Είχατε ποτέ την ανάγκη να «Καθαρίσετε τον Αέρα», ή είπατε ποτέ ότι ένας χώρος ή άνθρωπος έχει καλή ενέργεια; Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φράσεις που υποδηλώνουν ότι αντιλαμβανόμαστε την ενεργειακή δόνηση ενός χώρου ή ενός ανθρώπου.

Τα πάντα μπορούν να κρατήσουν την ενέργεια από όλα τα γεγονότα, τα συναισθήματα, τις δραστηριότητες που χουν συμβεί, ειδικά οι χώροι μπορούν να κρατήσουν ακόμα και από τους ανθρώπους που πέρασαν μέσα από αυτούς.

Προκειμένου να γίνει μια νέα καθαρή αρχή είναι χρήσιμο να καθαριστεί ο χώρος και ο άνθρωπος. Όλοι συμφωνούν ότι είναι σημαντικό να καθαριστεί ένας χώρος από την σκόνη και την βρομιά.

Κανείς δεν θα άφηνε τα σκουπίδια να συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου επηρεάζοντας αρνητικά την υγεία και αμβλύνοντας το πνεύμα! Ομοίως δεν πρέπει να αφήνουμε την στάσιμη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια να μας μολύνει, επηρεάζοντας τα ενεργειακά μας σώματα και κατά συνέπεια το φυσικό!

Όποιος και αν είναι ο λόγος της αρνητικής ενέργειας, ο καθαρισμός αυτής και άλλων «κολλημένων» ενεργειών μπορεί να σας ανακουφίσει από το τραύμα του παρελθόντος και τον πόνο που χαράχτηκε στο χώρο από τις ζωές των άλλων.

Καθαρίζοντας το χώρο και τον εαυτό σας, καθαρίζεται και την ζωή σας. Εξοπλίζετε στον εαυτό, το περιβάλλον και την εργασία σας με τις υψηλότερες δυνατών θετικές ενέργειες.

 

sage

photo-1