©TherapyWave.eu

O ιδρυτής του Pranic Healing & Arhatic Yoga Grand Master Choa Kok Sui έχει δημιουργήσει, μετά από πολλά χρόνια έρευνας και πειραματισμού, μία απλή και εύκολη, αλλά παράλληλα πολύ αποτελεσματική τεχνική, αυτή της πρακτικής του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές. Στόχος του ήταν να προσαρμόσει προχωρημένες τεχνικές διαλογισμού στο σύγχρονο τρόπο ζωής, έξω από οποιοδήποτε θρησκευτικό πλαίσιο, γι αυτό και σήμερα εξασκείται ο συγκεκριμένος διαλογισμός από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Η ουσία του διαλογισμού είναι συγκεκριμένη και επιτυγχάνεται βαθιά χαλάρωση, συναισθηματική ηρεμία, γαλήνη του νου και επέκταση της συνείδησης.

Είναι κοινά αποδεκτό πως ένας ευτυχής και υγιής εγκέφαλος έχει ως αποτέλεσμα μια ευτυχισμένη ζωή.  Μία σημαντική ερώτηση είναι: «Ο διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές μπορεί να κάνει κάποιον ευτυχισμένο;»

Διεθνείς μελέτες, (περισσότερες πληροφορίες στο www.pranichealingresearch.com), έχουν αποδείξει ότι η εξάσκηση του συγκεκριμένου διαλογισμού έχει ως αποτέλεσμα οφέλη όπως το ότι:

  • τριπλασιάζεται η παραγωγή σερετονίνης, ντοπαμίνης και μελατονίνης, ορμόνες που προκαλούν την αίσθηση της ευτυχίας.
  • δημιουργείται αρμονία ανάμεσα στο δεξί και αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου,
  • αναζωογονείται το σώμα πετυχαίνοντας υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη υγεία
  • δημιουργείται αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ευτυχίας,
  • ενισχύεται μια υγιής αυτοπεποίθηση,
  • οι σχέσεις μας γενικότερα γίνονται πιο αρμονικές
  • αυξάνεται η γνωστική ικανότητα, η ευφυΐα και η δημιουργικότητα.

Επομένως, αποδεδειγμένα έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ καλό «εργαλείο» μέσω του οποίου μπορούμε να ήμαστε ευτυχισμένοι σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Βασίζεται στην αρχή ότι κύρια ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) είναι σημεία εισόδου ή εξόδου ζωτικής ενέργειας, η οποία είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Αναφέρεται στο κέντρο της καρδιάς, που είναι η έδρα της ανθρώπινης αγάπης, και το κέντρο της κορώνας που είναι το κέντρο της ανιδιοτελούς αγάπης προς τα πάντα, στα οποία επικεντρωνόμαστε μέσα από αυτή την πρακτική.

Ενεργοποιώντας την καρδιά και ανοίγοντας την κορώνα γινόμαστε δέκτες μεγάλης ποσότητας ενέργειας που κατεβαίνει σαν καταρράκτης και καθαρίζει το ενεργειακό μας σώμα, χαρίζοντας μας εσωτερική ηρεμία και διαύγεια. Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui η αύρα μας είναι σαν ένα κουκούλι μέσα από το οποίο βλέπουμε προς τα έξω. Έτσι, εάν αυτή είναι βρώμικη τότε ό,τι βλέπουμε είναι αλλοιωμένο, δε μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα. Όταν κάνουμε διαλογισμό η αύρα καθαρίζει, γίνεται διαυγής και τότε μπορούμε να δούμε τα πάντα πιο ξεκάθαρα.

Επομένως όπως ακριβώς κάνουμε καθημερινά ντουζ στο φυσικό μας σώμα, είναι εξίσου σημαντικό να κάνουμε και ένα «πνευματικό ντουζ» στο αιθερικό μας σώμα μέσω του διαλογισμού έτσι ώστε να έχουμε μία καθαρή και λαμπερή αύρα.

Εξασκώντας λοιπόν συχνά τον συγκεκριμένο διαλογισμό μπορούμε και μόνοι μας να μεταμορφώσουμε την εσωτερική και εξωτερική μας κατάσταση, καθώς καθαρίζουμε το σύστημά μας από βρώμικες ενέργειες, συναισθήματα και σκέψεις, που δημιουργούν μπλοκαρίσματα στην ομαλή ροή της ενέργειας, πετυχαίνοντας έτσι την αυτοθεραπεία.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης πρακτικής είναι ότι αντί να επικεντρωνόμαστε μόνο στον εαυτό μας, συγκεντρωνόμαστε και ευλογούμε ολόκληρη τη γη και καθώς “δίνοντας λαμβάνουμε”, η ενέργεια που προσφέρουμε μέσα από τον διαλογισμό, επιστρέφει σ’ εμάς πολλές, πολλές φορές και σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Είναι ένας υπέροχος τρόπος να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, αλλά ταυτόχρονα και να προσφέρουμε υπηρεσία στον κόσμο αυξάνοντας την ειρήνη και την αρμονία, θεραπεύοντας παράλληλα και τη μητέρα γη.

 

SoulGuidence

 

Διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές & εφαρμογή της μεθόδου pranic healing
του grand master Choa Kok Sui στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
κάθε Δευτέρα στις 17.30-19.30

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972  417265 | Συντονίστρια Φωτεινή Γαλάνη | [Pranic Healing North Greece σε συνεργασία με το Rama-Pranic Healing & Arhatic Yoga]

Αναζωογονηθείτε και απελευθερωθείτε από τα μπλοκαρίσματα στο ενεργειακό σας πεδίο που δημιουργούν ανεπιθύμητα συμπτώματα και δυσκολεύουν την καθημερινότητα σας. Ανακουφιστείτε από πόνους και ψυχικά  βάρη, ενδυναμώνοντας την ομαλή λειτουργία του οργανισμού σας. Αισθανθείτε τη γαλήνη, την ηρεμία και τη διαύγεια να κυριαρχούν. Τώρα μπορείτε όλοι, με εύκολο και άμεσο τρόπο να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά και ολόκληρη τη ζωή σας γενικότερα. Το μόνο που μένει είναι να το βιώσετε!

© TherapyWave.eu


51T1mg4MFML._SS500