Της Shakila Ιωάννας Μπράτη | © TherapyWave.eu 

Είναι ένα ορυκτό σοφίας, γείωσης και πνευματικής διείσδυσης. Μας απελευθερώνει από ανώφελους θυμούς και γενικές συναισθηματικές εντάσεις που σπαταλούν την ενέργειά μας. Παρά το μαύρο χρώμα του, κρύβει μέσα του ένα εκτυφλωτικό λευκό φως.

Η προστατευτική του δύναμη μας περιβάλλει σαν ένας φωτεινός μανδύας που δεν αφήνει το σκοτάδι να διεισδύσει από κανένα επίπεδο. Διασπά τις δικές μας εκπομπές αρνητικής ενέργειας, πριν προλάβουν να επιτεθούν στην αύρα μας και μας προστατεύει από τις εξωτερικές ψυχικές επιθέσεις και κατάρες. Μπορεί να αισθανόμαστε ένα μόνιμο βάρος και οι καταστάσεις στη ζωή μας, χωρίς κατανοητό λόγο, να μην προχωράνε, αφήνοντας μας ένα αίσθημα κούρασης και ανικανοποίητου. Αυτό συμβαίνεί διότι οι αρνητικές σκεπτομορφές των άλλων μπορεί να ασκούν τόσο δυνατές επιρροές που να μην μας επιτρέπουν να απελευθερωθούμε. Μας βοηθάει να προσανατολιστούμε στη ζωή, να διατηρήσουμε τα πιστεύω μας και να αγωνιστούμε για αυτά.

Η μαύρη τουρμαλίνη είναι ένα ισχυρό καθαριστικό ορυκτό. Αν αισθάνεστε ότι περνάτε μία περίοδο που δέχεστε εισβολές, φροντίστε να προμηθευτείτε μία μαύρη τουρμαλίνη.

Το βασικό για κάθε ορυκτό πριν το φορέσετε είναι να το καθαρίσετε ενεργειακά. Τοποθετήστε τη για 1 έως 24 ώρες σε χοντρό αλάτι, ξεβγάλτε τη με άφθονο νερό, βγάλτε τη στο μπαλκόνι για να απορροφήσει τη ζωτική ενέργεια του ηλίου για λίγες ώρες και στη συνέχεια κρατήστε τη στο χέρι σας, νιώθοντας την ενέργειά της και λέγοντας της ότι ζητάτε τη βοήθειά της ώστε να σας προστατεύει από οποιαδήποτε μορφής εξωτερικής αρνητικής επιρροής. Από εδώ και πέρα μπορείτε να το φοράτε πάνω σας.

Σε μία εποχή γεμάτη από ενεργειακές επιθέσεις, όπου βιώνουμε τον αρνητισμό σαν καθημερινό σύμπτωμα, καταλήγουμε συχνά να τον αγνοούμε, ως απλό σημείο των καιρών. Είναι όμως απαραίτητο να δράσουμε υπέρ του εαυτού μας και να υπερασπιστούμε την προσωπική μας ισορροπία και ασφάλεια. Εμείς είμαστε αυτοί που οφείλουμε να δομήσουμε την άμυνά του συστήματός μας, να προασπίσουμε την υγεία, την ισορροπία και την καθαρότητα του προσωπικού, ενεργειακού μας χώρου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ειδικό σεμινάριο που είναι αφιερωμένο στην ενεργειακή μας καθαρότητα, ώστε να απολαύσουμε με ασφάλεια τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας και να ελκύσουμε στη ζωή μας όσα επιθυμούμε και μας αξίζουν, χωρίς παρεμβολές ή ενεργειακές απειλές.  Ααποτελεί το πρώτο επίπεδο μιας σειράς από σεμινάρια, τα οποία όμως μπορούν να παρακολουθηθουν και ξεχωριστα

Σεμινάριο 1 ημέρας

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τα εξής:

– Παρασκευή θυμιάματος εξαγνισμού χώρου
– Παρασκευή θυμιάματος εξαγνισμού του αυρικού πεδίου και των ενεργειακών κέντρων
– Σαμανικό τελετουργικό για την ενδυνάμωση του Οψιδιανού προστάτη. Στη συνέχεια, μαζί του καθαρίζονται τα αυρικα πεδία που σας αποτελούν, μέσα από το άνοιγμα της διαισθητικής σας ματιας.
– Διαλογισμός εντοπισμού των συμβολων τα οποία για εσάς λειτουργούν απόλυτα μονωτικά απέναντι στην εισβολή της αρνητικής ενέργειας στα διάφορα πεδία σας. Θα ακολουθήσει η κατασκευή ασπίδας με τα σύμβολα που ανακαλύψατε, αφού χωρισθει σε διαστάσεις, ώστε τα σύμβολα να αποτυπωθουν στα αντίστοιχα μέρη για το κάθε πεδίο. Συνεχίζουμε με το χορό του πολεμιστή, ώστε να ενδυναμωθει και τέλος την ενσωματώνουμε στο αυρικο σας πεδίο.
– Το Ren 8 βρίσκεται στον ομφαλο και είναι ένα βελονιστικο σημείο που λειτουργεί ως πύλη. Θα παρασκευαστει μια πάστα με τη βοήθεια των βοτάνων και των ορυκτών και θα τοποθετηθεί στο σημείο, ώστε να ρουφήξει στην επιφάνεια οτιδήποτε σας μπλοκάρει και να βοηθήσει το σύστημα σας να το αποβάλει. Θα ακολουθήσει Σαμανικό ταξίδι, όπου θα ανακαλύψουμε πληροφορίες για αυτά τα μπλοκαρισματα και στη συνέχεια θα τα εξορκισμουμε με μια τελετή καύσης. 

Το θυμίαμα που θα παρασκευάσετε είναι το δώρο του σεμιναρίου προς εσάς, έτσι ώστε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας καθαροί και έτοιμοι για να γειώσετε το Φως στο χώρο σας.  Ακόμη στο χώρο θα βρίσκεται ποικιλία τσαγιών και φαγητού, ώστε η ημέρα να κυλήσει άνετα.

Είναι απαραίτητο οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα, να έχουν μαζί ένα σαλι ή ένα ζεστό παρεο, καλτσες και έναν Οψιδιανο, ενεργειακα καθαρισμενο, που να χωράει στην παλάμη αλλά να μην είναι υπερβολικά μικρός.
Θα υπάρχει αρκετός καπνός κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, λόγω των θυμιαματων. Ας βεβαιωθούν όσοι ενδιαφέρονται πως δεν αντιμετωπιζουν προβλήματα άσθματος η αλλεργιων.

Ημερομηνία: Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 | Ώρες: 10.00 – 17.00

Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων | Facebook


blacktourmaline-musthavecrystals