο και να προσπαθεί η το θέλει κάποιος! Άλλο σαρκική ευχαρίστιση και υδονή και αλλο ενεργειακή πληρότητα! Ακόμα και αν γινόταν, δεν υπάρχει η θηλυκή ή αρσενική ενέργεια γιατί το άλλο υλικό δεν οδηγεί κάπου, δεν εξευγενίζετε κάτι. Στους ομοφυλόφιλους-ες απλά ανακατεύονται οι ενέργειες τους σαν είναι πλυντήρια χωρίς απορρυπαντικό, μοιάζουν σαν αεροπλάνα χωρίς φτερά. Βέβαια στις μέρες μας γίνεται μεγάλη προσπάθεια διαστρεύλωσης των προτύπων και της σεξουαλικής ελευθερίας, εξωμειώνοντας το σαρκικό “εγώ” με τις λεπτοφειείς ενέργειες! Ενέργεια πάλι παράγεται, αλλά για ποιον…; Το γιατί υπάρχει αυτή η εξαρσή και η προώθηση ώς φυσιολογικό είναι θέμα άλλου άρθρου.

Η σεξουαλική αλχημεία γίνεται με ετερόφυλα ζευγάρια. Πρέπει να μην βλέπει ο ένας τον άλλον μόνο σαν σάρκα η κάποιο συμφέρον, αλλά οτι κάνει έρωτα με μια ψυχή! Σημασία έχει βέβαια αυτό να είναι αμοιβαίο! Είναι λίγο δύσκολο εν μέρη όμως, γιατί αυτό προκαλεί αισθήματα ενότητας και αποτραβιούνται από μέσα τους. Υπερισχύει το “εγώ” και αρχίζουν οι λογισμοί… “Τι εγώ με αυτήν-ον;”, “Για πάντα μαζί; Μπορώ να έχω καλύτερη-ο” και άλλες τέτοιου είδους παρεμβολές! Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η δράση της αλχημείας κατά πολύ ως και τελείως.

Για να γίνει κάτι τέτοιο πρώτα από όλα, τα υλικά πρέπει να κοχλάσουν! Πρέπει να βράσει το αίμα, να υπάρχουν ματιές χάδια,  λόγια που να αγγίζουν την ψυχή και το κορμί! Η σεξουαλική αλχημεία είναι ανακάτεμα πνεύματος και ύλης! Δεν θέλει βιασύνη και είναι προτιμότερο να καθυστερήσει όσο γίνεται η διείσδυση και ακόμα καλύτερα να μην χαθούν τα υγρά.

Δεύτερον η επανάσταση θέλει “πολλούς”! Έτσι όπως ηδονίζονται κάποια σημεία του σώματος, έτσι μπορεί να ηδονιστεί και κάθε πτυχή του! Αυτό γίνεται με πρόθεση για κάτι τέτοιο, με  παράταση της διείσδυσης με χάδια και φιλία στο σώμα γενικώς, αλλά και να είναι όλα αμοιβαία! Να μην γίνεται με κάποιο σκοπό, αλλά σαν απόλαυση σαν προσφορά ο ένας στον άλλο, ένα παιχνίδι δυο σωμάτων. Η ηδονή είναι σαν μια επανάσταση όσο πιο πολλά άτομα-σημεία του σώματος διεγερμένα ”οργισμένα-άτομαα” τόσο μεγαλύτερή και επιτυχία!

Τρίτων “ο χορός θέλει δύο”. Ύστερα από όλα αυτά αλλά και κατά την διάρκεια όλων αυτών σημασία έχει το φιλί! Με το φιλί μεταφέρει ο ένας  στον άλλον μεγάλο ποσό ενέργειας όταν κατά το φίλημα, υπάρχει μια πολύ μικρή μικρή συνεχής εισπνοή 50% από την μύτη και 50% από το στόμα! Συνήθως κοντά στο στόμα και πρόσωπο είναι τα πιο σημαντικά σημεία. Όταν εκείνες τις στιγμές αλλά και κατά την διείσδυση είναι πολύ κοντά τα μέτωπα, η περιοχή του μετώπου ενεργοποιείται νιώθοντας μία διέγερση σαν ρεύμα, η σαν μια ένωση, μία μπάλα, ανάλογα τον άνθρωπο! Αυτό είναι η διαδικασία που περνάει αιθερική ενέργεια από τα τσάκρα του ενός στον άλλον και γίνεται η αναβάθμιση! Κατά την διείσδυση ας συμμετέχει ο καθένας με τον τρόπο του.

