Τα λεφτά πραγματικά δεν έχουν αντικειμενική αξία, στηρίζονται πάνω στις πεποιθήσεις μας για αυτά. Όλη η δύναμη που έχουν είναι μόνο στο μυαλό μας. Εμείς τρέφουμε με “δύναμη” αυτό το εκγρηγόρος, (ιδεοπλασία) στο αιθέρικο πεδίο. Υπάρχει ένα πνευματικό συστατικό, μια ουσία αρνητικής ενεργείας όπου περιβάλει όλα τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα. Μια “σκοτεινή” αύρα προσκολλάται πάνω τους αφού πρώτα έχει αποκοπεί η μεταβιβαστεί από τα διάφορα συναισθήματα των ανθρώπων.

Τα συναισθήματα των ανθρώπων για τα λεφτά είναι συνήθως εγωιστικάΠοτισμένα χαρτιά με απληστία ,όνειρα, απογοητεύσεις, φόβο και πολλά άλλα. Μεταφερόμενα από χέρι σε χέρι μεταφέρουν αυτού του τύπου τα συναισθήματα επίσης.  Τα λεφτά σαν χαρτιά, είναι απλα ποτισμένα με αρνητική ενέργεια, μπορούμε να πούμε ένα είδους αιθέρα στατικού. Αρνητική Οργονη.  Αυτό είναι το λιγότερο σε σχέση με τα διανοητικά και συναισθηματικά δημιουργήματα που έχουμε φτιάξει στους εσώτερους κόσμους με αυτά.

Καταλήγει να υπάρχει, είναι είδους αρνητικής συσσωρευμένης ουσίας, σαν οντότητα, που το υλικό της σώμα να είναι το χρήμα.

Επίσης με τα απόκρυφα γεωμετρικά σύμβολα που αποτυπώνονται πάνω στα χαρτιά, είτε είναι ορατά είτε όχι, δημιουργούν “δεσίματα” του υποσυνείδητου του ανθρώπου, με αρνητικές δυνάμεις. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την “εξωτερίκευση” της μυστικιστικών εικονιδίων ή τα Γεωμετρικά της συνείδησης. Χάνουν την αξία στο μυαλό των ανθρώπων και τοποθετούν αυτό που ανήκει μέσα στις καρδιές και το μυαλό τους έξω δηλαδή, η εσωτερική δύναμη από τα αρχέτυπα του καθένα, «εξωτερικεύεται» υποσυνείδητα μέσω των χρημάτων, που λειτουργούν ως αντικείμενα και υπόκεινται σε κάθε είδους διαφθορά.

Το κατώτερο αστρικό είναι γεμάτο από  τον έναν τύπο ή άλλο μορφοποίησης των χρηματων.

Αυτό δεν είναι άλλο, παρά η “ιδέα” για το χρήμα, που συνιστάται από όλες μαζί τις ενέργειες των ιδεών για το χρήμα, των ανθρώπων. Έχουμε ξαναπεί πως αυτό που σκεπτόμαστε δημιουργεί μια ενεργειακή αλήθεια στους κόσμους της σκέψης, φτιαγμένη από νοητική ουσία. Η δύναμη της εστιασμένης σκέψης πολλών ανθρώπων είναι τρομερή. Τα  εστιασμένα συναισθήματα τους επίσης , οι αλλαγές που μπορούν να φέρουν στην φυσική πραγματικότητα μέσω των νοητικού και αστρικού, είναι τεράστιες.

Αυτό μπορεί να πολωθεί βέβαια και αρνητικά και θετικά. Επίσης εξαρτάται και από την ατομική δύναμη του καθένα. Μια πνευματική τριάδα ατόμων είναι πολύ πιο “δυνατή” από εκατό και πλέον, μέσους ανθρώπους.

Μετά την παρένθεση αυτή καταλαβαίνετε πόσο δύναμη έχουν δώσει η άνθρωποι στην αξία του χρήματος. Με ποιο τρόπο, οι σκοτεινοί έχουν εστίασει, όλων των ανθρώπων τις σκέψεις, τους πόθους, τους φόβους, κτλ, σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δυνάμεων, μέσω των χρημάτων.

