Του Νάσου Παπαδόπουλου για το TherapyWave.eu | ©TherapyWave.eu

Ήταν ένα απόγευμα Τετάρτης που πήρα την απόφαση να δω πραγματικά μέσα μου. Και όταν λέω πραγματικά να με δω την ψυχή μου εντελώς γυμνή! Τις πεποιθήσεις μου κατάματα και το εγώ μου να συρρικνώνεται! Πάντα βέβαια με αγάπη για την ψυχή μου και με γνώμονα την απελευθέρωση και αναγέννηση από τις στάχτες μου. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Είμαι λοιπόν από τους ανθρώπους που δίνουν πολύ βάση στο ποιος θα τον ακουμπήσει. Σε ποιον θα επιτραπεί να μεταδώσει άμεσα η έμμεσα την ενεργεία του πάνω μου. Όταν ασχολείσαι με ενέργειες και γνωρίζεις τι συμβαίνει σε αυτή τη δημιουργία είσαι άκρως επιφυλακτικός! Θες να μείνεις όσο το δυνατόν αμόλυντος και ανεπηρέαστος. Ακούγεται εγωκεντρικό, αλλά όταν θεραπεύεις και θες οι θεραπευμένοι σου να φεύγουν από σένα «όπως πρέπει» και όχι «ότι να ναι» θα επικεντρωθείς πολύ σε αυτό για το καλό όλων.

Όταν λοιπόν πριν από χρόνια έπεσε στην αντίληψη μου, μάλλον ήρθε στο πεδίο μου να πω καλύτερα, η θεραπεία «Theta Healing» αναρωτήθηκα «Τι στην ευχή είναι αυτό»; Είναι μάλλον άλλη μια New Age θεραπεία η οποία υπόσχεται θαύματα, καθώς και με ένα πολύ πιασάρικο όνομα ο κόσμος θα το αποδεχτεί πολύ πιο εύκολα και θα σπεύσει μαγεμένος από το «μαγικό αυλό» του εκάστοτε αυτοαποκαλούμενου θεραπευτή. Έχουμε γεμίσει στην εποχή μας από αυτούς όσο και να θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας! Μια εκτενή ματιά περά από τον εαυτό μας μπορεί να μας επιβεβαιώσει τα «κατορθώματά» τους..

Έψαξα να δω λοιπόν τον τρόπο που ενεργεί και πως δουλεύει. Στην θεωρία πολύ καλά, αλλά στην πράξη; Ποιος είναι αυτός που μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα «με βάλει» σε μια τέτοια κατάσταση «θήτα», που θα μπορέσει να επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητο μου και εγώ θα βγω σαν φοίνικας γεννημένος από τις στάχτες του; Η εμπειρία μου καθώς και οι ψυχικές μου ικανότητες δεν βρήκανε κανέναν που να μπορέσει να συντονιστεί μαζί του. Ποτέ μην λες ποτέ όμως…

 

thetahealing-lotus-image

 

Το πεδίο μου λοιπόν άνοιξε. Έγινε η απαραίτητη ζύμωση, η κατάλληλη διεργασία, μπήκε η σωστή δόση καταλύτη που άνοιξε την πόρτα σε αυτή την «μεταμορφική θεραπεία». Την λέω μεταμορφική γιατί αλήθεια σε μεταμορφώνει! Σε κάνει να δεις πράγματα που δεν μπορούν χρονιά ψυχανάλυσης να στα αγγίξουν και αυτό επειδή στην συγκεκριμένη θεραπεία πας με τον συνειδητό τρόπο χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν την αποδέχομαι. Έρχεται να αλλάξει τις πεποιθήσεις χρόνων μέσα σε δευτερόλεπτα φεύγοντας ανάλαφρος, αναγεννημένος!

Εδώ λοιπόν, στο Theta Healing, περνάς σε άλλες σφαίρες και άλλη πραγματικότητα αλλά μονό με τον σωστό θεραπευτή! Έρχεται και σε αγγίζει, αφού σε βάλει με τον τρόπο του σε κύματα theta ώστε να δουλέψει με το υποσυνείδητο σου! Σε εκείνα τα μέρη που δεν ήθελες ποτέ να αγγίξεις εσύ ο ίδιος η είχες «ξεχάσει». Αγγίζει και μετουσιώνει αυτά που είχες σκεπάσει πολύ όμορφα, όλα εκείνα δηλαδή που σε έκαναν να έχεις λανθασμένα και διαστρεβλωμένα συναισθήματα. Αυτό γίνεται μονό όμως από ένα θεραπευτή με πραγματική αγάπη για αυτό που κάνει και αγάπη να σε δει να γίνεσαι καλύτερος από ότι ήσουν!

Προσωπικά βίωσα και βιώνω μια άλλη πραγματικότητα από την πρώτη κιόλας μεταμορφωτική μου συνέδρια. Αυτοί που με γνωρίζουν πολύ καλύτερα και προσωπικά στην καθημερινότητα μου είδαν την αλλαγή άμεσα. Είδαν και βιώνουν τον πραγματικό Νάσο που καθημερινά εξελίσσεται και μετουσιώνεται. Από την στιγμή που θα γίνει η αρχή γυρισμός δεν υπάρχει σε αυτή τη νέα μη διαστρεβλωμένη πραγματικότητα!

Το πιο όμορφο πράγμα είναι η εσωτερική αλλαγή και αυτή έρχεται όταν αποδεχτούμε την κατάσταση που έχουμε συνηθίσει να βιώνουμε και δεχτούμε να μεταμορφωθούμε! Αυτό βίωσα και θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μου για πάντα! Είναι η μέρα μετά από Theta Healing.

Δεν είναι μόνο η «θεραπεία» που είναι απίστευτη αλλά σημασία έχει ο θεραπευτής/οδηγός. Από εκείνον πηγάζει όλη αυτή η μαγική διεργασία σε συνεργασία με τον Δημιουργό επειδή στο Theta Healing ο θεραπευτής είναι το όχημα που σε οδηγεί στο δημιουργό! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Παρασκευή Μπαγίαστα (ενεργειακή θεραπεύτρια) που μέσω εκείνης ένιωσα σαν ένας φοίνικας αναγεννημένος από τις στάχτες του!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το βιώσετε όταν είναι η ώρα και εσείς οι ίδιοι και να έρθει στο πεδίο σας ο σωστός θεραπευτής που θα σας αναγεννήσει!

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!

Νάσος Παπαδόπουλος
Βιοενεργειακός Φροντιστής 


©TherapyWave.eu

5014fcbb403018ce1b60cd0a6c2dc269