Τέλος το γλέντι δεν σταματά! Η σεξουαλική αλχημεία δεν σταματά εκεί μόλις τελειώσει ο έρωτας! Μετά υπάρχει το γέλιο τα χάδια οι αγκαλιές η κουβέντα το παιχνίδι ο ύπνος μαζί! Πρέπει να είναι αμοιβαία αυτά και αληθινά ή έστω να υπάρχει προσπάθεια!

Όλα πρέπει να είναι αμοιβαία! Είναι αυτό που λέμε “δίνω ψυχή και σώμα” αλλιώς έχουμε απλά σεξ. Έρωτα όχι σεξουαλική αλχημεία. Για αυτό για να υπάρξει ένα τέτοιο ζευγάρι πρέπει να εξαλειφθούν οι ντροπές οι αναστολές να έχουν την απαραίτητη παιδεία και γνώση και να ξέρουν μερικά πράγματα. Για αυτό και έγινε αυτή η ανάρτηση

Δεν χρειάζεται να γίνεται η πράξη αμέσως και βιαστικά! Ειδικά στις αρχές αν ένα ζευγάρι είναι σε αυτό το μήκος κύματος μπορεί να βρίσκει άλλες λύσεις! Έχει σημασία να εμβαθύνουν ψυχικά ο ένας προς τον άλλον. Σαν συμπεριφορά δεν μπορούμε να χαλάμε τις αγάπες των άλλων! Με τον καιρό μειώνονται οι τάσεις για σέξ και αυξάνονται οι τάσεις για εργασία μεταξύ του ζευγαριού,  πνευματική ή υλική, και υπάρχει μεγαλύτερη χαρά!

Μιλώντας και δείχνοντας τέτοια πράγματα ο άλλος-η αλλάζει ανοίγει το μυαλό του! Γίνεται δεκτικός. Όσα πιο πολλά μαθαίνει κάποιος, τόσο πιο πολύ κατανοεί! Απαιτείτε λίγο θάρρος όταν είναι να δείξεις κάτι το τελείως διαφορετικό! Στην αρχή αν υπάρχει διστακτικότητα ή άρνηση είναι φυσιολογικό. Τώρα αν κάποιοι δεν είναι ερωτευμένοι και θέλουν να το δοκιμάσουν έτσι, και πάλι μπορεί να γίνει η σεξουαλική αλχημεία, ανάλογα τις προθέσεις την καρδιά και το πνεύμα.

Το όφελος από όλη αυτή την διαδικασία  ειναι ότι τα ζευγάρια, αποκτούν μια χαρά που τους δίνει τόση δύναμη που αντέχουν τα πάντα! Ακόμα και να χωρίσουν αποκτούν τρομερή ψυχική κράση θάρρος και χαρά που μένει ανεξίτηλη! Αν όλα είναι αληθινά μετά από τρία, πέντε, δεκαπέντε χρόνια ανάλογα, σταματάνε να γερνάνε σιγά σιγά.

Σεξ γίνεται με πολλούς, σχέση με λίγους, αγάπη με ελάχιστους…

Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στις κλασικές αντιλήψεις, γιατί το πράμα πάει πολύ πιο πέρα. Γνωρίζοντας τα όλα αυτά ένας νέος άνθρωπος που τώρα ξεκινάει την σεξουαλική του ζωή και όχι μόνο ένας νέος, θα μπορεί να κάνει πολύ πιο καλύτερες επιλογές που στο μέλλον δεν θα μετανιώνει.

Να κρατάτε όλα τα ωραία είτε είναι λίγα είτε είναι πολλά! Τα άσχημα να τα πετάτε.

Θα σας μένει μια γλυκιά γεύση. Στο σύμπαν υπάρχει άπειρη αφθονία, δεν υπάρχει ένας ιδανικός σύντροφος υπάρχουν χιλιάδες ιδανικοί, μην απογοητεύεστε. Αυτός είναι ένας απαραίτητος βασικός κανόνας, η ευγνωμοσύνη ευφραίνει τον ουρανό και φέρνει πλούτο.


 

© TherapyWave.eu | Αρχικό κείμενο – πηγή | Διορθώσεις, εμπλουτισμός κειμένου TW

Εδώ το 1ο Μέρος | Εδώ το 2ο Μέρος

 

Chakras-in-tantra-darkened

Tantra-Buddah-Green-cropped1