Κοιτάξτε ένα χαρτονόμισμα και διαλογιστείτε πάνω σε αυτό. Ακολουθήστε την πορεία του ανάμεσα σε ανθρώπους και διαπιστώστε πως ο καθένας δίνει το “φόρο” του πάνω σε αυτό. Δείτε με την αποδοχή του καθενός, τα συναισθήματα χαράς, η, φόβου, την απληστία ,τα όνειρα, την αηδία ίσως, την απογοήτευση, κτλ που γεννάται μέσα τους, ανάλογα τους σκοπούς και το επίπεδο τους.

Δείτε τα δικά σας συναισθήματα και σκέψεις για τα λεφτά, συνδυασμένα πονηράμε τις επιθυμίες. Καταλάβετε ότι εσείς είστε που δίνετε στα λεφτά οτι αξία θέλετε.  Το ίδιο το χαρτονόμισμα αλλάζει αξία πραγματικά στα χέρια του καθένα, ανάλογα τα πιστεύω του, και τη συνείδηση του. Οι σκέψεις, τις επιθυμίες, και τα όνειρά κραταν ζωντανό τον κόσμο του εμπορίου. Οι προσδοκίες των ανθρώπων κάνουν τις επιχειρήσεις των τραπεζών. Τα χρήματα παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο  σαν εργαλείο αυτών που θέλουν να κινούν το κόσμο.

Γι αυτό σας λέω οτι, έμμεσα, εσείς τους δίνετε τη δύναμη. Βγείτε από το λήθαργο και μη ταυτίζεστε με αυτό που θέλουν οι κατέχοντες των χρημάτων να σας περάσουν.  Έτσι κινούν όλο το κόσμο, με τη δική σας δύναμη μετατρεμμένη σε αδυναμία!!!!

Σας έπεισαν οτι το μέσο ολοκλήρωσης των επιθυμιών είναι τα λεφτά.  Σας τα δωσανε και κάνατε δοκιμή. Το δεχθήκατε. Σας κόβουν τα λεφτά ,σας κόβουν τις επιθυμίες. Αυτόματα κάθε πιεσμένη δύναμη-επιθυμία εναντιώνεται ,ανάλογα πόσο μεγάλη είναι  μέσα σας, και σας δημιουργεί στενοχώριες. Η δυστυχία μετά συνυφαίνεται με την έλλειψη χρημάτων! Άρα με τα λεφτά τέρμα ο πόνος της στατικής δύναμης (επιθυμίας). Άρα ανοχή στην αδικία. Ένας ακόμα πρεζάκιας του χρήματος!

Τα αγαθά για να έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο διαβίωσης υπάρχουν. Μερικοί τα κρύβουν για να υπάρχουν οι ανισορροπίες και να έχουν τη δύναμη. πως; μέσω του χρηματιστηρίου!! μιας εικονικής πραγματικότητας βασισμένη στη πίστη για τα λεφτά. Ήδη μπορούν και τυπώνουν, όσα θέλουν αλλά το αντίκρισμα πλέον, είναι το πόσο πιστεύεις σε αυτά, και αυτοί το λένε (εμπιστοσύνη επιστροφής!).

Σκλάβος είναι αυτός που έχει (δημιουργήσει) αφέντη. Ο αφέντης και ο σκλάβος από μόνα τους δεν υπάρχουν, χρειάζεται μια “συμφωνία” και από τους δυο. Εσείς έχετε υπογράψει για τη σκλαβιά σας όσο και αν νομίζετε οτι δεν θέλετε να είστε σκλάβοι. Δεν είναι αυτόματα πιο πλούσιος, αυτός που δεν ενδιαφέρεται για λεφτά από αυτόν που έχει πολλά και θέλει περισσότερα; Δεν είναι πιο πλούσιος αυτός που δίνει μικρότερη (κανονική) αξία στα λεφτά από τους άλλους;

Η αξία είναι στο πόσο αδυναμία δείχνουμε στα λεφτά. Σε έναν εκατομμυριούχο το ευρώ δεν έχει αξία όπως σε ένα άστεγο. Το ευρώ όμως είναι το ίδιο αντικείμενο και για τους δυο. Σε ένα τσιγκούνη το ευρώ έχει παραπάνω αξία από την αξία που του δίνει ο κουβαρντάς. Η επιθυμία μας, δίνει την υποκειμενική αξία, σε κάθε τι που εκείνη χρειάζεται για να υλοποιηθεί! Το ίδιο συμβαίνει και με το χρυσό και το ασήμι σαν χρήματα.

