©TherapyWave.eu από ©www.pranichealing.gr

Το φυσικό μας σώμα προκειμένου να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του χρειάζεται να είναι ενδυναμωμένο και γεμάτο ενέργεια. Είναι λοιπόν απαραίτητο να λάβουμε υπόψη πως ένας ολοκληρωμένος ζωντανός οργανισμός αποτελείται όχι μόνο από το φυσικό του σώμα αλλά και από το ενεργειακό του σώμα, γνωστό σε όλους ως αύρα ή βιοπλασματικό σώμα κατά τους επιστήμονες. Το βιοπλασματικό σώμα (αύρα) είναι αυτό που διοχετεύει μέσω των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) την ζωτική ενέργεια σε όλο το φυσικό σώμα κρατώντας το ζωντανό και σε θέση να εκτελεί όλες του τις λειτουργίες ομαλά.

Απολύτως απαραίτητο είναι για έναν άνθρωπο που αθλείται, εντατικά ή όχι, να διακινείται στο σύστημά του επαρκής ποσότητα ζωτικής ενέργειας, καθώς σε αυτή τη περίπτωση η ενέργεια αυτή καταναλώνεται με ταχύτερους ρυθμούς και σε μεγαλύτερες ποσότητες από το μέσο άνθρωπο.

Ακόμη περισσότερο γίνεται αντιληπτή αυτή η ανάγκη του συστήματος των ανθρώπων που έχουν κάνει την άθληση μέρος της ζωής τους, εάν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός πως υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν κάποιο τραυματισμό είτε λόγω ατυχήματος, είτε λόγω γενικής καταπόνησης, ή ακόμα και να καταληφθούν από έντονο στρες και άγχος όσον αφορά τις επιδόσεις τους. Στις περιπτώσεις αυτές στο ενεργειακό πεδίο έχει δημιουργηθεί μπλοκάρισμα που εμποδίζει την ομαλή ροή της ζωτικής ενέργειας στο φυσικό σώμα, πράγμα που επιφέρει το σύμπτωμα και δυσχεραίνει την κατάσταση.

 

slide1-image-tablet

 

Η πιο άμεση και αποτελεσματική λύση λοιπόν είναι η ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια που μπορεί να δοθεί μέσω της τεχνικής του Pranic Healing η οποία δημιουργήθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui. Αφορά ενεργειακή τεχνική που δεν έρχεται σε επαφή με το φυσικό σώμα καθόλου και λειτουργεί πάντα συμπληρωματικά και σε συνεργασία με την κλασική ιατρική. Βασίζεται στον καθαρισμό και στην ενεργοποίηση του ενεργειακού πεδίου πράγμα που επιφέρει αρμονία και ισορροπία στο σώμα.

Η εφαρμογή της τεχνικής του Pranic Healing δίνει την ώθηση στο φυσικό σώμα να ενεργοποιηθεί γρηγορότερα και πλήρως, ενισχύοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα αυτοΐασης που έχει ο οργανισμός εκ φύσεως. Καθιστά το φυσικό σώμα σε κατάσταση ευεξίας και λειτουργικής διαύγειας. Ουσιαστικά δηλαδή δίνεται άμεσα ώθηση στον οργανισμό και επιταχύνεται η φυσική ικανότητά του να διατηρείται ενδυναμωμένος και να αυτοθεραπεύεται. Γιατί το σώμα όταν έχει τα απαραίτητα εφόδια ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει από μόνο του σε κάθε περίπτωση!!

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, όποιο άθλημα λοιπόν κι αν έχει επιλέξει κάποιος το Pranic Healing μπορεί να  βοηθήσει σε:

• Σπασίματα  – στραμπουλήγματα – διαστρέμματα – θλάσεις – ρήξεις τενόντων-εξαρθρώσεις – μυικές κράμπες και πόνους στην πλάτη.

Επίσης το Pranic Healing είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για:

• Ενίσχυση των επιδόσεων. Γιατί μπορεί επίσης να βοηθήσει από ψυχολογικής πλευράς εμψυχώνοντάς τους ανθρώπους που αθλούνται και βοηθώντας τους να αποβάλλουν το φόβο της αποτυχίας που μπορεί να τους καταβάλει και να μην τους επιτρέπει να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

ΟΦΕΛΗ

• Ταχύτερη ανάρρωση – μείωση του πόνου – βελτιωμένη κινητικότητα πριν και μετά την άθληση.

• Λιγότεροι τραυματισμοί – καλύτερη αναπνοή – αυξημένη αντοχή.

ΠΑΡΟΧΕΣ

• Υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται προγραμματισμένες συνεδρίες μία ή δύο φορές την εβδομάδα αποσκοπώντας στην γενική ενδυνάμωση και ενεργοποίηση του αθλούμενου.

• Σε περιπτώσεις τραυματισμών υπάρχει η δυνατότητα ανακούφισης από τον πόνο και επίσπευσης της διαδικασίας ίασης.

• Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης εφαρμογής της τεχνικής σε όποιον το επιθυμεί, ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να βιώσει και ο ίδιος τα  άμεσα και εμφανή αποτελέσματα της μεθόδου, είτε εφαρμόζοντας την στον εαυτό του, είτε στους άλλους ανθρώπους.

Και όλα αυτά διότι το Pranic Ηealing είναι το πλέον δοκιμασμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο σύστημα ενδυνάμωσης, αναζωογόνησης και θεραπείας του ενεργειακού σώματος, που έχει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Προκειμένου να βιώσετε την εμπειρία θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε μια συνάντηση για να σας κάνουμε μια σύντομη παρουσίαση της μεθόδου, να σας προσφέρουμε μια συνεδρία Pranic Healing και να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.

25 Φεβρουαρίου 2017: Healing Relationships: with Master Hector Ramos

©www.pranichealing.gr


©TherapyWave.eu

what-is-pranic-healing