Η αξία τους είναι στο μυαλό μας. Μείνετε μόνοι στην έρημο.  Τι σας είναι τα λεφτά παρά ένα βάρος; Μετά από μια  γενική καταστροφή (όπως δείχνει σε πολλά έργα) τι σας είναι ο χρυσός; Βάρος. Ένα μπαστούνι θα είχε πιο μεγάλη αξία. Αν πάτε γεμάτοι ευρώ σε ένα μέρος που έχουν άλλες αξίες σαν μέσο εξυπηρέτησης ,τα λεφτά σας χάνουν την αξία. Αν πεθάνετε πλούσιοι ,λέτε να είναι καλύτερα η χειρότερα για την συνέχεια σας? Το εκκρεμές πάει με την ιδία φόρα και στις δυο πλευρές!

Η συσσώρευση χρημάτων είναι σαν να κόβουμε μια ροή. Ο κόμπος στη ροή σημαίνει κάρμα! Περνάνε κάποιοι καλά εις βάρος του κόσμου επειδή εσείς θέλετε να υπάρχει αυτό.  Απλά αγωνίζεστε να αλλάξετε πλευρά, αυτό είναι όλο. Σας αρέσει η δύναμη; Η δύναμη σας δίνεται αλλά μαζί της έρχεται και η ευθύνη.

Χωρίς την ευθύνη της δύναμης που χειρίζεστε, δημιουργείτε κάρμα. Όταν κάποιος αλλάξει, ξυπνήσει από τον υπνωτισμό των χρημάτων, αυτόματα τα αυγατίζει. Αυτόματα πολλαπλασιάζονται κάτω από την πνευματική ωρίμανση. Μπορεί επίσης να δώσει μια ανώτερου τύπου ενέργεια πάνω στην αύρα των χρημάτων, ώστε διαδεδομένη σε άλλους να έρχονται τάσεις, πχ  σωστής εκμετάλλευσης των.

Τα χρήματα δεν θα χρειάζονταν αν υπήρχε η αναγνώριση. Αν υπήρχε εθελοντικός φόρος, τα χρήματα που θα μαζεύονταν, θα είχαν παραπάνω διανοητική αξία, σκεφτείτε το. Το νόμισμα της ψυχής είναι το φως και η αγάπη! Το κλειδί για τη μελλοντική χρήση του χρήματος είναι η αναγνώριση.Ένα σύστημα πεποιθήσεων που βασίζεται στην αγάπη και την υπηρεσία σε άλλους. Όλες οι ανισορροπίες είναι φυσικές, με την έννοια οτι μέσω της ισορροπίας των άκρων έρχεται η κατανόηση στα “μαθήματα” ζωής.

Αν κάποιου η ψύχη, παλαντζάρει θα λέγαμε, από ζωή σε ζωή, μια πλούσιος- μια φτωχός και πηγαίνει στα άκρα, είναι γιατί δεν είναι έτοιμη ακόμα συνειδησιακά να βρει την ισορροπία αυτού του τύπου δυνάμεων. Έρχεται το κάρμα εξ αυτού, και μαθαίνει με το δύσκολο τρόπο!

Με το που θα το συνειδητοποίησει, αυτόματα θα συγχωνευτούν τα άκρα συνειδησιακα και η ενέργεια τους θα ρέει σωστά. Πλούσιοι και φτωχοί όπως και άλλα άκρα είναι για τους εγκλωβισμένους στη δυαδικότητα. Ένα παράδειγμα για τους πιο προχωρημένους, είναι το άτομο ύλης και αντιύλης, που μόλις αλληλεπιδράσουν, εξαφανίζεται η ύλη τους “κόμπος ενεργειών” και συγχωνευόμενα μετατρέπονται και τα 2 , σε 1 φωτόνιο. (ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.).

Tο ελάχιστο κρύβει μέσα του εν δυνάμει το μέγιστο.

Ειρήνη σε όλους!

Stamatis Missirlis (FB) Youtube Channel

featured_money@wdd2x